In één dag slagen voor je autotheorie

Theoriecursus

5 van 5 (3166 klantbeoordelingen)

Meer dan 10 locaties

15000 kandidaten geslaagd

Theoriecursus en CBR examen op dezelfde dag

Hoe ziet de cursusdag er eigenlijk uit?

Hoe schrijf ik me in? Dit is een van de veelgestelde vragen die wij dagelijks te horen krijgen.

Om te beginnen moet je via het inschrijfformulier van 123-theorie.nl aanmelden. Je kiest je gewenste locatie uit en de datum die jouw het beste uitkomt. Hierna krijg je vrijwel direct een bevestigingsmail. Een paar dagen voor de dagcursus auto theorie krijg je een e-mail met daarin wat oefeningen om je nog beter voor te bereiden. Tevens ontvang je alle informatie over de cursus zelf, wanneer de cursus is, hoe laat de cursus begint etc. Je hoeft voor de rest helemaal niets meer te regelen. Wij zorgen ervoor dat het theorie examen bij het CBR ook gereserveerd wordt.

Op de cursus dag zelf wordt je rond 07.00 uur verwacht en geven de docenten tot 13.30 ~ 14.00 uur les. Dit is afhankelijk van de groep en locatie. Hierna worden de cursisten naar het CBR gebracht. Na een ochtend/middag te hebben gehad is het tijd om het examen af te nemen! Spannend maar wij weten vrijwel zeker dat iedereen slaagt! Wil je dit ook meemaken? Of heb je vragen? Stel ze gerust of neem contact op!

Inschrijven
38% geslaagd

Moeilijk examen

Het vernieuwde theorie-examen voor het autorijbewijs blijkt zo moeilijk te zijn dat kandidaten massaal zakken. Het derde kwartaal van 2015 wist slechts 38% met succes de test af te ronden. Een historisch dieptepunt.

100% voorbereid

100% voorbereid

Met onze lesmethode zorgen wij ervoor dat iedereen kan slagen voor het theorie-examen auto! Heb jij faalangst, dyslexie of ADHD, geen zorgen! Onze professionele docenten zorgen ervoor dat jij goed wordt begeleid naar het CBR-examen toe. Zo zorgen wij dat jij het felbegeerde papiertje kan behalen en zo naar jouw praktijkexamen toe kan gaan. Wij willen alleen maar blije gezichten zien, want daar doen wij het voor!

95% van onze cursisten haalt het examen in 1 keer!

Bij 123-theorie leren wij jou de stof voor het lastige theorie-examen binnen 1 dag!

Onze professionele docenten geven op een simpele, maar effectieve manier les. Door middel van ezelsbruggetjes en voorbeelden uit het dagelijks leven is alles net iets makkelijker te onthouden. Tevens bereiden wij jou 100% examengericht voor. Dat houdt in dat jij ook tips en trics krijgt over de instinkertjes bij het theorie-examen van het CBR! Op deze manier kan jij bijna niet zakken!

Inschrijven

Waarom 123-theorie.nl?

Heb jij moeite met leren voor je theorie-examen auto? Geen paniek!

Volg onze dagcursus autotheorie (5)en slaag gegarandeerd voor jouw autotheorie! Wij hebben een dagcursus autotheorie ontwikkeld met rijinstructeurs die 100% aansluit op het theorie-examen van het CBR. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jij probleemloos slaagt voor het examen!

Inschrijven

20.000+ geslaagden

Meer dan 20000 cursisten zijn geslaagd voor het theorie-examen!

Locaties & Data

Wij geven in het hele land de dagcursus autotheorie. Kijk bij cursusdata voor alle locaties en data.

Slagen in één dag

Niet dagenlang leren, maar binnen 1 dag je theorie in de pocket.

Geen boeken

Geen onnodige boeken of cd-roms maar een 100%-examengerichte training om de autotheorie onder de knie te krijgen!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

Reviews: Cursisten houden van ons!

Facebook reviews

3789 keer beoordeeld op Facebook.com

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen