Theoriecursus

In één dag slagen voor je autotheorie

Meer dan 10 locaties

15000 kandidaten geslaagd

Theoriecursus en CBR examen op dezelfde dag

Hoe ziet zo een theoriecursus dag eruit eigenlijk?

Hoe schrijf ik me in? Dit zijn een van de veelgestelde vragen die wij dagelijks te horen krijgen.

Om te beginnen moet je via het inschrijfformulier van 123-theorie.nl aanmelden. Je kiest je gewenste locatie uit en de datum die jouw het beste uitkomt. Hierna krijg je vrijwel direct een bevestigingsmail. Een paar dagen voor de dagcursus auto theorie krijg je een e-mail met daarin wat oefeningen om je nog beter voor te bereiden. Tevens ontvang je alle informatie over de cursus zelf, wanneer de cursus is, hoe laat de cursus begint etc. Je hoeft voor de rest helemaal niets meer te regelen. Wij zorgen ervoor dat het theorie examen bij het CBR ook gereserveerd wordt.

Op de cursus dag zelf wordt je rond 07.00 uur verwacht en geven de docenten tot 13.30 ~ 14.00 uur les. Dit is afhankelijk van de groep en locatie. Hierna worden de cursisten naar het CBR gebracht. Na een ochtend/middag te hebben gehad is het tijd om het examen af te nemen! Spannend maar wij weten vrijwel zeker dat iedereen slaagt! Wil je dit ook meemaken? Of heb je vragen? Stel ze gerust of neem contact op!

Inschrijven

Moeilijk examen

Het vernieuwde theorie-examen voor het autorijbewijs blijkt zo moeilijk te zijn dat kandidaten massaal zakken. Het derde kwartaal van 2015 wist slechts 38% met succes de test af te ronden. Een historisch dieptepunt.

100% voorbereid

Met onze lesmethode zorgen wij ervoor dat iedereen kan slagen voor het auto theorie examen! Heb je Faalangst, Dyslectie of ADHD geen zorgen! Onze professionele docenten zorgen ervoor dat je goed begeleid wordt naar het cbr theorie examen toe. Zodat je het felbegeerde papiertje kan behalen en zo naar je praktijkexamen toe kan gaan. Wij willen alleen maar blije gezichten zien, want daar doen wij het voor!

95% van onze cursisten haalt het examen in 1 keer!

Bij 123-theorie leren wij je het o zo moeilijke CBR auto theorie examen binnen 1 dag!

Onze professionele docenten geven op een simpele maar effectieve manier les door middel van ezelsbruggetjes en voorbeelden uit het dagelijks leven waardoor alles net iets makkelijker te onthouden is. Tevens bereiden wij je 100% CBR examen gericht voor. Dat houdt in dat je ook tips en trics krijgt over de instinkertjes bij het CBR auto theorie examen! Op deze manier kan je bijna niet zakken!

Inschrijven

Waarom 123-theorie.nl?

Heb je moeite met leren voor je auto theorie examen? Geen paniek!

Volg onze dagcursus auto theorie en slaag gegarandeerd voor je autotheorie! Wij hebben een dagcursus auto theorie ontwikkeld met rij instructeurs die 100% aansluit op het CBR theorie examen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat je probleemloos slaagt voor het examen!

4,9

180 reviews bij Google

5,5

2389 reviews bij Facebook


Inschrijven

100% slagen

Meer dan 20000 cursisten geslaagd voor het theorie examen!

Locaties & Data

Wij geven in het hele land de dagcursus auto theorie. Kijk bij cursus data voor alle locaties en data.

Slagen in één dag

Niet dagen lang leren, maar binnen 1 ochtend/middag je theorie in de pocket!

Geen boeken

Geen onnodige boeken of cd-rom's maar 100% examengericht training om de auto theorie onder de knie te krijgen!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

Dagcursus auto theorie

Binnen 1 dag je auto theorie examen halen? Dat kan bij ons! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het theorie examen kan halen! Heb je dyslectie, faalangst of ADHD? Geen paniek, wij zorgen er gewoon voor dat je 100% voorbeid bent op het examen!

Plan direct zelf je cursus

Meld je vandaag nog aan, momenteel loopt er een tijdelijke actie. Voor €99,- kan jij ons theorie cursus volgen en slagen voor je theorie examen! Wacht niet langer en schrijf je direct in!

Inschrijven Bekijk Cursusdata