Theoriecursus Amsterdam

Theorieles en CBR examen op 1 dag

Inschrijven  

Auto theoriecursus in Amsterdam

Les in de ochtend, examen in de middag. Inclusief vervoer & lunch en wij reserveren je plek bij het CBR Amsterdam.

Cursuslocatie in

Mercatorplein 19
1057 BZ Amsterdam

Route
DATUM VRIJ
Maandag 22 Juli VOL Inschrijven
Dinsdag 23 Juli 6 Inschrijven
Woensdag 24 Juli 6 Inschrijven
Donderdag 25 Juli 6 Inschrijven
Maandag 29 Juli 6 Inschrijven
Dinsdag 30 Juli 6 Inschrijven
Woensdag 31 Juli 6 Inschrijven
Maandag 5 Augustus 6 Inschrijven
Dinsdag 6 Augustus 6 Inschrijven
Woensdag 7 Augustus 6 Inschrijven
Donderdag 8 Augustus 6 Inschrijven
Maandag 12 Augustus 6 Inschrijven
Dinsdag 13 Augustus 6 Inschrijven
Woensdag 14 Augustus 6 Inschrijven
Donderdag 15 Augustus 6 Inschrijven
Maandag 19 Augustus 6 Inschrijven
Dinsdag 20 Augustus 6 Inschrijven
Woensdag 21 Augustus 6 Inschrijven
Donderdag 22 Augustus 6 Inschrijven

Theoriecursus Amsterdam, jij slaagt, binnen 1 dag!

Vraag het aan je ouders, ooms, tantes of ieder ander die al een rijbewijs heeft: het CBR theorie- examen is een hoge drempel die je moet nemen voor het felbegeerde papiertje. Ze zullen je vast vertellen hoe ze hebben moeten zwoegen en misschien zelfs een paar keer zakten. Gelukkig hoef jij daar niet bang voor te zijn. Met onze theoriecursus in Amsterdam kun jij in één dag alle kennis vergaren die je nodig hebt om te slagen voor het theorie-examen.
Je hoeft voor onze les geen boek aan te schaffen. Je aanwezigheid en inzet is genoeg. Verder regelen wij alles; je lunch, het vervoer naar het CBR in Amsterdam en je plekje aldaar. Easy!

Ervaren docenten theorie les

Wij bieden namelijk een methode waar iedereen, ja echt iedereen, de auto theoriecursus in Amsterdam met succes kan volgen. Zelfs als je moeite hebt met lezen door dyslexie, je moeilijk kunt concentreren door ADHD of als een berg tegen het examen opziet door faalangst: onze ervaren docenten helpen je er doorheen. Sterker nog, bij ons slaag je voor 100% voor je theorie-examen!
Onze docenten zijn professioneel en weten precies hoe jij de vragen goed kunt onthouden. De lesmethode is uniek en je zult zien dat je er veel profijt van hebt. Alleen al in Amsterdam zijn er ruim duizenden mensen je voorgegaan. Kijk vooral eens naar de reviews en zie dat de onze spoed theorie les echt werkt! Onze turbo theorie training is volledig op het examen gericht. Daarbij leer je ook meteen de strikvragen te herkennen die je tegen kunt komen.

Theorieles in de ochtend, examen in de middag

Daarbij hoef je tijdens de theoriecursus in Amsterdam niet vele dagen te leren; een halve dag is genoeg. Je hebt namelijk alleen les in de ochtend en op dezelfde dag doe je al examen. Kijk snel online welke datum voor de dagcursus het beste uitkomt.
Na inschrijving voor de spoed theorieles krijg je direct van ons een mailtje met een bevestiging.

Een paar dagen voordat je snelcursus begint, krijg je een mail met uitgebreide informatie en uitleg.
Schrik niet, we verwachten je al vroeg. Onze turbocursus start meestal om 07.00 uur. Even gezellig kletsen en kennis maken. Daarna aan de bak. Je wordt binnen 1 ochtend klaargestoomd voor je examen. Tussendoor houden we natuurlijk pauzes en krijg je van ons een lekkere lunch.

Aan het begin van de middag gaan we met z’n allen, heel relaxed, richting het CBR in Amsterdam. Een laatste herhaling van de lastige vragen en je bent er klaar voor.

Auto theoriecursus Amsterdam, no problem!

Eenmaal aangekomen bij het CBR is het aan jou. Je plekje is gereserveerd, en je bent er klaar voor. Meer dan 95% van alle leerlingen haalt het examen in 1X. Dus luister niet naar de horrorverhalen over het theorie-examen van degenen in je kennissenkring die al een rijbewijs hebben. Met onze methode heb je je theorie gewoon binnen een dag.
En, mocht het toch niet lukken? Dan volg je op onze kosten de theorieles gewoon nog een keer!

Dus….ben je op zoek naar een kwalitatieve en goedkope theorieles in Amsterdam, waarbij je je theorie in 1 dag haalt? Dan zijn wij de juiste partij voor jou!

Wil je meer weten? Bel ons dan gerust op. Of schrijf je meteen in voor een auto theoriecursus in Amsterdam. Zo heb je snel genoeg kennis om te slagen voor het theorie-examen.

Enne….je certificaat is 1.5 jaar geldig. Genoeg tijd om je rijbewijs te halen en door de binnenstad te cruisen!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Wij zijn druk bezig om in het weekend ook een theorie cursus te geven. De locatie's zullen Utrecht en Rijswijk zijn. Wil je meer weten? Bel met onze klantenservice 030 369 05 70.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo spoedig mogelijk ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan direct contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Indien je toch zakt voor het examen, mag jij op onze kosten de cursus nogmaals volgen! U betaald enkel voor het theorie examen.

Cursuslocaties

123-theorie.nl geeft les door heel Nederland. Kies de dichtstbijzijnde locatie en plan je les direct in!