Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Theoriecursus
auto & motor

In één dag slagen voor je autotheorie of motortheorie

Kies je cursus

Doorgaan

Hoe ziet de cursusdag eruit?

Een van de van de vele vragen die we geregeld horen. We zullen uitleg geven. Of je nu kiest voor een auto theorie cursus of motor theorie cursus, het betreft altijd een dagcursus. Dat houdt in dat je les krijgt in de ochtend en op dezelfde dag, in de middag, examen doet bij het CBR. Je hoeft geen boeken aan te schaffen; wij zorgen voor al het materiaal.

De cursussen worden op vele locaties in Nederland gegeven. De meeste theorie cursussen beginnen vroeg; om 07.00 uur. De cursus autotheorie duurt langer dan de cursus motortheorie. De exacte tijden ontvang je bij je inschrijving. Grofweg kun je de volgende indicatie aanhouden:

  • 07.00 – 11.30 Training motortheorie
  • 07.00 – 14.00 Training autotheorie
  • In de middag gezamenlijk naar het CBR voor theorie examen (vervoer inbegrepen)

De cursussen autotheorie en motortheorie zijn al vele jaren succesvol. De goed doordachte opbouw, het kwalitatieve lesmateriaal en de ervaren docenten zorgen voor een slagingspercentage van 95%. Sommige kandidaten twijfelen over het leerrendement van een dagcursus; maar niets is minder waar. De kennis die je bij ons opdoet in 1 ochtend, blijft zelfs na het halen van je auto- of motorrijbewijs je bij.

Inschrijven

Inschrijven theoriecursus, snel plek

Wil je je snel je auto- of motor theoriecertificaat halen? Inschrijven is eenvoudig. Vanaf 16 jaar kun je meedoen met de auto theoriecursus. Voor de motor theoriecursus dien je 17 jaar te zijn.
Een theorie cursus kost 99,- Euro. Lange wachttijden hebben we niet.

Als je een cursuslocatie en datum kiest, kun je ook direct je CBR examen reserveren. Wel zo handig en we hebben vele plekken beschikbaar. Je kunt kiezen uit een standaard examen (37,- Euro) of een examen met 15 minuten extra tijd (49,- Euro). Heb je zelf al je autotheorie of motortheorie examen gereserveerd? Geen probleem, dan kun je gewoon deelnemen aan de cursus.

Na de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en alle informatie die je nodig hebt over de cursus, de locatie, de tijden en wat je mee moet nemen. Ook krijg je toegang tot de online leeromgeving. Superhandig; zo kun je alvast wat vragen doornemen of oefenexamens uitproberen.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Annemijn Velde

Een aanrader om te doen. Gaat op een goed vlot tempo, waardoor de informatie goed blijft hangen. Alleen de nodige informatie krijg je, waardoor je het gemakkelijk onthoudt. Ook al zit je in een klas, je krijgt de kans al je vragen te stellen.

Zwolle, 10 oktober 2022

👍  Alida Schoester

Na 7 keer gezakt toch maar gekozen voor een dagcursus. Bij 123 ben ik heel goed geholpen door Matthijs en Aggie. Ik ging met heel veel zelfvertrouwen bij het CBR in Utrecht naar binnen en ben eindelijk geslaagd!

Utrecht, 10 oktober 2022

👍  Nessim Kachoura

Ik heb me motor theorie gedaan bij 123theorie ik ben blij dat ik daar terecht ben gekomen top hulp❤️

Rotterdam, 5 oktober 2022

👍  Guusje Mackenbach

Super fijne cursus, alle vragen behandeld wat erg fijn is. Leuke, grappige spontane mensen die het uitleggen en lekker snel :))

Eindhoven, 7 oktober 2022

In 1x slagen voor je CBR theorie examen

Cijfers liegen niet en inderdaad; 95% van onze deelnemers haalt het auto- of motortheorie examen in 1x! Onze werkwijze is volledig CBR examengericht. Dat houdt in dat we dezelfde vraagsoorten (sleepvraag, meerkeuzevraag, hotspotvraag, etc.) en werkwijzen hanteren, zoals op het CBR examen. Je zult niet tegen verrassingen aanlopen.

Verder maken onze ervaren docenten ingewikkelde lesstof eenvoudig. Moeilijke woorden leggen we uit en we bieden ezelsbruggetjes zodat je het goed kunt onthouden. Handig als studeren niet je ding is. En de lastige vragen of instinkers? Die kennen we allemaal en we zorgen ervoor dat ook jij ze herkent! Wij hebben in de afgelopen jaren onze lesmethode geoptimaliseerd en vernieuwd, zodat de kans van slagen nog hoger wordt. We oefenen met echte examens en stomen je 100% klaar.

Waarom 123-theorie.nl?

Simpel…..
Je kiest voor 123-theorie als je in één keer wilt slagen voor je autotheorie of motortheorie.
Als je op zoek bent naar een kwalitatieve theorietraining waar je echt iets aan hebt.
Een training die gegeven wordt door ervaren docenten die naast humor, ook nog eens duidelijke taal gebruiken en 100% aandacht hebben voor jou. Docenten die handvatten bieden als het gaat om examenvrees of faalangst en knowhow hebben van leerproblematieken zoals dyslexie.
En natuurlijk als je op zoek bent naar een scherp geprijsde theoriecursus waar snel plek is.
Daarom kies je voor 123-Theorie.

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op slagen?
Als je goed Nederlands spreekt en je doet goed mee tijdens de les, slaag je normaal gesproken dezelfde dag nog. We kunnen het natuurlijk niet keihard beloven, want wij mogen niet met je mee naar binnen om het examen te maken. De antwoorden invullen moet je uiteindelijk zelf doen. Wij zorgen ervoor dat je al die antwoorden weet, omdat je soortgelijke vragen geoefend hebt tijdens de les. Mocht je het door de zenuwen toch niet halen, dan mag je bij ons herkansen met een mooie korting.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Wij gaan je op de cursus alles van A tot Z uitleggen. Om je extra te helpen krijg je meteen na je aanmelding toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Dit zit al bij je dagcursus inbegrepen! Zo wordt de kans om in 1 dag te slagen extra groot! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe kom ik na de cursus bij het CBR?
Als het CBR op loopafstand is, wandel je samen met de docent naar het CBR. Je kunt dan natuurlijk nog even je laatste vragen stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, zorgen wij dat er ruim op tijd een taxi klaarstaat naar het CBR. De taxi zit bij de dagcursus inbegrepen!
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan examen doen?
Op de dag van het examen moet je een geldig legitimatiebewijs hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Als je dit niet hebt, mag je geen examen doen bij het CBR. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Wat is het adres van de cursus?
Wij geven les in 18 steden in Nederland. Onze leslocaties zijn altijd in de buurt van het CBR en zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het adres voor jouw cursus krijg je direct van ons via de mail als we je examen hebben gereserveerd.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Onze cursus is heel geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat de lastige vragen en moeilijke woorden en zinnen van het examen op een simpele manier uitgelegd worden. Hierdoor weet jij na de cursus precies hoe je de examenvragen moet lezen.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst. De docent gaat zelfs met je mee naar het CBR, om jouw laatste vragen te beantwoorden en zenuwen weg te nemen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen