Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Dagcursus motortheorie

Theorieles en examen op 1 dag!

Kies je cursus

Doorgaan

CBR motortheorie halen

Al vele jaren is 123-theorie het adres voor het behalen van je motortheorie. Wil jij ook in 1 keer slagen? Schrijf je dan in. Onze theorie training betreft een dagcursus. Dat houdt in dat je les krijgt in de ochtend van ervaren docenten. Op dezelfde dag, in de middag, gaan we naar het CBR (vervoer is inbegrepen) en doe je examen. Onze motor theoriecursus is nu tijdelijk in de aanbieding en kost slechts € 99,-.

Je kunt aan onze motor theoriecursus meedoen vanaf 17 jaar. Bij het inschrijven kun je aangeven of je via ons een CBR-examen wilt reserveren. Je kunt kiezen uit:

  • Een standaard examen motortheorie: € 37,-
  • Een verlengd examen, met extra tijd: € 49

Heb je zelf al een examenplaats geboekt? Dan kun je dit aangeven en gewoon meedoen met de cursus. Na inschrijving krijg je ook toegang tot onze digitale oefenomgeving, boordevol lesmateriaal en oefenexamens.

Inschrijven

Motor theorie-examen oefenen

Zoals we net al hebben aangegeven krijg je, na inschrijving, toegang tot onze digitale oefenomgeving. Op die manier kun je alvast kennis maken met de verschillende verkeersregels en vraagstijlen. En heb je voldoende geoefend? Dan kun je alvast een echt motor theorie-examen als proef doen! Het oefenen is geen must maar het zal zeker bijdragen aan je slagingspercentage. Kom je nu moeilijke vragen of onduidelijkheden tegen? Onthoud ze dan. Tijdens de les is er voldoende tijd om al je vragen te beantwoorden. Onze docenten helpen je namelijk graag. Niet alleen bij lastige lesstof, ook

als je kampt met flinke faalangst of spanning voor het examen staan de docenten voor je klaar. Uit ervaring weten we dat ook bij flinke examenvrees verreweg de meeste kandidaten hun motor theorie-examen positief afronden door onze aanpak! De theorie onthoud je niet alleen tijdens je examen maar ook vele jaren later!

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Annemijn Velde

Een aanrader om te doen. Gaat op een goed vlot tempo, waardoor de informatie goed blijft hangen. Alleen de nodige informatie krijg je, waardoor je het gemakkelijk onthoudt. Ook al zit je in een klas, je krijgt de kans al je vragen te stellen.

Zwolle, 10 oktober 2022

👍  Alida Schoester

Na 7 keer gezakt toch maar gekozen voor een dagcursus. Bij 123 ben ik heel goed geholpen door Matthijs en Aggie. Ik ging met heel veel zelfvertrouwen bij het CBR in Utrecht naar binnen en ben eindelijk geslaagd!

Utrecht, 10 oktober 2022

👍  Nessim Kachoura

Ik heb me motor theorie gedaan bij 123theorie ik ben blij dat ik daar terecht ben gekomen top hulp❤️

Rotterdam, 5 oktober 2022

👍  Guusje Mackenbach

Super fijne cursus, alle vragen behandeld wat erg fijn is. Leuke, grappige spontane mensen die het uitleggen en lekker snel :))

Eindhoven, 7 oktober 2022

De theorieles

Tijdens onze motortheorie training leren onze ervaren docenten je alles over verkeersregels en verkeersinzicht. De training is CBR-examen gericht, duidelijk en gestructureerd. We behandelen datgene dat ook echt terugkomt tijdens het examen. We lopen alle vraagstellingen na en maken lastige situaties inzichtelijk. Ook bieden we je geheugensteuntjes om moeilijke regels te onthouden. Tijdens de les is er voldoende persoonlijke aandacht. Je kunt op ieder moment vragen stellen en tussendoor worden korte pauzes gehouden. De les begint vroeg, veelal word je al om 07.00 verwacht op onze cursuslocatie. Veelal ronden we de training om 11.30 af en vertrekken we naar het CBR.

Inschrijven

Slagen voor je motortheorie

Na de training in de ochtend ben je klaar om je motortheorie bewijs te halen. Vergeet je ID niet mee te nemen naar het CBR. Zonder geldig identiteitsbewijs mag je niet deelnemen. Heb je een eigen examen geboekt? Vergeet dan ook je reserveringsnummer niet. Bij aankomst meld je je aan bij de aanmeldzuil. Dan wacht je tot je naam op het beeldscherm verschijnt en je naar binnen mag gaan. Er mag niets mee naar binnen, alleen je ID. Wil je gebruik maken van oortjes? Die hangen aan de muur bij binnenkomst van de examenzaal. Het examen vindt plaats op een computer en duurt 30 minuten (een verlengd examen duurt 45 minuten). Je ziet direct op je beeldscherm of je bent geslaagd. Ook krijg je de uitslag via mail toegezonden. Na het slagen is je motor theoriebewijs 1,5 jaar geldig. Tijd genoeg om je praktijkexamen goed af te ronden.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op slagen?
Als je goed Nederlands spreekt en je doet goed mee tijdens de les, slaag je normaal gesproken dezelfde dag nog. We kunnen het natuurlijk niet keihard beloven, want wij mogen niet met je mee naar binnen om het examen te maken. De antwoorden invullen moet je uiteindelijk zelf doen. Wij zorgen ervoor dat je al die antwoorden weet, omdat je soortgelijke vragen geoefend hebt tijdens de les. Mocht je het door de zenuwen toch niet halen, dan mag je bij ons herkansen met een mooie korting.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Wij gaan je op de cursus alles van A tot Z uitleggen. Om je extra te helpen krijg je meteen na je aanmelding toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Dit zit al bij je dagcursus inbegrepen! Zo wordt de kans om in 1 dag te slagen extra groot! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe kom ik na de cursus bij het CBR?
Als het CBR op loopafstand is, wandel je samen met de docent naar het CBR. Je kunt dan natuurlijk nog even je laatste vragen stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, zorgen wij dat er ruim op tijd een taxi klaarstaat naar het CBR. De taxi zit bij de dagcursus inbegrepen!
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan examen doen?
Op de dag van het examen moet je een geldig legitimatiebewijs hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Als je dit niet hebt, mag je geen examen doen bij het CBR. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Wat is het adres van de cursus?
Wij geven les in 18 steden in Nederland. Onze leslocaties zijn altijd in de buurt van het CBR en zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het adres voor jouw cursus krijg je direct van ons via de mail als we je examen hebben gereserveerd.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Onze cursus is heel geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat de lastige vragen en moeilijke woorden en zinnen van het examen op een simpele manier uitgelegd worden. Hierdoor weet jij na de cursus precies hoe je de examenvragen moet lezen.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst. De docent gaat zelfs met je mee naar het CBR, om jouw laatste vragen te beantwoorden en zenuwen weg te nemen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen