Motor Theorie Enschede

Slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen in Enschede.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Dag training motor theorie Enschede

Wil je binnenkort je motorrijbewijs halen? Ben je op zoek naar een kwalitatieve training in de buurt van Enschede die kan helpen bij het motor theorie-examen? Wij staan voor je klaar! 123-theorie biedt al vele jaren theoriecursussen aan door heel Nederland. Dit doen wij voor motor, auto en scooter.

Onze training motor theorie Enschede is een dagcursus, gegeven door zeer ervaren docenten.

Bij een dagcursus krijg je echt les in de ochtend en op dezelfde dag doe je examen bij het CBR examencentrum aan de Burgemeester Stroinkstraat 300 in Enschede. Onze training kost €99 Euro en zaken als lesmateriaal, online oefenmateriaal en proefexamens zijn inbegrepen. Kosten voor het CBR examen niet. Je kunt zelf bij het CBR een examen reserveren of wij regelen het voor je.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Een CBR motor theorie-examen reserveren

Als je wilt deelnemen aan de cursus motor theorie Enschede, begin je met inschrijven. Daar kun je aangeven of je zelf al een examen hebt geboekt bij ’t CBR. Heb je al een CBR examen geboekt? Dan betaal je alleen voor je cursus, à €99 Euro. Heb je nog geen examen? Dan kunnen wij dit gemakkelijk voor je regelen. Je hebt de keuze uit twee examensoorten:

  • Het standaard examen € 41,-
  • Het verlengde examen € 53,-

Beide examens zijn gelijk en bevatten allebei 50 vragen. Het standaard examen geeft je 30 minuten de tijd voor de vragen en het verlengde examen 45 minuten. 30 Minuten de tijd is voor verreweg de meeste mensen echt voldoende. Alleen bij flinke taalproblemen of dyslexie is een verlengd examen aan te raden.

Inschrijven

Online oefenen motor theorie

Na het inschrijven voor motor theorie Enschede ontvang je van ons alle details over de theorie training. Waar we je verwachten, hoe laat en wat je allemaal mee moet nemen. Ook krijg je een inlog voor ons digitale platform. Een oefenplatform waarbij je vanuit huis al wat voorwerk kunt doen. Zo kun je oefenen met honderden vragen. Ze zijn voorzien van uitleg dus je leert er ook nog eens van! Er is een E-book met alle regels en als je er klaar voor bent, echte CBR oefen-examens! Zo kun je online je motor theorie oefenen en ben je optimaal voorbereid als de dagcursus begint. Natuurlijk is het online oefenen van je theorie geen verplichting, maar het helpt je kans van slagen vergroten!

Inschrijven

De lesdag en examen motor theorie Enschede

De lesdag begint vaak vroeg, om 07.00 uur en duurt tot 11.30 uur. De gehele ochtend zullen onze docenten je klaarstomen voor het CBR motor theorie-examen. Het lesmateriaal, de vraagsoorten en het taalgebruik; alles is hetzelfde zoals op het examen. Tussendoor kun je al je vragen stellen, daar is voldoende tijd voor. Ook houden we geregeld een pauze, dus neem wat te eten en te drinken mee.
In de middag gaan we naar het CBR. Vaak kunnen we lopen, zo niet? Dan regelen wij het vervoer.

Inschrijven

CBR examen motor

Als je aankomt bij het CBR, meld je je aan en wacht je tot je aan de beurt bent. Het theorie-examen voor het motorrijbewijs bestaat uit 50 vragen, waarvan er 44 goed beantwoord moeten worden om te slagen. De vragen gaan over verkeersregels en verkeersinzicht, precies zoals je hebt geoefend in de ochtend.

Het examen wordt afgenomen op een computer en je hebt 30 minuten de tijd (bij een standaard examen) om de vragen te beantwoorden. De vragen worden zowel in tekst als in afbeeldingen gesteld. Het examen bestaat uit een onderdeel:

  • Verkeersregels en verkeersinzicht: Dit onderdeel bestaat uit 50 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht. Deze vragen zijn verdeeld over verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld voorrangsregels, verkeersborden en de betekenis van bepaalde wegmarkeringen.

Na afloop van het CBR motor theorie examen in Enschede krijg je direct de uitslag te zien op het scherm van de computer. Als je bent geslaagd, wordt dit ook direct vermeld. Je krijgt dan een uitslagformulier mee waarop staat dat je geslaagd bent voor het examen. Je motor theoriebewijs is 1.5 jaar geldig. Dit zal vast voldoende zijn om je praktijk te halen.

Inschrijven

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Geslaagd voor je motor theorie Enschede en inmiddels ook je praktijk behaald? Gefeliciteerd! Dan hebben wij verschillende mooie routes gevonden die je kunt rijden op de motor in de omgeving van Enschede.

De Lutte route: Dit is een mooie route door het landschap van Twente. De route begint in De Lutte en gaat langs verschillende kleine dorpjes en door prachtige natuurgebieden zoals het Lutterzand en het Springendal.

Sallandse Heuvelrug route: Dit is een mooie motorroute door het natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. Je rijdt door prachtige bossen en over de heuvels met mooie uitzichten. De route begint bijvoorbeeld in Nijverdal en gaat via Holten naar Raalte en terug.

Grensoverschrijdende route: Deze route gaat deels door Nederland en deels door Duitsland. Heerlijk als je even wilt gasgeven! Je rijdt door het mooie landschap van de Grafschaft Bentheim en het Twentse landschap. Je komt langs mooie dorpjes zoals Nordhorn en Ootmarsum.

Twentse kastelenroute: Deze route voert langs verschillende kastelen in Twente. Je rijdt door het mooie Twentse landschap en langs prachtige historische gebouwen. De route begint bijvoorbeeld in Delden en gaat via Diepenheim, Markelo en Goor terug naar Delden.
Dus, wil jij ook genieten van het motorrijden? Schrijf je dan vandaag nog in voor je motor theorie Enschede!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen