Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Theorie examen inplannen

Cursus en CBR examen op 1 dag.

Kies je cursus

Doorgaan

Cursus en examen op dezelfde dag

Ook zin om binnenkort je rijbewijs voor auto of motor te halen? Zeer begrijpelijk. Eerst zul je moeten slagen voor je theorie. Het theorie examen inplannen is eenvoudig. Dit kunnen wij voor je regelen of je kunt het zelf doen. Het reserveren van een theorie examenplek doe je via de website van het CBR. Heb je liever dat wij het doen? Dan kun je bij het CBR een machtiging afgeven en regelen wij alles.

Natuurlijk is er meer nodig dan alleen een examenplek, want slagen lukt alleen als je de theorie beheerst. Onze theoriecursus is van uitstekende kwaliteit en ons slagingspercentrage is bijzonder hoog. De theorietraining is een dagcursus. Je krijgt les in de ochtend en op dezelfde dag doe je examen bij het CBR. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en stomen je klaar om in 1x te slagen voor je motor of auto theorie examen!

Inschrijven

Welk theorie examen inplannen?

De theorieles voor auto of motor is nu, tijdelijk, in de aanbieding voor € 99,-. Het lesmateriaal, oefenmateriaal en vervoer naar het CBR is inbegrepen. De cursus vindt plaats op een van onze trainingslocaties en wordt gegeven door ervaren docenten. Bij inschrijving zie je alle locaties in Nederland. Heb je zelf nog geen examen gereserveerd en wil je dat wij het doen? Dan komen er nog CBR-examenkosten bij. Deze zijn afhankelijk van het soort examen dat je kiest. Bij het inplannen van het theorie examen kun je kiezen uit twee opties:

  • Standaard examen: € 37,-
  • Verlengd examen: € 49,-

Het standaard examen is voor verreweg de meeste kandidaten geschikt. Bij een verlengd examen krijg je meer tijd. Een geschikte keuze voor dyslectische cursisten. Heb je vragen of twijfel je welk theorie examen je moet inplannen? Bel, mail of app dan even; wij helpen je graag.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Annemijn Velde

Een aanrader om te doen. Gaat op een goed vlot tempo, waardoor de informatie goed blijft hangen. Alleen de nodige informatie krijg je, waardoor je het gemakkelijk onthoudt. Ook al zit je in een klas, je krijgt de kans al je vragen te stellen.

Zwolle, 10 oktober 2022

👍  Alida Schoester

Na 7 keer gezakt toch maar gekozen voor een dagcursus. Bij 123 ben ik heel goed geholpen door Matthijs en Aggie. Ik ging met heel veel zelfvertrouwen bij het CBR in Utrecht naar binnen en ben eindelijk geslaagd!

Utrecht, 10 oktober 2022

👍  Nessim Kachoura

Ik heb me motor theorie gedaan bij 123theorie ik ben blij dat ik daar terecht ben gekomen top hulp❤️

Rotterdam, 5 oktober 2022

👍  Guusje Mackenbach

Super fijne cursus, alle vragen behandeld wat erg fijn is. Leuke, grappige spontane mensen die het uitleggen en lekker snel :))

Eindhoven, 7 oktober 2022

Biedt een dagcursus wel kwaliteit?

100% zeker! Onze theoriecursus is van zeer hoge kwaliteit. Niet alleen het lesmateriaal; ook de docenten zijn ervaren en goed opgeleid. Het slagingspercentage van onze cursus is niet voor niets zo hoog. Alle lesstof wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd. Dit gebeurt klassikaal maar er is zeer veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Voor het onthouden van lastige regels bieden we slimme ezelsbruggetjes. Hierdoor onthoud je de leerstof goed. Niet alleen tijdens het CBR-theorie examen maar ook ver na het halen van je rijbewijs! Wacht niet te lang en begin met het inplannen van je theorie examen! Na inschrijving geven wij je toegang tot de digitale leeromgeving en kun je alvast kennis maken met de lesstof.

Inschrijven

Theorie examen inplannen gelukt, wat nu?

Wat fijn dat het inplannen is gelukt. Alle belangrijke zaken, zoals locatie, tijdstippen, wat mee te nemen en de bevestiging ontvang je via mail. Zo ook de inlog voor de digitale oefenomgeving. Daar kun je nu al mee starten. Op die manier ben je goed voorbereid tijdens de cursusdag. Want die komt al snel dichterbij. Onze tip; oefen iedere dag een klein beetje. Op die manier raak je gewend aan de vraagstellingen en de regels. Begrijp je iets niet? Onthoud de vraag en stel ‘m tijdens de les.

Alvast een heads up….alle theorielessen, zowel auto als motor, beginnen vroeg in de ochtend! Om 7.00 verzamelen we zodat we, na een korte kennismaking, snel kunnen beginnen. De les zal de hele ochtend duren. Er zullen geregeld korte pauzes gehouden worden. De motortheorie les is rond 11.30 afgelopen. De cursus auto theorie eindigt meestal rond 14.00 uur. Na de les vertrekken we naar het CBR voor je theorie examen. Na het inchecken zul je even moeten wachten op je beurt. Na je examen zie je direct of je geslaagd bent voor je motor- of autotheorie examen.

Heb je nu nog vragen over het theorie examen inplannen? Of wil je meer weten over onze lessen? Bel, mail of app ons, we staan voor je klaar.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op slagen?
Als je goed Nederlands spreekt en je doet goed mee tijdens de les, slaag je normaal gesproken dezelfde dag nog. We kunnen het natuurlijk niet keihard beloven, want wij mogen niet met je mee naar binnen om het examen te maken. De antwoorden invullen moet je uiteindelijk zelf doen. Wij zorgen ervoor dat je al die antwoorden weet, omdat je soortgelijke vragen geoefend hebt tijdens de les. Mocht je het door de zenuwen toch niet halen, dan mag je bij ons herkansen met een mooie korting.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Wij gaan je op de cursus alles van A tot Z uitleggen. Om je extra te helpen krijg je meteen na je aanmelding toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Dit zit al bij je dagcursus inbegrepen! Zo wordt de kans om in 1 dag te slagen extra groot! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe kom ik na de cursus bij het CBR?
Als het CBR op loopafstand is, wandel je samen met de docent naar het CBR. Je kunt dan natuurlijk nog even je laatste vragen stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, zorgen wij dat er ruim op tijd een taxi klaarstaat naar het CBR. De taxi zit bij de dagcursus inbegrepen!
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan examen doen?
Op de dag van het examen moet je een geldig legitimatiebewijs hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Als je dit niet hebt, mag je geen examen doen bij het CBR. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Wat is het adres van de cursus?
Wij geven les in 18 steden in Nederland. Onze leslocaties zijn altijd in de buurt van het CBR en zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het adres voor jouw cursus krijg je direct van ons via de mail als we je examen hebben gereserveerd.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Onze cursus is heel geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat de lastige vragen en moeilijke woorden en zinnen van het examen op een simpele manier uitgelegd worden. Hierdoor weet jij na de cursus precies hoe je de examenvragen moet lezen.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst. De docent gaat zelfs met je mee naar het CBR, om jouw laatste vragen te beantwoorden en zenuwen weg te nemen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen