Met z'n allen werken wij naar één doel: blije, geslaagde kandidaten!

Op deze pagina kun je ons beter leren kennen.

18+

locaties door Nederland

140.000

leerlingen geslaagd

10+

jaar ervaring

Ontdek het team

Boris

Boris

Onze man in het Oosten
Boris miste de natuur op kantoor. Hij neemt graag initiatief, en heeft daar dus zelf wat aan gedaan. Nu staat ons kantoor vol met planten. Boris is meerdere dagen per week op locatie te vinden, voornamelijk in het Oosten van het land. Tijdens de les heeft Boris een fijne energie, en stimuleert hij iedereen om vragen te stellen tot de hele klas alles begrijpt. Daarnaast is Boris onderdeel van het creatieve team van 123-theorie. Hij is hierbij onder andere verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van ons lesmateriaal.

Gina

Gina

HR Queen
Wanneer je Gina leert kennen, kom je er al vrij snel achter wat voor powervrouw zij is. Gina zorgt dat alle nieuwe medewerkers een warm welkom krijgen. Je moet alleen wel lief voor haar zijn, want voor je het weet ben je verplicht om élke week chocola voor haar te kopen. Huh, heb je die ene clausule in je contract niet gelezen? Jammer joh! Maar geloof ons: als je bij 123-theorie komt werken, heb je dat er heus wel voor over. Misschien krijg je zelfs een klein stukje van haar omdat ze zo lief is.

Rowell

Rowell

Onze spits in het Zuiden
Elk team heeft een Brabander nodig. Gelukkig hebben we dan ook Rowell. Ga jij in het zuiden de cursus volgen, dan is de kans groot dat je deze knappe man tegenkomt. Waar hij in uitblinkt? Herhaling, herhaling, herhaling! Hij stampt de stof in je hoofd, en is niet vies van een grapje. Zelfs na zijn werkdag houdt Rowell niet op met trainingen geven. Elke dinsdagavond is hij namelijk te vinden op het voetbalveld, om training te geven aan de volgende generatie voetballers!

Marit

Marit

Support Koningin
Degene die de term "blij-ei" heeft bedacht, moest waarschijnlijk aan Marit denken. Haar lach is nét iets te aanstekelijk, en daarom mag je haar niet te veel afleiden tijdens het werken. Eigenlijk moet zij proberen om jou "binnen te halen" - maar dan klinkt het net alsof alles om geld draait. Marit wil jou laten voelen dat wij méér zijn dan zomaar een theorieschool. Heb je even een half uurtje? Dan legt ze haarfijn uit waarom wij de meest relaxte en down-to-earth uitleg hebben om te slagen voor jouw examen.

Anouk

Anouk

Support Koningin
Anouk is echt áltijd vrolijk en vol energie. Ze staat iedere klant met een lach te woord, en is altijd bereid om iets tot op de bodem uit te zoeken. Naast haar HBO-studie werkt zij bij ons in de avonduren, en staat zij klaar om al jullie vragen te beantwoorden. De positieve vibe die Anouk heeft, is zowel voor haar collega's als ook voor de klanten aan de andere kant van de lijn meteen te merken.

Stef

Stef

Special OPS
Stef kan moeilijk stilzitten. En als manager is dat maar goed ook! Deze hardwerkende man is áltijd in de weer. Telefoontje dit, telefoontje dat... Zo zorgt hij constant voor vernieuwing en vooruitgang bij 123-theorie. Net zoveel als hij van koken houdt, houdt hij ook van zijn team. Je moet alleen wel van zijn dure kaas afblijven, die hij totaal niet in de koelkast heeft gelegd om anderen jaloers te maken. Ach, een beetje plagen houdt iedereen scherp, toch?

Stephanie

Stephanie

Support Koningin
Stephanie heeft de groei van het bedrijf meegemaakt, en was de eerste fulltimer op onze klantenservice. Alle medewerkers kunnen voor al hun klantvragen bij haar terecht. We kunnen rustig stellen dat zij onderdeel van het meubilair is geworden. Buiten werktijd gaat ze graag de winkels af op zoek naar de beste koopjes. Stephanie is altijd even vrolijk en vriendelijk, waardoor onze klanten altijd met een lach de telefoon ophangen.

Sanne

Sanne

Support Koningin
De meest sportieve parttimer van 123-theorie is Sanne. Ze heeft haar basketbal nog nét niet bij zich als ze ons kantoor binnenloopt. Naast haar school en sport, heeft ze gelukkig ook nog tijd om jullie in de avonduren te helpen met al jullie vragen. Sanne laat zich niet van de wijs brengen en is nooit in paniek. Je kunt bij haar je verhaal kwijt en ze zal altijd met de beste oplossing komen.

Paul

Paul

De verhalende verteller
Bij Paul volg je geen theoriecursus, bij Paul luister je naar een betoverend verhaal. Deze man, die je dikwijls herkent aan de prachtige sjaal om zijn nek, heeft plezier in zijn werk. En dát merk je. Heb je moeite met voetgangers op het examen? Blijf maar rustig, mijn kind. Dan maken we er toch een sprookje van? "Lang, lang geleden, in een koninkrijk hier ver vandaan, was er een voetganger die wilde oversteken...". Zo worden die saaie verkeersregels nog eens leuk uitgelegd! Dus ben jij er klaar voor? Schrijf je nu in voor jouw auto, motor of scooter theorie en ga mee op avontuur!

Mike

Mike

De strijder
Heb je Mike nog nooit ontmoet? Dan mis je echt iets in je leven hoor. Tijdens zijn cursus vergeet je soms dat je het over de auto, motor of scooter gaat. Want het gaat niet om de lesstof, het gaat om jóu! Mike vindt het relaxed als je gezellig en hardop meedoet. Voor hem is dat dé manier om dikke slagingspercentages te halen. Hij vindt het niet chill als jij achterin het lokaal gaat zitten met je capuchon op. Nee, dan had je maar thuis moeten blijven! Kom op, let's go, en een beetje actief! Met zijn positive vibe sleept hij jou er doorheen!

Dilara

Dilara

Support Koningin
Toen je de glimlach van Dilara zag, stopte je gelijk met scrollen. Geef maar toe. Dilara vindt de gezelligheid op kantoor het fijnste en dat gevoel wil ze graag overdragen op jou. Niemand mag het weten, maar stiekem heeft zij ook 3x gedaan over haar theorie. En om dat bij jou te voorkomen is ze natuurlijk hier gaan werken :) Oja, stiekem vindt ze het ook geweldig om op onze TikTok te verschijnen. Wacht, je hebt onze TikTok nog niet gezien? Ga 'm checken dan!

Phacha

Phacha

De coach
Hoe je Phacha kan herkennen? Nou.. toen hij hier kwam werken, galmde het clublied van ADO Den Haag ineens keihard door de wandelgangen. En nee, niet door een speaker. Met zijn eigen stem. Dezelfde stem die hij ook gebruikt om jou te coachen tijdens de theoriecursus. Wat hem betreft zit je niet in een leslokaal - je bent op het veld. En net als een profvoetballer wil hij jou laten scoren. Jij gaat vandaag dat theorie examen gewoon wegspelen. Zélfs als het je 4e of 5e poging is. Denk je dat dat onmogelijk is? Kom het maar gewoon ervaren! Hij bijt niet. Denken we.

Aysha

Aysha

Support Koningin
Wat zijn we blij dat Aysha onderdeel is van ons team! Soms wil je namelijk gewoon even gerustgesteld worden - waar jouw vraag ook over gaat. En dan bel je haar toch gewoon? Haar sterkste punt tijdens het werk is haar rustige karakter. Ze kan zich goed in elke situatie verplaatsen, en zal alles doen om een probleem op te lossen. Jij krijgt geen onpersoonlijke chat-bot op onze website, jij krijgt gewoon onze lieve Aysha aan de lijn! Dus als je iets wilt weten over jouw auto, motor of scooter dagcursus, dan weet je bij wie je terecht kunt :)

Ahmet

Ahmet

Onze betrouwbare diesel
Ahmet is de docent die het meest geprezen wordt om zijn humor tijdens de les. Door zijn jarenlange ervaring blijft hij in elke situatie rustig en kan hij alle vragen beantwoorden die op hem afgevuurd worden. Autotheorie, motortheorie of scootertheorie? Allemaal geen probleem voor Ahmet. Hij schakelt net zo snel als de motor waar hij in zijn vrije tijd op rijdt.

Jelle

Jelle

Creatief meesterbrein
Jelle is fulltime onderdeel van ons creatieve team. Zie je animaties in je les? Die komen van Jelle. De designs van ons lesmateriaal? Ook van Jelle. Jelle kan werkelijk álles met video. In zijn vrije tijd is hij een ware Pokémon Master. Jelle gaat niet op vakantie om aan het strand te liggen. Jelle gaat naar het buitenland om het Wereldkampioenschap Pokémon te winnen. Ook in zijn humor is Jelle creatief, en elke vrijdag is Jelle de organisator van het ''foute halfuurtje''.

Ali

Ali

Koning Planning
De afgelopen jaren heeft Ali zich alle ins- en outs binnen 123-theorie eigen gemaakt. Naast zijn HBO-studie is hij zoveel mogelijk op de werkvloer te vinden (als hij niet in de gym is). Hij kan als geen ander overzicht bewaren, verbanden leggen en met deze skills zorgen dat iedereen naar zijn zin ingepland wordt. Wil je volgende week examen doen? Ali fixt het. Wil je jouw cursusdagexamen verplaatsen? Ali fixt het. Ook bij operationele zaken, zoals het regelen van jullie taxi's en de fijnste cursuslocaties, is Ali betrokken. Al met al een onmisbaar onderdeel van ons team!

Samantha

Samantha

Support Koningin
Het liefst zouden we dit saaie stukje tekst vervangen door een hele podcast met Samantha. Zodra je haar stem hoort aan de telefoon, weet je namelijk dat het goed zit. Van haar vriendelijke en rustige manier van praten zouden veel mensen nog wat kunnen leren. Wat je vraag ook is, Samantha zorgt ervoor dat je je gehoord en geholpen voelt. En daarom zijn we zo blij met haar!

Léon

Léon

Onze energiebom
Léon is veelzijdiger dan wie dan ook. Tijdens zijn lessen geeft hij enorm veel energie, waardoor iedereen goed bij de les blijft. Op kantoor vindt hij dan weer de rust en focus om zich samen met collega Boris op de ontwikkeling van ons lesmateriaal te storten. Hij staat altijd klaar om in het diepe te springen met een nieuwe uitdaging binnen 123-theorie, en leert graag bij. Daarnaast is Léon een fijnproever, op kantoor verrast hij ons regelmatig met de meest bijzondere koffiebonen. De fijnproeverij is echter ook Léon weleens teveel, want hij wil ook nog wel eens op kantoor verschijnen met een ontbijt van de McDonalds.

BP

BP

Special Forces
Dit is Baypolat, maar zeg maar "BP". Deze man rijdt voor 123-theorie het hele land door, om van alles en nogwat te fixen. Is er iets niet goed aan een locatie? Geen probleem, BP komt eraan. BP is verantwoordelijk voor álles dat met onze trainers te maken heeft. Hij zit bomvol ideeën om jouw les nóg leuker te maken. Zijn (terecht) meest gebruikte zin is: ''Oh mijn god, wat ben ik goed bezig''. Moeten dingen goed geregeld worden? Dan moet BP het regelen.

Nina

Nina

Support Koningin
Of het gezellig is op kantoor met Nina? Ja natuurlijk! Wat is dat nou weer voor vraag? Nina zet zich keihard in om alle vragen die je hebt te beantwoorden, en doet dat op een gezellige manier. Echt waar - als het kon, zou ze zó een kopje koffie voor je maken. Ze vindt het namelijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt, waar je vraag ook over gaat. En rare vragen dan? Nee hoor, die bestaan niet. Tenzij het over vogelspinnen gaat ofzo, want dan heb je het verkeerde nummer gedraaid.

Ufuk

Ufuk

Duizendpoot
Ufuk is de medewerker van het eerste uur, en is niet weg te denken in onze organisatie. Hij houdt overal de vinger aan de pols. Bij de lessen haalt hij de allerhoogste resultaten & op de klantenservice staat hij iedereen met een lach te woord. Het inwerken & coachen van medewerkers is wat Ufuk het beste kan en het liefste doet. Zo zorgt hij ervoor dat iedereen de kwaliteit behaalt waar we voor staan. In zijn vrije tijd gaat Ufuk graag sporten, of coachen bij het voetbal van zijn zoontje. Heb je nadat je bij ons je theorie hebt gehaald moeite met je praktijk? Ook daar kan Ufuk bij helpen!

Vincent

Vincent

Trainer
Vincent is onze trainer uit Utrecht. Hij bewaart altijd de rust, waardoor er tijdens zijn lessen veel ruimte is voor vragen. Bij teamuitjes heb je aan Vincent een goede, hij brengt leven in de brouwerij met zijn grappen en gevatte opmerkingen. Hij is stiekem heel competitief, al laat hij dat wanneer hij verliest met karten niet merken. In zijn vrije tijd rijdt hij graag op zijn motor door het land, motortheorie is dan ook zijn favoriete les om te geven.

Youssef

Youssef

De theorietijger
"Hey tijger." Dát hoor je, wanneer Youssef in the house is. Deze veelzijdige en goedlachse jongen struikelt niet vaak over zijn woorden. Vlijmscherp en vol charisma sleept hij jou door de lesdag heen - zo hoeft het nooit saai te zijn. Als je Youssef ziet komen aanlopen, weet je dat het goed komt. En zijn favoriete onderdeel van de les? Verkeersborden. Vraag hem er alles over!

Xenia

Xenia

Support Koningin
Onze klantenservice is niet compleet zonder Xenia. Ze is niet alleen een vrolijke meid, maar ook een oprecht geïnteresseerd iemand. En laten we eerlijk zijn - als support queen krijg je op één dag soms wel 3x dezelfde vraag te horen. Maar dat maakt voor haar niet uit, want iedereen is anders. Misschien heb je een korte vraag over het examen, of vind je zo'n cursus gewoon een beetje spannend. Waarvoor je ook belt, Xenia hangt niet op totdat je gerustgesteld bent!

Gaby

Gaby

Support Koningin
Bakken aan ervaring, dat brengt Gaby met zich mee! Deze koningin weet wat jij nodig hebt om te slagen voor je theorie. Natuurlijk kan je onze website gebruiken om je in te schrijven, maar het is natuurlijk leuker om Gaby daarvoor te bellen. Paardrijden vindt zij helemaal fantastisch, en elke zondag gaat ze op pad om haar verzorgpaard te knuffelen en in de watten te leggen. En een festivalletje? Die pakt ze natuurlijk ook nog mee.

Umut

Umut

The Big Boss
Daar is 'ie dan, de grote baas en oprichter van 123-theorie! Met deze fantastische knuffelbeer om je heen is geen dag hetzelfde, en daar zijn we heel blij mee. Je moet niet onderschatten hoe veel ballen deze man tegelijkertijd in de lucht kan houden. Umut zorgt namelijk niet alleen voor zijn team, maar ook voor álle leerlingen die bij ons de les volgen. Slagen voor je examen is natuurlijk belangrijk, maar nóg belangrijker is dat je je bij ons welkom voelt. Enne... hij maakt de allerlekkerste vlamtosti's van de wereld :)

Wil je dat wij gaan zorgen dat jij je theorie haalt?
Schrijf je nu in!

Inschrijven