Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Eendaagse cursus motor theorie Arnhem

Leer op een efficiënte en verantwoorde manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €37

Kies je cursus

Doorgaan

Ben je al begonnen met je motorrijlessen en ben je bijna klaar voor je praktijk examen? Of vind je het fijn om alvast je theorie examen te halen? Met onze cursus motor theorie Arnhem heb je binnen 1 dag je certificaat gehaald. De les vindt plaats in de ochtend. Op dezelfde dag, in de middag, gaan we naar het CBR om examen te doen. Wij hebben vele plekken beschikbaar. De kosten voor de motor theorieles is 99,- Euro, inclusief vervoer. Dus, ben je 17 jaar of ouder? Schrijf je dan gewoon in!

Ruim 95% slaagt de eerste keer

Ons slagingspercentage is bijzonder hoog. Van alle kandidaten die meedoen, slaagt meer dan 95% de allereerste keer. Bijzonder toch? Eigenlijk niet. Onze theorietraining is van hoge kwaliteit en ontwikkeld door een intensieve samenwerking met rijschoolhouders. Onze docenten hebben veel ervaring. Niet alleen op het gebied van lesgeven; ook het omgaan met faalangst of examenvrees is deel van hun expertise.

De lessen zijn examengericht. Dit houdt in dat de vragen die we behandelen, gelijk zijn aan de vragen die je op je examen kunt verwachten. Toch biedt onze cursus meer dan alleen maar slagen voor je motortheorie. De kennis die je via de motor theorie training in Arnhem opdoet zal je zeer lang bij blijven.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

CBR motor theorie Arnhem aanvragen

We begrijpen dat je niet te lang wilt wachten met het behalen van je motor theorie certificaat. Dat hoeft ook niet! Bij ons kun je snel terecht voor de theoriecursus en examen op 1 dag. Veelal binnen 2 tot 3 weken. Het begint met inschrijven en het aanvragen van het juiste examen. Als het gaat om motor theorie Arnhem kun je bij ons kiezen uit twee CBR examensoorten:

  • Regulier CBR examen motortheorie aanvragen
    Eigenlijk is deze examenvariant voor 99% van de kandidaten de beste optie. De kosten bedragen: 37,- Euro
  • Extra tijd CBR examen motortheorie aanvragen
    Deze examenvariant biedt extra tijd (15 minuten bij de kennis en inzicht onderdelen). Ook kan het examen door de computer worden voorgelezen. Een verstandige keuze als je dyslectisch bent. De kosten bedragen: 49,- Euro

Het reguliere of gewone examen duurt 30 minuten. De meeste kandidaten houden nog tijd over. Heb je nu zelf al een motortheorie examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je alsnog bij ons de cursus doen, geen probleem.

Inschrijven

Theorieles in de ochtend, examen in de middag

Na inschrijving krijg je een bevestiging en toegang tot de digitale leeromgeving. Hier kun je alvast kennis maken met de theorie lesstof of alvast wat proefexamens oefenen. Het is geen verplichting maar het zal zeker bijdragen aan een positief resultaat. Bij de mail zijn ook de aanvangstijden toegevoegd. Onze lessen motor theorie les Arnhem vinden altijd plaats in de vroege ochtend.
Veelal zien we je graag om 07.00 uur. De lessen vinden gedurende de ochtend plaats. Vanzelfsprekend met diverse pauzes. Zo rond 12.30 is de les motor theorie Arnhem afgerond en gaan we naar het CBR.

Inschrijven

Motor theorie certificaat Arnhem

Na de les gaan we met de groep naar het CBR examencentrum. Na aanmelding aldaar moet je wachten tot je opgeroepen wordt. Het enige dat mee naar binnen mag in de examenzaal is je ID. De rest van je spullen berg je op in een locker. Het examen motor theorie zal er net zo uit zien zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Je zult de volgende vraagsoorten terugzien:

  • De (single) sleepvraag
  • De invulvraag
  • De hotspotvraag
  • De meerkeuze- en ja/nee-vraag

Bij een standaard examen heb je 30 minuten de tijd en je moet 44 vragen goed beantwoorden. De uitslag zie je direct en ontvang je ook nog via mail. Ben je geslaagd? Je behaalde motor theorie certificaat is anderhalf jaar geldig.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen