Theoriecursus Amsterdam: les en CBR examen op 1 dag

De eerstvolgende cursussen in Amsterdam

Inschrijven  

Theoriecursus in Amsterdam

Dit zijn de eerstvolgende auto theorie cursussen in Amsterdam

Cursuslocatie in

Mercatorplein 19
1057 BZ Amsterdam

Route
DATUM VRIJ
Dinsdag 24 April VOL Inschrijven
Donderdag 3 Mei 2 Inschrijven
Vrijdag 4 Mei 4 Inschrijven
Woensdag 9 Mei 6 Inschrijven
Woensdag 16 Mei 6 Inschrijven
Vrijdag 18 Mei 6 Inschrijven
Dinsdag 22 Mei 6 Inschrijven
Woensdag 30 Mei 6 Inschrijven
Donderdag 31 Mei 6 Inschrijven

Theoriecursus Amsterdam, jij slaagt, binnen 1 dag!

Vraag het aan je ouders, ooms, tantes of ieder ander die al een rijbewijs heeft: het CBR theorie- examen is een hoge drempel die je moet nemen voor het felbegeerde papiertje. Ze zullen je vast vertellen hoe ze hebben moeten zwoegen en misschien zelfs een paar keer zakten. Gelukkig hoef jij daar niet bang voor te zijn. Met onze theoriecursus in Amsterdam kun jij in één dag alle kennis vergaren die je nodig hebt om te slagen voor het theorie-examen.

Ervaren docenten theorie cursus Amsterdam

Wij bieden namelijk een methode waar iedereen, ja echt iedereen, de auto theoriecursus in Amsterdam met succes kan volgen. Zelfs als je moeite hebt met lezen door dyslexie, je moeilijk kunt concentreren door ADHD of als een berg tegen het examen opziet door faalangst: onze ervaren docenten helpen je er doorheen. Sterker nog, bij ons slaag je voor 100% voor je theorie-examen!

Theorie les in de ochtend, examen in de middag

Daarbij hoef je tijdens de theoriecursus in Amsterdam niet dagen te leren, maar is een halve dag genoeg. In de ochtend krijg je instructie en in de middag volgt het examen. Wij regelen het van A-Z! Er is bovendien nog een fijn voordeel: je hoeft geen boeken of cd-roms aan te schaffen, want wij geven je een training die volledig op het examen gericht is. Daarbij leer je ook meteen de strikvragen te herkennen die je tegen kunt komen.

Auto theoriecursus Amsterdam, no problem!

Dus luister niet naar de horrorverhalen over het theorie-examen van degenen in je kennissenkring die al een rijbewijs hebben. Met onze methode heb je je theorie gewoon binnen een dag. Wil je meer weten? Bel ons dan gerust op. Of schrijf je meteen in voor een auto theoriecursus in Amsterdam. Zo heb je snel genoeg kennis om te slagen voor het theorie-examen. Je certificaat is 1.5 jaar geldig! Genoeg tijd om je rijbewijs te halen en door de binnenstad te cruisen!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Wij zijn druk bezig om in het weekend ook een theorie cursus te geven. De locatie's zullen Utrecht en Rijswijk zijn. Wil je meer weten? Bel met onze klantenservice 030 369 05 70.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo spoedig mogelijk ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan direct contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Indien je toch zakt voor het examen, mag jij op onze kosten de cursus nogmaals volgen!

Cursuslocaties

123-theorie.nl geeft les door heel Nederland. Kies de dichtstbijzijnde locatie en plan je les direct in!