Motor theorie Den Bosch

Slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen in Den Bosch.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Eendaagse cursus motor theorie Den Bosch

Wil je geen gedoe en gewoon slagen voor je motor theorie in Den Bosch? Dan kies je voor 123-theorie. Wij bieden een dag training van zeer hoge kwaliteit. Onze docenten geven je les in de ochtend en in de middag doe je je motor theorie examen in Den Bosch. Wij regelen alles.

 • Lesmateriaal dat 100% CBR examen gericht is
 • Ervaren docenten die heldere taal spreken
 • Honderden online theorie oefenvragen en proefexamens
 • Indien nodig, vervoer van- en naar het CBR
 • Desgewenst reserveren wij je CBR examen

Onze theoriecursus kost €99 Euro. Wil je dat wij je CBR examen reserveren? Dan komen er nog examenkosten bij.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Wat kost het CBR motor theorie-examen?

Iedereen vanaf 17 jaar mag meedoen met onze dagcursus motor theorie Den Bosch. Zoals we al aangaven kost de cursus €99,-. Hierbij is het CBR examen nog niet inbegrepen. Je kunt bij het CBR zelf een examen reserveren maar je kunt dit ook aan ons overlaten, wel zo handig! Wij bieden 2 examensoorten:

 1. Het standaard motor theorie-examen (+€ 41,-)
 2. Het verlengde motor theorie-examen (+€ 53,-)

Het standaard examen, is een gewoon examen. Geschikt voor 99.9% van alle cursisten. Je hebt 30 minuten de tijd om 50 vragen te beantwoorden. En neem maar van ons aan, dat is echt ruim de tijd! Het verlengde examen is precies hetzelfde als het standaard examen qua vragen. Alleen krijg je 15 minuten extra de tijd. Dit kan handig zijn voor cursisten met taalproblemen of dyslexie.

Inschrijven

Ingeschreven? Begin met online theorie oefenen!

Is het gelukt met inschrijven? Dan ontvang je van ons alle informatie die je nodig hebt voor de cursus en het examen. Verder hoef je niet stil te zitten, want wij geven je ook de inlog tot onze digitale leeromgeving. Geen verplichting maar goede voorbereiding is het halve werk! Ons oefenplatform geeft je de mogelijkheid om online je motor theorie te oefenen. Je maakt kennis met het taalgebruik, de vraagstellingen en de manier van antwoorden. Je kunt alle verkeersregels nog eens doornemen en echte CBR proefexamens maken. Eventuele vragen kun je noteren en stellen tijdens de echte les motor theorie in Den Bosch.

Inschrijven

De cursusdag

Die start vroeg, om 07.00 uur. De gehele ochtend zullen onze docenten je alles leren wat je nodig hebt om te slagen. Onze manier van lesgeven is helder en staat volledig in het teken van ’t CBR examen. Dezelfde vraagsoorten, hetzelfde taalgebruik. Op die manier ben je er echt klaar voor.
Tussendoor is er voldoende tijd voor je vragen. Ook houden we pauzes. Neem daarom wat te eten en te drinken mee. Rond 11.30 is de training motor theorie Den Bosch afgelopen. We vertrekken samen naar het CBR voor het theorie-examen.

Inschrijven

Het examen motor theorie Den Bosch

Het CBR examen motortheorie bestaat uit drie onderdelen:

 • Gevaarherkenning: Tijdens dit onderdeel krijg je vragen waarbij je steeds een verkeerssituatie voorgeschoteld krijgt en moet aangeven wat je zou doen in die situatie. Het doel is om te testen hoe goed je gevaar op de weg kunt herkennen en daarop kunt reageren.
 • Verkeersregels en verkeersinzicht: Tijdens dit onderdeel krijg je vragen over verkeersregels en verkeersinzicht. Het gaat hierbij om vragen over onder andere verkeersborden, voorrangsregels, snelheidslimieten en verkeerssituaties. Het doel is om te testen hoe goed je de verkeersregels kent en begrijpt.
 • Verkeerssituaties: Tijdens dit onderdeel krijg je vragen over verkeerssituaties waarin je je in een motorrijder rol bevindt. Je krijgt een situatie voorgeschoteld waarbij je moet aangeven wat je zou doen in die situatie. Het doel is om te testen hoe goed je de verkeerssituaties begrijpt en hoe je daarop reageert als motorrijder.

Het examen vindt plaats op een computer. Je ziet direct of je bent geslaagd. Na het behalen van je motor theorie certificaat heb je nog 1.5 jaar om je praktijkexamen te halen.

Inschrijven

Geslaagd voor motor theorie en praktijk?

En, ook geslaagd voor je praktijkexamen en je motorrijbewijs in je bezit? Er zijn heel veel gave routes op de motor in de omgeving van Den Bosch die je kunt rijden. Hier zijn een paar suggesties:

 • De Loonse en Drunense Duinen Route: Dit is een mooie route door het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. De route is ongeveer 55 km lang en voert je door het mooie Brabantse landschap.
 • De Biesbosch Route: Deze route voert je door het prachtige natuurgebied de Biesbosch. De route is ongeveer 70 km lang en voert je langs de mooie kreken en plassen van de Biesbosch.
 • De Maas Route: Deze route volgt de loop van de Maas en voert je langs mooie dorpen en steden zoals Lith, Ravenstein en Grave. De route is ongeveer 80 km lang.
 • De Langs de Dommel Route: Deze route volgt de loop van de rivier de Dommel en voert je langs mooie natuurgebieden en pittoreske dorpen zoals Sint-Michielsgestel en Nijnsel. De route is ongeveer 60 km lang.
 • De Heusden en Altena Route: Deze route voert je door de mooie vestingstadjes Heusden en Woudrichem en langs de mooie Maas. De route is ongeveer 55 km lang.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen