Theoriecursus

In één dag slagen voor je autotheorie

  •   100% slagingskans
  •   Meer dan 10 locaties
  •   15000 kandidaten geslaagd
  •   Theoriecursus en CBR examen op dezelfde dag
Inschrijven  

Hoe ziet zo een theoriecursus dag eruit eigenlijk?

Hoe schrijf ik me in? Dit zijn een van de veelgestelde vragen die wij dagelijks te horen krijgen.

Om te beginnen moet je via het inschrijfformulier van 123-theorie.nl aanmelden. Je kiest je gewenste locatie uit en de datum die jouw het beste uitkomt. Hierna krijg je vrijwel direct een bevestigingsmail. Een paar dagen voor de dagcursus auto theorie krijg je een e-mail met daarin wat oefeningen om je nog beter voor te bereiden. Tevens ontvang je alle informatie over de cursus zelf, wanneer de cursus is, hoe laat de cursus begint etc. Je hoeft voor de rest helemaal niets meer te regelen. Wij zorgen ervoor dat het theorie examen bij het CBR ook gereserveerd wordt.

Op de cursus dag zelf wordt je rond 07.00 uur verwacht en geven de docenten tot 13.30 ~ 14.00 uur les. Dit is afhankelijk van de groep en locatie. Hierna worden de cursisten naar het CBR gebracht. Na een ochtend/middag te hebben gehad is het tijd om het examen af te nemen! Spannend maar wij weten vrijwel zeker dat iedereen slaagt! Wil je dit ook meemaken? Of heb je vragen? Stel ze gerust of neem contact op!

Inschrijven  

Moeilijk examen

Het vernieuwde theorie-examen voor het autorijbewijs blijkt zo moeilijk te zijn dat kandidaten massaal zakken. Het derde kwartaal van 2015 wist slechts 38% met succes de test af te ronden. Een historisch dieptepunt.

100% slagingskans

Met onze lesmethode zorgen wij ervoor dat iedereen kan slagen voor het auto theorie examen! Heb je Faalangst, Dyslectie of ADHD geen zorgen! Onze professionele docenten zorgen ervoor dat je goed begeleid wordt naar het cbr theorie examen toe. Zodat je het felbegeerde papiertje kan behalen en zo naar je praktijkexamen toe kan gaan. Wij willen alleen maar blije gezichten zien, want daar doen wij het voor!

95% van onze cursisten haalt het examen in 1 keer!

Bij 123-theorie leren wij je het o zo moeilijke CBR auto theorie examen binnen 1 dag!

Onze professionele docenten geven op een simpele maar effectieve manier les door middel van ezelsbruggetjes en voorbeelden uit het dagelijks leven waardoor alles net iets makkelijker te onthouden is. Tevens bereiden wij je 100% CBR examen gericht voor. Dat houdt in dat je ook tips en trics krijgt over de instinkertjes bij het CBR auto theorie examen! Op deze manier kan je bijna niet zakken!

Inschrijven  

Waarom 123-theorie.nl?

Heb je moeite met leren voor je auto theorie examen? Geen paniek!

Volg onze dagcursus auto theorie en slaag gegarandeerd voor je autotheorie! Wij hebben een dagcursus auto theorie ontwikkeld met rij instructeurs die 100% aansluit op het CBR theorie examen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat je probleemloos slaagt voor het examen!

Inschrijven  

100% slagen

Meer dan 20000 cursisten geslaagd voor het theorie examen!

Slagen in één dag

Niet dagen lang leren, maar binnen 1 ochtend/middag je theorie in de pocket!

Locaties & Data

Wij geven in het hele land de dagcursus auto theorie. Kijk bij cursus data voor alle locaties en data.

Geen boeken

Geen onnodige boeken of cd-rom's maar 100% examengericht training om de auto theorie onder de knie te krijgen!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Wij zijn druk bezig om in het weekend ook een theorie cursus te geven. De locatie's zullen Utrecht en Rijswijk zijn. Wil je meer weten? Bel met onze klantenservice 030 369 05 70.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo spoedig mogelijk ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan direct contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Indien je toch zakt voor het examen, mag jij op onze kosten de cursus nogmaals volgen! U betaald enkel voor het theorie examen.

Cursuslocaties

123-theorie.nl geeft les door heel Nederland. Kies de dichtstbijzijnde locatie en plan je les direct in!