Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Theoriecursus Tilburg

Theoriecertificaat halen voor auto-motor-scooter? Theoriecursus Tilburg. Les ochtend, CBR-examen in de middag. Reserveer je les en examen hieronder.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

Kies je cursus

Doorgaan

Theorieles voor auto, motor of scooter

In Noord-Brabant bieden wij op diverse locaties scooter, motor of autotheorie trainingen. Zo kun je niet alleen terecht in Breda, Eindhoven en Den Bosch; ook kun je bij ons terecht voor een theoriecursus in Tilburg! Onze cursus is niet zomaar een cursus. Het is een intensieve training van 1 dagdeel. Je krijgt les in de ochtend en doet op dezelfde dag examen bij het CBR. Onze training is van hoge kwaliteit en wordt gegeven door docenten met ruime praktijkervaring. Je zult merken dat de kennis die je opdoet in 1 ochtend, de rest van je leven bij zal blijven. Ons slagingspercentage is dan ook bijzonder hoog.

Inschrijven

Online reserveren van je les en CBR-examen

Bij ons is het reserveren van je theorieles en je CBR-examenplek eenvoudig. Schrijf je eerst in voor onze theoriecursus Tilburg. De training kost op dit moment 99 Euro. Je kunt hierbij kiezen uit auto theorie, motor theorie of scooter theorie.

Vervolgens kies je het soort CBR-examen. Het standaard examen is voor 99% van de deelnemers geschikt en kost 37 Euro. Ben je erg dyslectisch? Kies dan een verlengd examen. Hierbij krijg je op 1 onderdeel extra tijd. Let op, er zijn wel extra kosten verbonden aan een verlengd examen en er zijn minder plekken beschikbaar.

Als je geen voorkeursdatum opgeeft, dan zoeken wij een plek voor je, zo snel mogelijk. Heb je zelf al een examenplek gereserveerd bij het CBR? Dan kun je toch nog gewoon meedoen met de training. Alle lesstof, oefenmateriaal en vervoer van/ naar het CBR is bij de prijs inbegrepen.

Inschrijven

Eendaagse theoriecursus Tilburg

De training is een dagcursus. Dit houdt in dat je intensief les krijgt in de ochtend op onze locatie in Tilburg. In de middag vertrekken we met de lesgroep naar het CBR om examen te doen. Na inschrijving voor de theorieles, ontvang je een persoonlijke inlog voor de digitale oefenomgeving. Hier kun je alvast kennismaken met de lesstof, verkeersborden oefenen en testvragen maken. Ook bieden we online theorie-examens aan om te oefenen, precies in de stijl zoals je die bij het CBR kunt verwachten.

Is de lesdag aangebroken? Je wordt vroeg verwacht voor je theoriecursus in Tilburg. Vergeet je ID niet, deze heb je nodig om examen te doen. Na een korte kennismaking gaan we aan de slag. De training is volledig examengericht. Dit houdt in dat we precies dezelfde vraagstijl, woorden etc. handteren, zoals je ook op je examen zult krijgen. Je zult merken dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Heb je last van faalangst of concentratieproblemen? Geef het aan. Onze docenten hebben veel ervaring en kunnen je echt helpen. Tijdens de theoriecursus Tilburg bieden we voldoende pauzes aan; neem dus lekker wat eten en drinken mee.

Inschrijven

CBR-theorie examen in de middag

In de middag gaan we met de groep naar het CBR. In de veel gevallen is onze leslocatie op loopafstand van het CBR. Zo niet, dan regelen wij het vervoer. Bij het CBR kun je je aanmelden via de speciale aanmeldzuil. Dan is het wachten geblazen, totdat je naar binnen mag. Alleen je ID mag de examenzaal mee naar binnen, de rest van je spullen laat je achter in een locker. Wil je gebruik maken van een koptelefoon? Dan kun je die pakken bij binnenkomst van de examenzaal. Je krijgt een plekje met computer toegewezen en kan beginnen met je examen. Je ziet direct of je geslaagd bent voor je theoriecursus in Tilburg!

Inschrijven

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd

🎉  Arnhem
💯  Joep, Breda
💯  Serhat, Deventer
💯  Nanne, Breda
🎉  Zwolle
💯  Barendrecht/Rotterdam

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op slagen?
Als je goed Nederlands spreekt en je doet goed mee tijdens de les, slaag je normaal gesproken dezelfde dag nog. We kunnen het natuurlijk niet keihard beloven, want wij mogen niet met je mee naar binnen om het examen te maken. De antwoorden invullen moet je uiteindelijk zelf doen. Wij zorgen ervoor dat je al die antwoorden weet, omdat je soortgelijke vragen geoefend hebt tijdens de les. Mocht je het door de zenuwen toch niet halen, dan mag je bij ons herkansen met een mooie korting.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Wij gaan je op de cursus alles van A tot Z uitleggen. Om je extra te helpen krijg je meteen na je aanmelding toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Dit zit al bij je dagcursus inbegrepen! Zo wordt de kans om in 1 dag te slagen extra groot! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe kom ik na de cursus bij het CBR?
Als het CBR op loopafstand is, wandel je samen met de docent naar het CBR. Je kunt dan natuurlijk nog even je laatste vragen stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, zorgen wij dat er ruim op tijd een taxi klaarstaat naar het CBR. De taxi zit bij de dagcursus inbegrepen!
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan examen doen?
Op de dag van het examen moet je een geldig legitimatiebewijs hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Als je dit niet hebt, mag je geen examen doen bij het CBR. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Wat is het adres van de cursus?
Wij geven les in 18 steden in Nederland. Onze leslocaties zijn altijd in de buurt van het CBR en zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het adres voor jouw cursus krijg je direct van ons via de mail als we je examen hebben gereserveerd.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Onze cursus is heel geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat de lastige vragen en moeilijke woorden en zinnen van het examen op een simpele manier uitgelegd worden. Hierdoor weet jij na de cursus precies hoe je de examenvragen moet lezen.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst. De docent gaat zelfs met je mee naar het CBR, om jouw laatste vragen te beantwoorden en zenuwen weg te nemen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen

123-theorie les in Tilburg

Wil je ook snel je theoriecertificaat halen? En les krijgen van ervaren docenten, met veel humor en ervaring? Schrijf je dan gewoon in! Twijfel je nog een beetje? Lees dan eens de ervaringen van kandidaten die je zijn voorgegaan. Je vindt ze terug op Facebook en in Google. Kandidaten die elders al meerdere malen zijn gezakt en bij ons echt in 1x slagen. Wist je trouwen dat:

  • 123-theorie al heel wat jaartjes meedraait?
  • Ons hoofdkantoor in Utrecht zit maar wij cursussen aanbieden in heel NL?
  • Je bij ons terecht kunt voor autotheorie, scootertheorie en motortheorie?
  • De meeste cursussen om 7.15 in de ochtend beginnen?
  • Je certificaat 1.5 jaar geldig is na behalen?

Inschrijven