Theorieles en CBR examen op 1 dag

Theoriecursus Goes

Inclusief vervoer.
Exclusief examen tw.v. €37

Tijdelijk €99,-

5 van 5 (3166 klantbeoordelingen)

Plan je cursus

5 van 5 (3166 klantbeoordelingen)

Theoriecursus Goes, geslaagd binnen 1 dag!

Wil je binnenkort opgaan voor je praktijk en moet je je autotheorie examen nog halen? En zie je er gigantisch tegen op om dagen moeilijke theorie te moeten leren uit saaie boeken? Woon je in of in de buurt van Goes? Kies dan voor de eendaagse theoriecursus in Goes van 123-theorie! De voordelen van onze dagcursus zijn:

  • Je hoeft geen boeken te kopen
  • Je krijgt les van de beste docenten
  • Een ochtend les en ’s middags je examen maken
  • Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk
  • De theoriecursus is geschikt voor iedereen
  • Wij regelen het vervoer en reserveren je plek bij het CBR
  • 100% slagingskans
Inschrijven

Auto theoriecursus Goes geschikt voor iedereen

Door onze methode is de autotheorie cursus in Goes voor iedereen super goed te volgen. De docenten die bij ons les geven zijn mensen uit de praktijk, ze weten dus precies waar je goed op moet letten. Ook weten ze welke vragen er op het examen langs zullen komen. Hier wordt je dus extra goed op getraind.

We oefenen met echte voorbeelden die je op je examen ook kunt krijgen. Door je handige trucs, tips en ezelsbruggetjes aan te leren blijft de theorie ook nog eens goed in je hoofd hangen. De persoonlijke aandacht en de relaxte sfeer maakt het leren makkelijker. Dus ook voor mensen waarbij leren best een dingetje is, is onze theoriecursus Goes zeer geschikt!

Inschrijven

’s Ochtends les, ’s middags CBR examen

Heb je je ingeschreven voor de theoriecursus in Goes? Dan krijg je van ons meteen een mail waarin we je inschrijving bevestigen. In die mail krijg je ook alle info die je moet weten, zoals de locatie en hoe laat we beginnen met de cursus. Vaak beginnen we om 07.00, dan hebben we genoeg tijd om jou alles te leren voor het examen.

We starten met een korte kennismaking en gaan dan lekker aan de slag. We leren je alles over gevaarherkenning, verkeersinzicht en risico’s en de verkeersregels en wetten. Tussendoor nemen we uiteraard pauzes en eten we een heerlijk broodje. ’s Middags vertrekken we met elkaar naar het CBR. We nemen de lastige vragen nog een keer door en dan ben je helemaal klaar voor je examen!

Inschrijven

Wil jij ook binnen 1 dag slagen?

Schrijf je dan nu in voor onze theoriecursus Goes! Je kan tussen verschillende cursusdata kiezen dus er zal altijd een geschikte dag voor jou tussen zitten. Al meer dan 20.000 cursisten hebben onze dagcursus al gevolgd, 95% daarvan is in 1x geslaagd! Lukt het je toch niet om in 1x te slagen voor je autotheorie? Dan mag je de cursus nog een keer volgen.

Wil je nog meer info? Kijk dan eens onder het kopje Faq op onze website, daar wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen. Bellen of mailen kan ook altijd!

Inschrijven

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd

💯 Jack, Deventer

💯 Maarten, Deventer

💯 Jos, Deventer

💯 Rose, Deventer

💯 Jessica, Deventer

💯 Alex, Deventer

💯 Younes, Deventer

💯 Paul, Deventer

💯 Danny, Deventer

💯 Stefanie, Deventer

💯 Peter, Deventer

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

s

Reviews: Cursisten houden van ons!

Facebook reviews

3789 keer beoordeeld op Facebook.com

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen