Theoriecursus Utrecht

Les in de ochtend en CBR examen in de middag

Inschrijven  

Theorieles in Utrecht

Met onze auto theorie cursus in Utrecht slaag je ook bij faalangst of dyslexie. Lunch en vervoer is inbegrepen. Wij reserveren ook je plek bij het CBR.

Cursuslocatie in Utrecht

Californiëdreef 37b
3565 BK Utrecht

Route
DATUM VRIJ
Maandag 22 Juli VOL Inschrijven
Dinsdag 23 Juli 4 Inschrijven
Maandag 29 Juli 6 Inschrijven
Dinsdag 30 Juli 6 Inschrijven
Woensdag 31 Juli 6 Inschrijven
Maandag 5 Augustus 6 Inschrijven
Dinsdag 6 Augustus 6 Inschrijven
Maandag 12 Augustus 6 Inschrijven
Dinsdag 13 Augustus 6 Inschrijven
Dinsdag 20 Augustus 6 Inschrijven
Dinsdag 27 Augustus 6 Inschrijven
Dinsdag 3 September 6 Inschrijven
Dinsdag 17 September 6 Inschrijven
Maandag 28 Oktober 6 Inschrijven

Met onze theoriecursus in Utrecht slaag je binnen 1 dag.

Het liefst toer je in je eigen auto rond door Utrecht en omgeving. Maar voor het zover is, moet je wel eerst slagen voor je theorie-examen. Met onze eendaagse theoriecursus Utrecht gaat dat zeker lukken. Dus wanneer meld jij je aan bij 123-theorie.nl?

Soms is leren niet je ding. Balen, want je wil wel je autotheorie halen. Daarom helpen wij je. Wij vinden het belangrijk dat iedereen voor het examen kan slagen. Onze snelcursus biedt je dan ook optimale begeleiding. Dat betekent dat ook cursisten met faalangst, ADHD of dyslexie 100% kunnen slagen

Dagcursus auto theorie

Als je bij ons een dagcursus in Utrecht volgt voor je autotheorie hoef je geen boek aan te schaffen. Wij bieden een slimme onderwijsmethode die zeer goed werkt. Je krijgt les in de ochtend van professionele docenten en ’s middags ga je meteen op voor het officiële CBR examen. Je plekje reserveren wij, net als de lunch en het vervoer naar ’t CBR. Je hoeft alleen je goede humeur mee te nemen.

Wist je trouwens dat 95% van de cursisten al bij de eerste poging slaagt? En mocht je toevallig bij de kleine 5 % zitten die even pech heeft, niet getreurd. Dan mag je op onze kosten gewoon nog een keer de dagcursus voor je autotheorie in Utrecht volgen!

De perfecte voorbereiding op je examen bij ’t CBR

Sinds het CBR in 2015 het theorie-examen heeft vernieuwd, komen veel kandidaten voor problemen te staan. Gelukkig bereidt 123-theorie.nl je goed voor op het examen. Dat komt omdat de auto theoriecursus in Utrecht 100% examengericht is. Zo leren we je bijvoorbeeld handige trucs en ezelsbruggetjes. Deze geven je genoeg houvast tijdens je examen. Daarnaast leggen onze professionele docenten de stof altijd op een duidelijke manier uit. En snap je iets niet? Dan leggen we het gewoon nog een keer uit.

Kies voor onze auto theoriecursus in Utrecht

Dus wil jij binnenkort je theorie-examen afleggen? Kies dan voor de snelcursus autotheorie in Utrecht. Succes gegarandeerd! Twijfel je nog?
Kijk dan eens bij de reviews van alle cursisten die je zijn voorgegaan. En mocht je vragen hebben- bel, mail of app ons gewoon. Wij helpen graag!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Wij zijn druk bezig om in het weekend ook een theorie cursus te geven. De locatie's zullen Utrecht en Rijswijk zijn. Wil je meer weten? Bel met onze klantenservice 030 369 05 70.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo spoedig mogelijk ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan direct contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Indien je toch zakt voor het examen, mag jij op onze kosten de cursus nogmaals volgen! U betaald enkel voor het theorie examen.

Cursuslocaties

123-theorie.nl geeft les door heel Nederland. Kies de dichtstbijzijnde locatie en plan je les direct in!