Motor theorie Maastricht

Slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen in Maastricht.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Dag training motor theorie Maastricht

Lijkt het je ook heerlijk om op de motor de Mergellandroute te rijden? Zie je op tegen het theorie examen? Zonde! Met onze cursus motor theorie Maastricht slaag je zekerweten. 123-theorie is al jarenlang de specialist als het gaat om theorie dagcursussen, niet alleen voor motor maar ook auto-en scootertheorie. Bij ons krijg je les in de ochtend en doe je op dezelfde dag examen bij het CBR. Onze les in intensief maar werkt 100%. Onze docenten hebben veel ervaring en weten precies hoe het CBR examen motortheorie in elkaar zit. De lesstof, de vraagsoorten; alles staat in het teken van het examen.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Kosten motor theoriecursus

Onze dagcursus kost €99 Euro. Dit is inclusief al het lesmateriaal en toegang tot de digitale oefenomgeving met proefexamens en eventueel het vervoer van- en naar het CBR in Maastricht. Je kunt deelnemen aan de theoriecursus en zelf een examen bij het CBR reserveren. Wil je dat wij het examen voor je vastleggen? Dan kun je ons machtigen en wij regelen alles. Bij ons kun je kiezen uit twee examensoorten:

 • Standaard motor theorie-examen: bijkomende kosten: €41 Euro.
 • Verlengd motor theorie-examen: bijkomende kosten: €53 Euro.

Het verlengde examen motor theorie biedt 15 minuten extra tijd. Deze optie is vooral geschikt voor kandidaten met een flinke taalachterstand of leesproblemen. Is het gelukt met inschrijven? Dan ontvang je van ons een e-mail met alle informatie, inclusief de inlog tot ons digitale platform. Zo kun je vanuit huis alvast oefenen. Echt ideaal! Het thuis oefenen is geen verplichting maar het zal je slagingskans zeker laten toenemen.

Inschrijven

Onderdelen CBR motor theorie Maastricht

Het examen motor theorie Maastricht bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Tijdens de les zal de docent alle onderdelen aandacht geven. Moeilijke woorden worden behandeld en lastige vragen duidelijk gemaakt. De lesstof lijkt volledig op je examenstof. Tijdens de les is er voldoende tijd om vragen te stellen.

 • Verkeersregels
  Verkeersregels zijn een belangrijk onderdeel van het motor theorie examen. Je moet de regels kennen en begrijpen, zoals verkeersborden, voorrang, snelheidslimieten en andere regels die gelden op de openbare weg.
 • Verkeersinzicht
  Verkeersinzicht is ook een belangrijk onderdeel van het motor theorie-examen. Er zullen vragen gesteld worden over hoe je moet reageren op verschillende verkeerssituaties, zoals kruispunten, rotondes en autosnelwegen.
 • Gevaarherkenning
  Gevaarherkenning is het derde onderdeel van het motor theorie examen. Deze vragen laten zien of je in staat bent om gevaren te herkennen en hierop te anticiperen. Het CBR test dit door middel van videobeelden van verkeerssituaties die je moeten beoordelen. Gelukkig oefen je dit samen met de docent tijdens de dagcursus motor theorie Maastricht.

De les eindigt rond 11.30 uur. Dan gaan we met de groep naar het CBR om examen te doen. Je moet slagen voor alle onderdelen om het examen te halen. Het zijn in totaal 50 vragen en je moet er 44 goed beantwoorden. Je hebt in totaal 30 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Ben je geslaagd voor je examen motor theorie Maastricht? Perfect.

Inschrijven

Hoe lang is het motor theorie certificaat geldig?

Het theoriecertificaat voor de motor is 1,5 jaar geldig. Tijd genoeg om je praktijkexamen te halen en te genieten. Hier volgen alvast de allermooiste routes in- en rond Maastricht om met de motor te rijden.

De Mergellandroute: Dit is een prachtige route die je door het glooiende landschap van Zuid-Limburg leidt. De route begint in Maastricht en is ongeveer 110 kilometer lang. Je rijdt over smalle landweggetjes en door schilderachtige dorpjes. Onderweg kom je langs kastelen, boomgaarden en wijngaarden.

De Maasroute: Deze route volgt de rivier de Maas en biedt mooie uitzichten op het water en de omgeving. Je rijdt door historische steden als Maastricht, Eijsden, en het pittoreske dorpje Oud-Rekem in België.

De Heuvellandroute: Deze route brengt je door het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg. Je rijdt door bossen, langs weilanden en door typisch Limburgse dorpen zoals Gulpen en Valkenburg.

De Grensmaasroute: Deze route volgt de Grensmaas en biedt mooie uitzichten op het water en de omgeving. Je rijdt door natuurreservaten en langs oude kastelen en boerderijen.

Let op dat je je altijd aan de verkeersregels houdt en veiligheid voorop stelt tijdens het rijden! Maar dat is voor jou geen probleem na het volgen van onze dagcursus motor theorie Maastricht! Veel plezier tijdens je toertocht!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen