Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Theorie examen inplannen

Cursus en CBR examen op 1 dag.

Kies je cursus

Doorgaan

Cursus en examen op dezelfde dag

Ook zin om binnenkort je rijbewijs voor auto of motor te halen? Zeer begrijpelijk. Eerst zul je moeten slagen voor je theorie. Het theorie examen inplannen is eenvoudig. Dit kunnen wij voor je regelen of je kunt het zelf doen. Het reserveren van een theorie examenplek doe je via de website van het CBR. Heb je liever dat wij het doen? Dan kun je bij het CBR een machtiging afgeven en regelen wij alles.

Natuurlijk is er meer nodig dan alleen een examenplek, want slagen lukt alleen als je de theorie beheerst. Onze theoriecursus is van uitstekende kwaliteit en ons slagingspercentrage is bijzonder hoog. De theorietraining is een dagcursus. Je krijgt les in de ochtend en op dezelfde dag doe je examen bij het CBR. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en stomen je klaar om in 1x te slagen voor je motor of auto theorie examen!

Inschrijven

Welk theorie examen inplannen?

De theorieles voor auto of motor is nu, tijdelijk, in de aanbieding voor € 99,-. Het lesmateriaal, oefenmateriaal en vervoer naar het CBR is inbegrepen. De cursus vindt plaats op een van onze trainingslocaties en wordt gegeven door ervaren docenten. Bij inschrijving zie je alle locaties in Nederland. Heb je zelf nog geen examen gereserveerd en wil je dat wij het doen? Dan komen er nog CBR-examenkosten bij. Deze zijn afhankelijk van het soort examen dat je kiest. Bij het inplannen van het theorie examen kun je kiezen uit twee opties:

  • Standaard examen: € 37,-
  • Verlengd examen: € 49,-

Het standaard examen is voor verreweg de meeste kandidaten geschikt. Bij een verlengd examen krijg je meer tijd. Een geschikte keuze voor dyslectische cursisten. Heb je vragen of twijfel je welk theorie examen je moet inplannen? Bel, mail of app dan even; wij helpen je graag.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Biedt een dagcursus wel kwaliteit?

100% zeker! Onze theoriecursus is van zeer hoge kwaliteit. Niet alleen het lesmateriaal; ook de docenten zijn ervaren en goed opgeleid. Het slagingspercentage van onze cursus is niet voor niets zo hoog. Alle lesstof wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd. Dit gebeurt klassikaal maar er is zeer veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Voor het onthouden van lastige regels bieden we slimme ezelsbruggetjes. Hierdoor onthoud je de leerstof goed. Niet alleen tijdens het CBR-theorie examen maar ook ver na het halen van je rijbewijs! Wacht niet te lang en begin met het inplannen van je theorie examen! Na inschrijving geven wij je toegang tot de digitale leeromgeving en kun je alvast kennis maken met de lesstof.

Inschrijven

Theorie examen inplannen gelukt, wat nu?

Wat fijn dat het inplannen is gelukt. Alle belangrijke zaken, zoals locatie, tijdstippen, wat mee te nemen en de bevestiging ontvang je via mail. Zo ook de inlog voor de digitale oefenomgeving. Daar kun je nu al mee starten. Op die manier ben je goed voorbereid tijdens de cursusdag. Want die komt al snel dichterbij. Onze tip; oefen iedere dag een klein beetje. Op die manier raak je gewend aan de vraagstellingen en de regels. Begrijp je iets niet? Onthoud de vraag en stel ‘m tijdens de les.

Alvast een heads up….alle theorielessen, zowel auto als motor, beginnen vroeg in de ochtend! Om 7.00 verzamelen we zodat we, na een korte kennismaking, snel kunnen beginnen. De les zal de hele ochtend duren. Er zullen geregeld korte pauzes gehouden worden. De motortheorie les is rond 11.30 afgelopen. De cursus auto theorie eindigt meestal rond 14.00 uur. Na de les vertrekken we naar het CBR voor je theorie examen. Na het inchecken zul je even moeten wachten op je beurt. Na je examen zie je direct of je geslaagd bent voor je motor- of autotheorie examen.

Heb je nu nog vragen over het theorie examen inplannen? Of wil je meer weten over onze lessen? Bel, mail of app ons, we staan voor je klaar.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen