Motor theorie Den Haag

Slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen in Den Haag / Rijswijk.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Binnen 1 dag je motor theorie Den Haag halen

Om je ​​motorrijbewijs te verkrijgen, moet je eerst het motor theorie examen halen. Tijdens het examen wordt je kennis van de verkeersregels en het verkeer getoetst. Het examen motor theorie Den Haag / Rijswijk is een test die wordt afgenomen door het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) en het is verplicht voor iedereen die een motorrijbewijs wil halen.

Je kunt zelf oefenen voor je theorie of bij ons een dagcursus volgen. Daarbij krijg je fysiek les in de ochtend en doe je op dezelfde dag examen bij het CBR. Ook krijg je toegang tot de online leeromgeving, voorzien van vele oefeningen en echte examens om te oefenen. De cursus motor theorie Den Haag kost €99 Euro. Wil je dat wij het CBR examen voor je reserveren? Dan komen er nog examenkosten (vanaf € 41,-) bij.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven en examentype

Als je wilt meedoen met de dagcursus motor theorie Den Haag, begin je met inschrijven. Tijdens het inschrijfproces kun je aangeven wat voor type examen je wilt afnemen bij het CBR. Een standaard examen kost €41,- en is eigenlijk voor 99,9% van de kandidaten de juiste keuze. Je kunt ook kiezen voor een verlengd motor theorie examen, voorzien van 15 minuten extra tijd. Dit type examen kost €53,- en is vooral geschikt voor kandidaten met dyslexie of een taalachterstand. Het niveau van de twee type examens en de vragen zelf zijn hetzelfde. Door ons te machtigen geef je ons toestemming om een examen voor je te reserveren. Ook als je zelf al een examen hebt gereserveerd kun je meedoen met onze les motor theorie Den Haag en betaal je natuurlijk alleen voor de theorie cursus.

Inschrijven

De dagcursus motor theorie Den Haag

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van de cursus motor theorie Den Haag. We vertellen je precies waar de training plaatsvindt, hoe laat je aanwezig dient te zijn en wat je allemaal mee moet nemen voor het examen. Ook ontvang je een inlog voor onze digitale oefenomgeving. Door thuis wat lesmateriaal door te nemen en oefenexamens te doen, ben je optimaal voorbereid. Het is natuurlijk geen verplichting maar het zal je slagingskans zeker vergroten!

De ochtend, theorieles

De dagcursus zelf begint vroeg. De gehele ochtend krijg je les van een ervaren docent. De les is examengericht. De vraagsoorten, de afbeeldingen en het taalgebruik is hetzelfde als datgene dat je op het examen zult tegenkomen. Er is voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Vanzelfsprekend zijn er tussendoor enkele pauzes, dus neem iets te eten & drinken mee. Rond lunchtijd is de training afgerond en gaan we gezamenlijk naar het CBR. Meestal is de trainingslocatie op loopafstand van het CBR. Als dit niet het geval is, regelen wij het vervoer.

Inschrijven

De middag, theorie examen

Als we aankomen bij het CBR meld je je aan bij de aanmeldzuil. Dan is het wachten tot je aan de beurt bent. Bij binnenkomst in de examenruimte wordt je identiteit gecontroleerd en moet je de oproepkaart en het ID-bewijs laten zien. Daarna mag je plaatsnemen achter de computer. Voordat het examen begint, krijg je een korte introductie over hoe het examen werkt. Hierbij wordt uitgelegd hoe je de vragen moet beantwoorden en welke knoppen je hiervoor moet gebruiken. Dit proces heb je al geoefend tijdens de les, dus dat gaat zeker lukken.

Na de introductie begint het examen en krijg je 50 vragen voorgelegd. Je hebt hiervoor 30 minuten de tijd. Bij een verlengd examen heb je 45 minuten de tijd. De vragen worden gesteld in de vorm van meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en een invulvragen. Je beantwoordt de vragen door de juiste antwoorden aan te klikken of in te vullen. Om te slagen voor het examen moet je minimaal 44 van de 50 vragen correct beantwoorden.

Uitslag van het examen motor theorie Den haag

Na het beantwoorden van alle vragen, krijg je direct de uitslag van het examen motor theorie Den Haag te zien op het scherm. Als je bent geslaagd, krijg je een uitslagformulier en wordt dit door het CBR geregistreerd. Als je bent gezakt, krijg je een overzicht van de onderwerpen waar je nog extra aandacht aan moet besteden. Gelukkig slagen de meeste kandidaten bij ons in 1x! Maar mocht dit niet het geval zijn, krijg je van ons korting op je herhalingscursus. Dus, wil je ook slagen voor je motor theorie in Rijswijk/ Den Haag? Schrijf je dan in!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen