Motor theorie Eindhoven

Slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen in Eindhoven.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Cursus van 1 dag, motor theorie Eindhoven

Wil je binnen 1 dag slagen voor je motor theorie Eindhoven en een kwalitatieve training volgen waar je de rest van je leven iets aan hebt? Dan kies je voor de theorieles van 123-theorie. Onze dag trainingen zijn intensief en van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om auto theorie, motor of scooter; ons slagingspercentage is hoog! Waarom? Simpel.

  • Wij hebben jarenlange ervaring
  • Wij werken met professionele docenten
  • Wij weten precies wat er gevraagd zal worden tijdens het examen
  • Wij gebruiken heldere taal en goede geheugensteuntjes
  • Wij bieden een online oefenplatform met echte CBR proefexamens motortheorie

De theorieles tijdens de dagcursus motor theorie Eindhoven begint rond 07.00 uur en eindigt rond 11.30 uur. Op dezelfde dag, in de middag, doe je examen bij het CBR in Eindhoven. De dagcursus kost €99,- Euro. Wil je dat wij ook je CBR examen reserveren? Dan komen er nog kosten bij. Daarover hieronder meer informatie.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Welk CBR examen past bij jou?

Als je een training motor theorie Eindhoven volgt, begin je met inschrijven. Tijdens het inschrijven vragen we je welk CBR examen je wilt. Je kunt bij ons kiezen uit een standaard examen. Dit is een normaal motor theorie examen, eigenlijk geschikt voor bijna iedereen. Dit examen kost € 41,-.

Wij bieden ook enkele examens met 15 minuten extra tijd, het zogenaamde verlengde examen. Dit examen kost € 53,- en is vooral geschikt voor kandidaten met dyslexie. Je kunt ook zelf een examen bij het CBR reserveren en alleen bij ons de training volgen. Dan zijn er geen extra kosten en betaal je alleen voor de theoriecursus. Verder is alles inbegrepen, zoals het lesmateriaal, oefenmateriaal en vervoer van/ naar het CBR, indien nodig.

Inschrijven

Online theorie leren met echte CBR oefenexamens

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Je ziet precies wanneer je aan de beurt bent, waar de trainingslocatie is en hoe laat je aanwezig moet zijn. Vergeet je geldige identificatie niet. Zonder ID kun je geen examen motor theorie in Eindhoven doen. Ook ontvang je een inlog voor ons online platform. Hier kun je alvast kennis maken met alle zaken rondom het examen motor theorie. Je kunt zelfs online theorie leren. Zo zijn er honderden oefenvragen met uitleg, een compleet E-book en echte CBR oefenexamens. Een betere voorbereiding bestaat niet! Online theorie oefenen is natuurlijk geen verplichting maar verhoogt de kans van slagen.

Inschrijven

Motor theorie Eindhoven en CBR examen op 1 dag

Is de cursusdag aangebroken? Dan zien we je vroeg op onze theorie leslocatie. De gehele ochtend krijg je les van onze docenten. Ze zullen lastige vragen uitleggen en stomen je 100% klaar voor het CBR examen motortheorie. Tussendoor houden we pauzes dus neem ook iets te eten en drinken mee. In de middag gaan we naar het CBR-examencentrum in Eindhoven, Hoevenweg 20.

Het motor theorie-examen bestaat uit 50 vragen. De vragen gaan over verkeersregels, verkeersinzicht en voertuigkennis. Precies de onderwerpen die we de gehele ochtend geoefend hebben. Ook de typen vragen en de manier van antwoorden is gelijk aan de oefeningen die we samen hebben gedaan. Voor het standaard examen heb je 30 minuten de tijd. Voor het verlengde motor theorie examen heb je 45 minuten de tijd. Om te slagen voor het examen moet je minimaal 44 van de 50 vragen goed beantwoorden. Als je bent geslaagd (dat zie je direct op je scherm), kun je jouw theoriecertificaat aanvragen bij het CBR. Het motor theorie certificaat is 1.5 jaar geldig. Genoeg tijd om je praktijkexamen af te ronden.

Inschrijven

Ook je praktijk gehaald? Tijd om te genieten!

En ook geslaagd voor je praktijk examen? Dan zijn er ongelooflijk veel mooie routes om te rijden met de motor in de omgeving van Eindhoven! Hier zijn een paar suggesties:

  1. De Kempenroute – Deze route brengt je door het prachtige landschap van de Kempen, met veel groen en mooie wegen. Je kunt beginnen in Eindhoven en dan doorrijden via Valkenswaard, Bergeijk en Reusel.
  2. De Maasroute – Als je een wat langere route wilt rijden, dan is de Maasroute een goede optie. Deze route brengt je langs de Maas, door pittoreske dorpjes en mooie landschappen. Je kunt beginnen in Eindhoven en dan doorrijden via Den Bosch, Zaltbommel en Tiel.
  3. De Strabrechtse Heideroute – Deze route brengt je door het prachtige natuurgebied van de Strabrechtse Heide. Je kunt beginnen in Eindhoven en dan doorrijden via Geldrop, Heeze en Sterksel.
  4. De Peelroute – Deze route brengt je door het mooie Peelgebied, met veel groen en mooie wegen. Je kunt beginnen in Eindhoven en dan doorrijden via Deurne, Meijel en Venray.
  5. De Leenderheideroute – Deze route brengt je door het mooie natuurgebied van de Leenderheide, met veel groen en mooie wegen. Je kunt beginnen in Eindhoven en dan doorrijden via Valkenswaard, Leende en Maarheeze.

Dus, wil je ook genieten van het toeren op je motor? Neem dan de eerste stap en schrijf je in voor de dagcursus motor theorie Eindhoven! Wedden dat je in 1x slaagt?!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen