Theoriecursus Utrecht: oefenen en examen op 1 dag

De eerstvolgende cursussen in Utrecht

Inschrijven  

Theoriecursus in Utrecht

Dit zijn de eerstvolgende auto theorie cursussen in Utrecht

Cursuslocatie in Utrecht

Californiëdreef 37b
3565 BK Utrecht

Route
DATUM VRIJ
Donderdag 19 April VOL Inschrijven
Woensdag 25 April VOL Inschrijven
Maandag 30 April VOL Inschrijven
Woensdag 2 Mei 3 Inschrijven
Donderdag 3 Mei 4 Inschrijven
Dinsdag 15 Mei 6 Inschrijven
Woensdag 16 Mei 6 Inschrijven
Dinsdag 22 Mei 6 Inschrijven
Maandag 28 Mei 6 Inschrijven
Dinsdag 29 Mei 6 Inschrijven
een latere datum Inschrijven

Slaag met onze eendaagse theoriecursus in Utrecht

Het liefst toer je in je eigen auto rond door Utrecht en omgeving. Maar voor het zover is, moet je wel eerst slagen voor je theorie-examen. Met onze eendaagse theoriecursus Utrecht gaat dat zeker lukken. Dus wanneer meld jij je aan bij 123-theorie.nl?

Slaag binnen 1 dag voor je theorie

Leren voor je theorie kan best lastig zijn. De saaie theorieboeken of cd-roms maken het er niet veel beter op. Daarom pakt 123-theorie.nl het anders aan. Bij ons volg je gewoon een eendaagse auto theoriecursus in Utrecht. In de ochtend krijg je les, en ’s middags ga je meteen op voor het officiële CBR examen. Te snel? Nee hoor! We hebben namelijk een effectieve lesmethode ontwikkeld waardoor maar liefst 95% van de cursisten al bij de eerste poging slaagt.

De perfecte voorbereiding op je examen

Sinds het CBR in 2015 het theorie-examen heeft vernieuwd, komen veel kandidaten voor problemen te staan. Gelukkig bereidt 123-theorie.nl je goed voor op het examen. Dat komt omdat de auto theoriecursus in Utrecht 100% examengericht is. Zo leren we je bijvoorbeeld handige trucs en ezelsbruggetjes. Deze geven je genoeg houvast tijdens je examen. Daarnaast leggen onze professionele docenten de stof altijd op een duidelijke manier uit. En snap je iets niet? Dan leggen we het gewoon nog een keer uit.

Kies voor onze auto theoriecursus in Utrecht

Bij 123-theorie.nl vinden we het belangrijk dat iedereen voor het examen kan slagen. Daarom profiteer je bij ons van optimale begeleiding. Dat betekent dat ook cursisten met faalangst, ADHD of dyslexie 100% kunnen slagen. Dus wil jij binnenkort je theorie-examen afleggen? Kies dan voor de eendaagse theoriecursus van 123-theorie.nl. Succes gegarandeerd!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Wij zijn druk bezig om in het weekend ook een theorie cursus te geven. De locatie's zullen Utrecht en Rijswijk zijn. Wil je meer weten? Bel met onze klantenservice 030 369 05 70.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo spoedig mogelijk ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan direct contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Indien je toch zakt voor het examen, mag jij op onze kosten de cursus nogmaals volgen!

Cursuslocaties

123-theorie.nl geeft les door heel Nederland. Kies de dichtstbijzijnde locatie en plan je les direct in!