Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Theoriecursus Goes

Theorieles en CBR examen op 1 dag. Inclusief vervoer. Exclusief examen tw.v. €37

Kies je cursus

Doorgaan

Theoriecursus Goes, geslaagd binnen 1 dag!

Wil je binnenkort opgaan voor je praktijk en moet je je autotheorie examen nog halen? En zie je er gigantisch tegen op om dagen moeilijke theorie te moeten leren uit saaie boeken? Woon je in of in de buurt van Goes? Kies dan voor de eendaagse theoriecursus in Goes van 123-theorie! De voordelen van onze dagcursus zijn:

  • Je hoeft geen boeken te kopen
  • Je krijgt les van de beste docenten
  • Een ochtend les en ’s middags je examen maken
  • Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk
  • De theoriecursus is geschikt voor iedereen
  • Wij regelen het vervoer en reserveren je plek bij het CBR
  • 100% slagingskans

Inschrijven

Auto theoriecursus Goes geschikt voor iedereen

Door onze methode is de autotheorie cursus in Goes voor iedereen super goed te volgen. De docenten die bij ons les geven zijn mensen uit de praktijk, ze weten dus precies waar je goed op moet letten. Ook weten ze welke vragen er op het examen langs zullen komen. Hier wordt je dus extra goed op getraind.

We oefenen met echte voorbeelden die je op je examen ook kunt krijgen. Door je handige trucs, tips en ezelsbruggetjes aan te leren blijft de theorie ook nog eens goed in je hoofd hangen. De persoonlijke aandacht en de relaxte sfeer maakt het leren makkelijker. Dus ook voor mensen waarbij leren best een dingetje is, is onze theoriecursus Goes zeer geschikt!

Inschrijven

’s Ochtends les, ’s middags CBR examen

Heb je je ingeschreven voor de theoriecursus in Goes? Dan krijg je van ons meteen een mail waarin we je inschrijving bevestigen. In die mail krijg je ook alle info die je moet weten, zoals de locatie en hoe laat we beginnen met de cursus. Vaak beginnen we om 07.00, dan hebben we genoeg tijd om jou alles te leren voor het examen.

We starten met een korte kennismaking en gaan dan lekker aan de slag. We leren je alles over gevaarherkenning, verkeersinzicht en risico’s en de verkeersregels en wetten. Tussendoor nemen we uiteraard pauzes en eten we een heerlijk broodje. ’s Middags vertrekken we met elkaar naar het CBR. We nemen de lastige vragen nog een keer door en dan ben je helemaal klaar voor je examen!

Inschrijven

Wil jij ook binnen 1 dag slagen?

Schrijf je dan nu in voor onze theoriecursus Goes! Je kan tussen verschillende cursusdata kiezen dus er zal altijd een geschikte dag voor jou tussen zitten. Al meer dan 20.000 cursisten hebben onze dagcursus al gevolgd, 95% daarvan is in 1x geslaagd! Lukt het je toch niet om in 1x te slagen voor je autotheorie? Neem dan contact op met onze klantenservice, voor een mooie korting.

Wil je nog meer info? Kijk dan eens onder het kopje Faq op onze website, daar wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen. Bellen of mailen kan ook altijd!

Inschrijven

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd

🎉  Rijswijk
💯  Jack, Utrecht
💯  Paul, Deventer
💯  Sjaak, Barendrecht
🎉  Arnhem
💯  Jeroen, Deventer

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Dagcursus autotheorie

Binnen 1 dag jouw theorie-examen auto halen? Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het theorie-examen kan halen! Heb jij dyslexie, faalangst of ADHD? Geen paniek, wij zorgen er gewoon voor dat jij 100% bent voorbereid op het examen!

Plan direct zelf jouw cursus 🗓️

Meld je vandaag nog aan, momenteel loopt er een tijdelijke actie. Voor €99,- kan jij onze theoriecursus volgen en slagen voor jouw theorie-examen bij het CBR! Wacht niet langer en schrijf je direct in!

Inschrijven