Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Dagcursus motortheorie

Theorieles en examen op 1 dag!

Kies je cursus

Doorgaan

CBR motortheorie halen

Al vele jaren is 123-theorie het adres voor het behalen van je motortheorie. Wil jij ook in 1 keer slagen? Schrijf je dan in. Onze theorie training betreft een dagcursus. Dat houdt in dat je les krijgt in de ochtend van ervaren docenten. Op dezelfde dag, in de middag, gaan we naar het CBR (vervoer is inbegrepen) en doe je examen. Onze motor theoriecursus is nu tijdelijk in de aanbieding en kost slechts € 99,-.

Je kunt aan onze motor theoriecursus meedoen vanaf 17 jaar. Bij het inschrijven kun je aangeven of je via ons een CBR-examen wilt reserveren. Je kunt kiezen uit:

  • Een standaard examen motortheorie: € 37,-
  • Een verlengd examen, met extra tijd: € 49

Heb je zelf al een examenplaats geboekt? Dan kun je dit aangeven en gewoon meedoen met de cursus. Na inschrijving krijg je ook toegang tot onze digitale oefenomgeving, boordevol lesmateriaal en oefenexamens.

Inschrijven

Motor theorie-examen oefenen

Zoals we net al hebben aangegeven krijg je, na inschrijving, toegang tot onze digitale oefenomgeving. Op die manier kun je alvast kennis maken met de verschillende verkeersregels en vraagstijlen. En heb je voldoende geoefend? Dan kun je alvast een echt motor theorie-examen als proef doen! Het oefenen is geen must maar het zal zeker bijdragen aan je slagingspercentage. Kom je nu moeilijke vragen of onduidelijkheden tegen? Onthoud ze dan. Tijdens de les is er voldoende tijd om al je vragen te beantwoorden. Onze docenten helpen je namelijk graag. Niet alleen bij lastige lesstof, ook

als je kampt met flinke faalangst of spanning voor het examen staan de docenten voor je klaar. Uit ervaring weten we dat ook bij flinke examenvrees verreweg de meeste kandidaten hun motor theorie-examen positief afronden door onze aanpak! De theorie onthoud je niet alleen tijdens je examen maar ook vele jaren later!

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

De theorieles

Tijdens onze motortheorie training leren onze ervaren docenten je alles over verkeersregels en verkeersinzicht. De training is CBR-examen gericht, duidelijk en gestructureerd. We behandelen datgene dat ook echt terugkomt tijdens het examen. We lopen alle vraagstellingen na en maken lastige situaties inzichtelijk. Ook bieden we je geheugensteuntjes om moeilijke regels te onthouden. Tijdens de les is er voldoende persoonlijke aandacht. Je kunt op ieder moment vragen stellen en tussendoor worden korte pauzes gehouden. De les begint vroeg, veelal word je al om 07.00 verwacht op onze cursuslocatie. Veelal ronden we de training om 11.30 af en vertrekken we naar het CBR.

Inschrijven

Slagen voor je motortheorie

Na de training in de ochtend ben je klaar om je motortheorie bewijs te halen. Vergeet je ID niet mee te nemen naar het CBR. Zonder geldig identiteitsbewijs mag je niet deelnemen. Heb je een eigen examen geboekt? Vergeet dan ook je reserveringsnummer niet. Bij aankomst meld je je aan bij de aanmeldzuil. Dan wacht je tot je naam op het beeldscherm verschijnt en je naar binnen mag gaan. Er mag niets mee naar binnen, alleen je ID. Wil je gebruik maken van oortjes? Die hangen aan de muur bij binnenkomst van de examenzaal. Het examen vindt plaats op een computer en duurt 30 minuten (een verlengd examen duurt 45 minuten). Je ziet direct op je beeldscherm of je bent geslaagd. Ook krijg je de uitslag via mail toegezonden. Na het slagen is je motor theoriebewijs 1,5 jaar geldig. Tijd genoeg om je praktijkexamen goed af te ronden.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen