Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

CBR theorie examen

Kies je cursus

Doorgaan

Cursus en CBR theorie examen op 1 dag

Wil je ook snel en vol vertrouwen je CBR theorie examen halen? Schrijf je dan bij ons in. Wij bieden een uitstekende theoriecursus voor auto of motor, nu voor €99,-. Je krijgt les in de ochtend en in de middag doe je examen bij het CBR. Echt ideaal en er zijn vele plekken beschikbaar.

Wij kunnen een regulier examen (+€37,-) of verlengd examen met extra tijd (+€59,-) voor je reserveren. Ook als je zelf al een examen bij het CBR hebt geboekt, kun je gewoon deelnemen aan de training.
Onze CBR theorie examentraining vindt plaats op vele plekken in Nederland. Je hoeft geen eigen lesmateriaal aan te schaffen, wij regelen alles. Van digitaal oefenmateriaal tot aan proefexamens. Ook het vervoer van de trainingslocatie naar het CBR is inbegrepen. Ons lesmateriaal is van uitstekende kwaliteit en onze docenten hebben ruime ervaring. Ons slagingspercentage is niet voor niets bijzonder hoog.

Inschrijven

Examengerichte theorieles

Onze theoriecursus is examengericht. Dat houdt in dat we vooral zaken behandelen die ook daadwerkelijk terugkomen op het CBR theorie examen. We maken lastige vragen inzichtelijk en bieden slimme ezelsbruggetjes om ingewikkelde regels te onthouden.

Doordat je de lesstof in de ochtend intensief hebt behandeld, kun je het in de middag nog goed onthouden. En door de slimme tips en trucs zul je merken dat je de kennis nog paraat hebt, ver na het slagen voor je examen.

Ook behandelen we de verschillende vraagsoorten die aan bod komen tijdens het examen. Denk hierbij aan hotspotvragen, meerkeuze- en sleepvragen. Hierdoor weet je precies wat je moet doen en zal het examen geen verrassingen bevatten.

Je kunt deelnemen aan de cursus autotheorie als je 16 jaar of ouder bent. Voor deelname aan de cursus motortheorie dien je 17 jaar of ouder te zijn.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

CBR theorie examen oefenen

Heb je je ingeschreven voor de training motor- of autotheorie? Dan krijg je zo snel mogelijk toegang tot onze digitale leeromgeving. Dit is de plek om alvast wat kennis te vergaren en te oefenen voor je CBR theorie examen. Het is geen verplichting maar je zult merken dat het oefenen van de theorie je zeker zal helpen. Eventuele vragen over de examenstof kun je stellen aan de docenten tijdens de training. Daar is voldoende ruimte voor. Onze docenten helpen je graag. Ook als je erg zenuwachtig bent of gewoonweg moeite hebt met het focussen op de lesstof.

Naast toegang tot de digitale oefenomgeving ontvang je natuurlijk ook een bevestiging van inschrijving met alle details. Schrik niet. Iedere cursus begint vroeg. Meestal word je al om 07.00 uur verwacht op de trainingslocatie, zodat we om 7.15 kunnen starten. De training voor het CBR theorie examen auto duurt meestal tot 14.00 uur. De motortheorie training tot 11.30. Tussendoor houden we voldoende pauzes, zodat je wat kunt eten en drinken.

Wist je dat….

  • Je zonder geldig ID geen CBR theorie examen mag doen?
  • Het reguliere examen slechts 30 minuten duurt?
  • Het theorie examen bestaat uit drie onderdelen: gevaarherkenning, kennis en inzicht?
  • Het verlengde examen je 15 minuten extra tijd geeft voor het onderdeel verkeersregels en verkeersinzicht?
  • Er verschillende vraagsoorten aan bod komen tijdens het examen: (single) sleepvragen, invulvragen, hotspotvragen, ja/nee-vragen en meerkeuzevragen?
  • Onze Facebook pagina leuke info biedt? Van geslaagden tot aan quizvragen!!!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen