Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Motor theoriecursus Zwolle

Leer op een efficiënte en verantwoorde manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €37

Kies je cursus

Doorgaan

Theoriecursus Zwolle, je motortheorie binnen 1 dag gehaald!

Heb jij er altijd van gedroomd om in alle vrijheid rond te kunnen rijden op je motor? Maar moet je je theorie-examen nog halen en zie je op tegen het langdurig leren uit dikke boeken? Niet doen! Bij 123-Motortheorie slaag je binnen 1 dag. Wij leren je bij de motor theoriecursus in Zwolle precies datgene dat je moet weten voor je theorie-examen. Bij ons slaag je binnen 1 dag door onze unieke en effectieve lesmethode. Vele cursisten zijn je al voorgegaan en hadden binnen 1 cursusdag het officiële motor theorie-examen van het CBR in de pocket!

Inschrijven

Motor theorieles zonder leren uit boeken

Er komt bij onze motor theorie cursus geen boek of cd-rom meer aan te pas. Wat doen we wel?

  • We leren alleen de dingen die echt gevraagd worden
  • We leren je slimme tips en trucs die je goed kunt onthouden
  • We herhalen veel en na 1 ochtend weet je de stof feilloos te reproduceren in de middag

Het slagingspercentage van onze motor theorie cursus is ruim 95%, zeer succesvol dus!

Inschrijven

Hoe ziet de motor theoriecursus Zwolle eruit

De cursusdag ziet er als volgt uit. Om 07.00 ’s ochtends word je verwacht bij de theoriecursus motor in Zwolle. Lekker vroeg, dus zorg dat je goed uitgeslapen en met een zonnig humeur verschijnt. Eén van onze professionele, ervaren en goed opgeleide docenten zal deze ochtend de motor theoriecursus verzorgen.

De docent leert je alles wat je moet weten over de verkeersregels. Hij weet precies wat je moet weten voor je motor theorie en heeft ook nog erg handige en slimme ezelsbruggetjes en geheugensteuntjes voor je.

Zie je flink op tegen het CBR examen omdat examenvrees jou soms parten speelt? Dan is deze cursus ook zeker wat voor jou! De theorie zit namelijk vers in je geheugen omdat je vlak voor het motor examen alle stof leert. De ochtend krijg je les, rond 11.30 zijn we klaar en ken jij alle motortheorie uit je hoofd. Na de les gaan jullie met zijn allen naar het CBR. Wij regelen het vervoer naar het CBR! Doe je goed je best, dan zal ook jij zeker slagen voor je motor theorie Zwolle!

Inschrijven

Makkelijk online inschrijven voor motor theorie Zwolle

Inschrijven is super makkelijk! Op onze site zie je precies welke mogelijkheden we bieden. Als wij je inschrijving hebben ontvangen krijg je van ons een e-mail met daarin alle informatie over de theoriecursus in Zwolle.

Snel, goedkoop en makkelijk je motor theorie halen in Zwolle en omstreken! Heb je nog vragen over de theoriecursus in Zwolle, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Bellen kan naar 085-060 1230 of mail of app ons. Je kan ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 

 

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen