Theorie Eindhoven

Theorieles en slagen voor CBR examen in 1 dag!

Inschrijven  

Theoriecursus in Eindhoven

Met onze auto theorie cursus in Eindhoven slaag je 100%. Inclusief lunch en vervoer. Les in de ochtend, examen in de middag.

Cursuslocatie in Eindhoven

Stratumsedijk 23D
5611 NA Eindhoven

Route
DATUM VRIJ
Vrijdag 28 Juni 2 Inschrijven
Woensdag 3 Juli 6 Inschrijven
Vrijdag 5 Juli 6 Inschrijven
Vrijdag 12 Juli 6 Inschrijven
Woensdag 17 Juli 6 Inschrijven
Vrijdag 19 Juli 6 Inschrijven
Vrijdag 26 Juli 6 Inschrijven
Woensdag 31 Juli 6 Inschrijven

Theorie Eindhoven

Ben jij al lekker aan het lessen maar zie je op tegen het auto theorie examen bij ’t CBR? Je bent niet de enige! Maar je zorgen zijn voor niets. Onze theoriecursus zit zo slim in elkaar dat ook jij zekerweten zult slagen voor je theorie in Eindhoven.
Je hoeft geen boek aan te schaffen. Onze professionele docenten leren je datgene dat je echt moet weten, en dat op een leuke- en eenvoudige wijze.
Verder regelen wij alles voor je, inclusief lunch en vervoer naar het CBR.

Hoe weet je dat ik slaag voor mijn theoriecursus?

Hoe we dat zo zeker weten? Kijk maar eens naar de Facebook reacties van Hafsa, Lorenzo, Mirthe en de overige 20.000 kandidaten die je zijn voorgegaan. Zij hebben allemaal binnen 1 dag hun theorie certificaat behaald. Geen eindeloze theorielessen, of dikke boeken om na te lezen. Gewoon je auto theorie in Eindhoven behalen in 1 dag.

Hoe werken de theorielessen?

Als je de inschrijving voor autotheorie hebt voltooid, regelen wij de rest. Je begint de dag vroeg. We verwachten je al om 7.00 uur. Onze professionele docenten vertellen je in 1 ochtend alles wat je moet weten. Je krijgt de verkeersregels op een duidelijke en logische manier uitgelegd. Je leert alleen datgene dat echt wordt gevraagd op het examen. Slimme tips en trucs zorgen ervoor dat ook jij het allemaal onthoudt. De sfeer is ontspannen en gezellig, want dan leer je het best. Na een prima lunch brengen we jou en je medecursisten ’s middags naar het CBR Eindhoven voor het examen. Je plekje is al gereserveerd.

Echt iedereen kan zijn auto theorie Eindhoven behalen.

123-theorie is er voor iedereen gewoon wil slagen voor zijn theorie in Eindhoven. Ook als je dyslectisch bent, de Nederlandse taal niet je sterkste kant is, last hebt van faalangst of het gewoon moeilijk vindt om je te concentreren. Mocht het onverhoopt toch niet lukken de eerste keer, dan bieden wij je de volgende cursus gratis aan! Wacht niet langer met je theoriecursus. Meld je vandaag nog aan, dan ben jij de volgende die kan zeggen: “Ik ben geslaagd!”

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Wij zijn druk bezig om in het weekend ook een theorie cursus te geven. De locatie's zullen Utrecht en Rijswijk zijn. Wil je meer weten? Bel met onze klantenservice 030 369 05 70.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo spoedig mogelijk ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan direct contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Indien je toch zakt voor het examen, mag jij op onze kosten de cursus nogmaals volgen! U betaald enkel voor het theorie examen.

Cursuslocaties

123-theorie.nl geeft les door heel Nederland. Kies de dichtstbijzijnde locatie en plan je les direct in!