Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

CBR theorie examen

Kies je cursus

Doorgaan

Cursus en CBR theorie examen op 1 dag

Wil je ook snel en vol vertrouwen je CBR theorie examen halen? Schrijf je dan bij ons in. Wij bieden een uitstekende theoriecursus voor auto of motor, nu voor €99,-. Je krijgt les in de ochtend en in de middag doe je examen bij het CBR. Echt ideaal en er zijn vele plekken beschikbaar.

Wij kunnen een regulier examen (+€37,-) of verlengd examen met extra tijd (+€59,-) voor je reserveren. Ook als je zelf al een examen bij het CBR hebt geboekt, kun je gewoon deelnemen aan de training.
Onze CBR theorie examentraining vindt plaats op vele plekken in Nederland. Je hoeft geen eigen lesmateriaal aan te schaffen, wij regelen alles. Van digitaal oefenmateriaal tot aan proefexamens. Ook het vervoer van de trainingslocatie naar het CBR is inbegrepen. Ons lesmateriaal is van uitstekende kwaliteit en onze docenten hebben ruime ervaring. Ons slagingspercentage is niet voor niets bijzonder hoog.

Inschrijven

Examengerichte theorieles

Onze theoriecursus is examengericht. Dat houdt in dat we vooral zaken behandelen die ook daadwerkelijk terugkomen op het CBR theorie examen. We maken lastige vragen inzichtelijk en bieden slimme ezelsbruggetjes om ingewikkelde regels te onthouden.

Doordat je de lesstof in de ochtend intensief hebt behandeld, kun je het in de middag nog goed onthouden. En door de slimme tips en trucs zul je merken dat je de kennis nog paraat hebt, ver na het slagen voor je examen.

Ook behandelen we de verschillende vraagsoorten die aan bod komen tijdens het examen. Denk hierbij aan hotspotvragen, meerkeuze- en sleepvragen. Hierdoor weet je precies wat je moet doen en zal het examen geen verrassingen bevatten.

Je kunt deelnemen aan de cursus autotheorie als je 16 jaar of ouder bent. Voor deelname aan de cursus motortheorie dien je 17 jaar of ouder te zijn.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Annemijn Velde

Een aanrader om te doen. Gaat op een goed vlot tempo, waardoor de informatie goed blijft hangen. Alleen de nodige informatie krijg je, waardoor je het gemakkelijk onthoudt. Ook al zit je in een klas, je krijgt de kans al je vragen te stellen.

Zwolle, 10 oktober 2022

👍  Alida Schoester

Na 7 keer gezakt toch maar gekozen voor een dagcursus. Bij 123 ben ik heel goed geholpen door Matthijs en Aggie. Ik ging met heel veel zelfvertrouwen bij het CBR in Utrecht naar binnen en ben eindelijk geslaagd!

Utrecht, 10 oktober 2022

👍  Nessim Kachoura

Ik heb me motor theorie gedaan bij 123theorie ik ben blij dat ik daar terecht ben gekomen top hulp❤️

Rotterdam, 5 oktober 2022

👍  Guusje Mackenbach

Super fijne cursus, alle vragen behandeld wat erg fijn is. Leuke, grappige spontane mensen die het uitleggen en lekker snel :))

Eindhoven, 7 oktober 2022

CBR theorie examen oefenen

Heb je je ingeschreven voor de training motor- of autotheorie? Dan krijg je zo snel mogelijk toegang tot onze digitale leeromgeving. Dit is de plek om alvast wat kennis te vergaren en te oefenen voor je CBR theorie examen. Het is geen verplichting maar je zult merken dat het oefenen van de theorie je zeker zal helpen. Eventuele vragen over de examenstof kun je stellen aan de docenten tijdens de training. Daar is voldoende ruimte voor. Onze docenten helpen je graag. Ook als je erg zenuwachtig bent of gewoonweg moeite hebt met het focussen op de lesstof.

Naast toegang tot de digitale oefenomgeving ontvang je natuurlijk ook een bevestiging van inschrijving met alle details. Schrik niet. Iedere cursus begint vroeg. Meestal word je al om 07.00 uur verwacht op de trainingslocatie, zodat we om 7.15 kunnen starten. De training voor het CBR theorie examen auto duurt meestal tot 14.00 uur. De motortheorie training tot 11.30. Tussendoor houden we voldoende pauzes, zodat je wat kunt eten en drinken.

Wist je dat….

  • Je zonder geldig ID geen CBR theorie examen mag doen?
  • Het reguliere examen slechts 30 minuten duurt?
  • Het theorie examen bestaat uit drie onderdelen: gevaarherkenning, kennis en inzicht?
  • Het verlengde examen je 15 minuten extra tijd geeft voor het onderdeel verkeersregels en verkeersinzicht?
  • Er verschillende vraagsoorten aan bod komen tijdens het examen: (single) sleepvragen, invulvragen, hotspotvragen, ja/nee-vragen en meerkeuzevragen?
  • Onze Facebook pagina leuke info biedt? Van geslaagden tot aan quizvragen!!!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op slagen?
Als je goed Nederlands spreekt en je doet goed mee tijdens de les, slaag je normaal gesproken dezelfde dag nog. We kunnen het natuurlijk niet keihard beloven, want wij mogen niet met je mee naar binnen om het examen te maken. De antwoorden invullen moet je uiteindelijk zelf doen. Wij zorgen ervoor dat je al die antwoorden weet, omdat je soortgelijke vragen geoefend hebt tijdens de les. Mocht je het door de zenuwen toch niet halen, dan mag je bij ons herkansen met een mooie korting.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Wij gaan je op de cursus alles van A tot Z uitleggen. Om je extra te helpen krijg je meteen na je aanmelding toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Dit zit al bij je dagcursus inbegrepen! Zo wordt de kans om in 1 dag te slagen extra groot! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe kom ik na de cursus bij het CBR?
Als het CBR op loopafstand is, wandel je samen met de docent naar het CBR. Je kunt dan natuurlijk nog even je laatste vragen stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, zorgen wij dat er ruim op tijd een taxi klaarstaat naar het CBR. De taxi zit bij de dagcursus inbegrepen!
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan examen doen?
Op de dag van het examen moet je een geldig legitimatiebewijs hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Als je dit niet hebt, mag je geen examen doen bij het CBR. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Wat is het adres van de cursus?
Wij geven les in 18 steden in Nederland. Onze leslocaties zijn altijd in de buurt van het CBR en zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het adres voor jouw cursus krijg je direct van ons via de mail als we je examen hebben gereserveerd.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Onze cursus is heel geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat de lastige vragen en moeilijke woorden en zinnen van het examen op een simpele manier uitgelegd worden. Hierdoor weet jij na de cursus precies hoe je de examenvragen moet lezen.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst. De docent gaat zelfs met je mee naar het CBR, om jouw laatste vragen te beantwoorden en zenuwen weg te nemen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen