Theoriecursus Goes

Binnen 1 dag je theorie certificaat!

Inschrijven  

Theorieles in Goes

Auto theorie cursus in de ochtend, CBR examen in de middag. Wij regelen het vervoer en lunch!

Cursuslocatie in Goes

M.A. de Ruijterlaan 2
4461 GE Goes

Route
DATUM VRIJ
een latere datum Inschrijven

Met onze theoriecursus in Goes heb je binnen één dag je auto-theoriecertificaat op zak

Heb jij ook zo’n zin om straks auto met je auto door Zuid-Beveland te rijden, maar moet je je theorie nog halen? Wij van 123-theorie.nl maken je het graag gemakkelijk. Wat dacht je van een theoriecursus in Goes, waarbij je binnen 1 dag slaagt?
Onze voordelige, dagcursus autotheorie, met professionele begeleiding biedt maar liefst 100% slagingskans. Je wordt in één ochtend klaargestoomd voor het officiële CBR-examen aan de hand van eenvoudig te begrijpen lesstof. Voor je het weet heb je het felbegeerde theoriepapiertje in je zak. Dus, woon je in Zeeland? Kies dan voor een theoriecursus in Goes van 123-theorie.nl!

Simpel, effectief en bewezen effect

Bij ons hoeft je niet in dikke leerboeken te duiken of uitgebreide cd-roms te bekijken. Onze simpele en effectieve lesmethode is praktijkgericht. Onze docenten leren je datgene wat er echt gevraagd wordt tijdens je theorie examen in Goes. Het onthouden van ezelsbruggetjes, tips en trucs en de bekende instinkers tijdens het theorie-examen van het CBR komen ook aan bod.
Deze methode is bijzonder succesvol; ruim 20.000 kandidaten gingen je al voor bij 123-theorie. En, 95% daarvan haalde na onze auto theorie cursus het examen in één keer! Landelijk gezien ligt het slagingscijfer nog niet eens op de helft. En mocht je onverhoopt je autotheorie niet meteen halen, mag je de eerstvolgende eendaagse theoriecursus in Goes of andere plaats in Nederland bij ons gratis volgen.

Wat kun je verwachten tijdens onze eendaagse theorieles Goes?

Heb je je ingeschreven voor eendaagse auto theorieles Goes? Dan regelen wij alles, van A-Z, inclusief je plekje bij het CBR. Jij moet zorgen voor een goede wekker. De cursusdag autotheorie begint namelijk vroeg! Dus gooi een kop koffie achterover en werk een broodje naar binnen, want we starten om zeven uur ’s ochtends. De leuke en ervaren docenten van 123-theorie.nl geven je tot half twee à twee uur ’s middags les. Even bikkelen, maar goed vol te houden. Je ontvangt tijdens je theorieles in Goes ook nog eens een lunchpakket. Na de lunch wordt je door ons naar de examenlocatie van het CBR gebracht.

Auto theoriecursus Goes, oók bij faalangst, ADHD of dyslexie

Wij helpen iedereen aan het auto-theoriecertificaat. Oók als je last hebt van faalangst of te kampen hebt met dyslexie of ADHD. Onze docenten zijn getraind om ook leerlingen met taalproblemen professioneel te begeleiden naar het theorie-examen. Inschrijven is eenvoudig. De verschillende data van auto theoriecursussen in Goes en het aantal vrije plaatsen zijn in één oogopslag te zien. Je ontvangt na je inschrijving een e-mail, waar alle info in staat. Wacht niet te snel met inschrijven want je profiteert nu van een aantrekkelijke actietarief!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Wij zijn druk bezig om in het weekend ook een theorie cursus te geven. De locatie's zullen Utrecht en Rijswijk zijn. Wil je meer weten? Bel met onze klantenservice 030 369 05 70.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo spoedig mogelijk ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan direct contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Indien je toch zakt voor het examen, mag jij op onze kosten de cursus nogmaals volgen! U betaald enkel voor het theorie examen.

Cursuslocaties

123-theorie.nl geeft les door heel Nederland. Kies de dichtstbijzijnde locatie en plan je les direct in!