Theoriecursus Alkmaar

Theorieles en CBR examen op 1 dag. Inclusief vervoer naar het CBR.

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 19178 recensies
js_loader
Facebook-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 3284 recensies
js_loader
Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 19178 recensies
js_loader
Facebook-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 3284 recensies
js_loader

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Theoriecursus Alkmaar, binnen 1 dag je CBR certificaat!

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Response from the owner: Bedankt voor je recensie, Cayunscryptocoins! We zijn blij dat je tevreden bent. We zien je graag weer terug!
Prima, docent ook top.Mooie presentatie, duidelijke uitleg, heel fijn.Vandaag in Utrecht geweest en geslaagd.
Response from the owner: Dank je wel, Comaro! Gefeliciteerd met het behalen van je resultaat in Utrecht. Fantastisch om te horen dat de presentatie en uitleg naar wens waren.
was goed
Response from the owner: Bedankt, Jaïr! Fijn om te horen dat alles goed was.
Goede uitleg, topgozer die instructeur, ben gezakt maar het is okay ik probeer het graag nog een keer
Response from the owner: Dank je wel, Joey! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de instructeur. We wensen je veel succes bij je volgende poging!
Goede instucteur, ik had Paul. Duidelijke uitleg over alles. En het is op een leuke manier gebracht. Waardoor je aandacht er steeds bij blijft. Zeker een aanrader!
Response from the owner: Bedankt voor je mooie woorden, Chantal! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met Paul als instructeur.
Response from the owner: Bedankt voor je recensie, Nahom! We zijn blij dat je tevreden bent. Als je nog vragen hebt of ons feedback wilt geven, horen we dat graag.
Response from the owner: Bedankt, Arouna! We zijn blij dat je tevreden bent. Je positieve feedback betekent veel voor ons!
Geweldige les! Paul was heel duidelijk en erg energiek waardoor je de hele ochtend scherp bleef en de stof echt tot je kon nemen. Top top top!
Response from the owner: Bedankt voor je fantastische review, Elroy! We zijn blij te horen dat je zo positief bent over de les van Paul.
Response from the owner: Bedankt voor je positieve beoordeling, Rafia! We zijn blij dat je tevreden bent. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.
Response from the owner: Bedankt, Vivian, voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent.
Top lesShout out naar paul
Response from the owner: Bedankt, Dylan! We zijn blij dat je tevreden bent en zullen jouw compliment aan Paul doorgeven!
Response from the owner: Hoi Danny, hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent.
Super fijne dagcursus gehad! Goede uitleg, fijne ezelsbruggetjes, veel (klassikaal) oefenen.Alles wat Mike vertelde stond al in m'n notitieboekje, en ik ben dan ook meteen geslaagd! Ik zou het iedereen aanraden👍
Response from the owner: Dank je wel, Marit! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en meteen geslaagd bent. We waarderen je aanbeveling enorm!
Response from the owner: Dank je wel voor je geweldige beoordeling, Lotte! We zijn blij dat je tevreden bent.
Ik heb de cursus gedaan in Utrecht en geslaagd met 1 fout alle vragen waren duidelijk behandeld in de cursus, cbr is op loopafstand
Response from the owner: Dank je wel Roderik! Fijn om te horen dat de cursus je goed heeft geholpen en dat de locatie handig was.
Super duidelijke uitleg en een hele fijne docent
Response from the owner: Dank je wel, Noa! Geweldig om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat je de docent fijn vond.
Ondanks dat het vroeg opstaan is doen ze goed hun best en leer je veel in een ochtend. Ik ben tevreden én geslaagd!
Response from the owner: Beste Floor,Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent en feliciteren je van harte met je succes.
Duidelijk. Soms wel druk en chaotischeMaar overal top les
Response from the owner: Bedankt, Gerbert! We waarderen je feedback en zijn blij dat je de lessen top vindt. We streven ernaar de drukte te beheersen voor een nog betere ervaring.
Werd goed uitgelegd en ben geslaagd
Response from the owner: Bedankt voor je positieve feedback, Sven! Gefeliciteerd met het slagen!
Response from the owner: Bedankt, Chris! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Rowell heeft een goeie training gegeven met oefenvragen die 1 op 1 overeenkomen met het examen. Er zit een beetje humor in les waardoor het gezellig is en je dingen beter onthoud.
Response from the owner: Bedankt voor je positieve feedback, Jens! Geweldig om te horen dat je de humor en oefenvragen van Rowell waardeerde. Veel succes met je examen!
Ik heb mij aangemeld voor de cursus bij 123 omdat ik er veel goede verhalen over had gehoord. En die maken ze waar, hele fijne dag gehad. Ik heb mij aangemeld voor de cursus in Enschede bij Mike. Heel erg bedankt!
Response from the owner: Bedankt Milan! Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met de cursus en met Mike in Enschede. We waarderen je positieve feedback enorm!
Les gehad enschede van mike had geen vertrouwen eerst maar dikk geslaagd ,strijder!
Response from the owner: Bedankt Kevin! Geweldig om te horen dat je geslaagd bent. Mike zal dit zeker waarderen!
Theorie gehaald als vader in enschede docent mike is vader van paar uurtjes kkr ziek gestreden en gehaald
Response from the owner: Bedankt voor je positieve review, Borie! Geweldig om te horen dat je geslaagd bent. Gefeliciteerd!
Ik vond het herhalen van de vragen fijn. En het vragen of iedereen bij is gebleven.
Response from the owner: Bedankt Irene! We zijn blij om te horen dat je de aanpak waardeerde. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons.
Geslaagd! Hele goede ervaring gehad bij de locatie in Utrecht! Goed voorbereid en alle trucjes snel duidelijk in één ochtend geleerd!
Response from the owner: Dank je wel, Jesper! Fantastisch om te horen dat je zo'n goede ervaring had bij onze locatie in Utrecht. We waarderen je feedback enorm!
Goeie uitleg, duidelijk verwoord.
Response from the owner: Bedankt voor je geweldige feedback, Veerle! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze uitleg.
Ik had les in Utrecht, hele fijne instructeur. Legde duidelijk en goed uit!
Response from the owner: Bedankt, Mehdi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de instructie in Utrecht. We waarderen je positieve feedback!
In Enschede van Mike les gehad heeft alles goed uit gelegd dat je het onthoud dik geslaagd
Response from the owner: Bedankt voor je positieve feedback, Tarik! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de uitleg van Mike en dat je geslaagd bent.
Response from the owner: Beste Sam, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent.
Response from the owner: Bedankt voor je geweldige review, Paris! We waarderen je steun en zijn blij dat je tevreden bent.
Response from the owner: Bedankt voor je geweldige beoordeling, Guusje! We zijn blij dat je tevreden bent.
Response from the owner: Dank je wel Pien! We zijn heel blij dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien we je snel weer!
Response from the owner: Beste Onno, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! We waarderen het enorm en zijn blij dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, [Bedrijfsnaam wordt hier ingevuld door assistent voordat het bericht wordt verzonden]
Helemaal geweldig, in 1 keer geslaagd met de 1dagstheorie cursus gegeven door Mike!! Hartstikke bedankt. Echt een aanrader! Top
Response from the owner: Hoi Annemiek, Fantastisch om te horen dat je geslaagd bent met onze cursus van Mike! Bedankt voor de aanbeveling en je enthousiaste review.
Mooie leraar
Response from the owner: Bedankt Roy, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze leraar!
Goeie cursus
Response from the owner: Beste Joep, bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je de cursus goed vond.
Ik vond het top!!!Heb les gehad van Maik.1 keer theorie les gehad van Leon. Niet gelukt ook geen goede les deze had ik in Deventer.Daarna twee keer theorie toppers en twee keer gezakt. Vandaag theorie dagcursus gehad van Mail en zekers geslaagd!🤩
Response from the owner: Bedankt voor je positieve feedback, Job! Geweldig om te horen dat je geslaagd bent na de theorie dagcursus van Maik. Veel succes en veilige kilometers toegewenst!
0 theorie fouten. Harstikke duidelijke uitleg van Rowell die zeker geholpen heeft. Dankjewel
Response from the owner: Bedankt Rens! Wat fijn om te horen dat de uitleg van Rowell je goed heeft geholpen. Veel succes gewenst!
Super fijn veel vragen die werden gesteld tijdens het examen werden behandeld tijdens de cursus
Response from the owner: Bedankt Olivier! Geweldig om te horen dat onze cursus je goed heeft voorbereid op het examen. Veel succes verder!
Goeie les gelukkig in 1 keer geslaagd
Response from the owner: Dankjewel, Roy! Fantastisch om te horen dat je in één keer geslaagd bent. Veel succes op de weg!
Response from the owner: Bedankt voor je positieve beoordeling, Luc! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze dienst.
Was in Enschede les gehad van MikeHet was een leerzame dag en ben in een keer geslaagd
Response from the owner: Wat geweldig om te horen, Mervin! Gefeliciteerd met je succes en fijn dat je een leerzame dag hebt gehad met Mike.
Response from the owner: Bedankt Niels! We zijn blij dat je tevreden bent.
Toppers , in een keer geslaagd dankzij julie dag cursus . Zou geen andere aanraden . Super blij mee
Response from the owner: Bedankt voor je geweldige feedback, Pastry! We zijn blij dat je tevreden bent met de dagcursus en je geslaagd bent.
Hele leuke manier van lesgeven, helder, duidelijk, met ruimte voor vraagstelling wanneer het niet duidelijk is . En ook een stukje humor.Ik ben in 1x geslaagd voor m'n theorie.Bedankt team Rijswijk!
Response from the owner: Dank je wel, Babeth! Geweldig om te horen dat je onze aanpak waardeert en gefeliciteerd met het behalen van je theorie-examen in één keer!
js_loader

Hoe verloopt de theorieles Alkmaar?

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen