Motor theorie Groningen

Slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen in Groningen.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Dagcursus motor theorie Groningen

Ook in 1 x slagen voor je motor theorie Groningen? En een cursus volgen van hoge kwaliteit waar je echt iets aan hebt? Dan kies je voor 123 theorie.nl. Al jaren bieden wij dagcursussen auto-, scooter- en motortheorie aan. Een dagcursus houdt in dat je les krijgt van ervaren docenten in de ochtend. En op dezelfde dag doe je examen bij het CBR.

Om mee te doen met onze cursus motor theorie Groningen moet je minimaal 17 jaar oud zijn.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Wat kost een motor theorie cursus?

Onze cursus motor theorie Groningen kost €99,-. Hierbij is veel inbegrepen, zoals

  • Duidelijk en examengericht leer- en lesmateriaal
  • Steengoede docenten en een perfecte leslocatie
  • Online oefenmateriaal inclusief echte CBR proefexamens
  • Vervoer van- en naar het CBR (indien nodig, vaak kunnen we lopen)

Het examen bij ’t CBR kun je zelf reserveren of wij doen het voor je. Wij hebben vele examens beschikbaar op korte termijn. Je kunt kiezen uit een standaard CBR examen ((+ €41,-) of een CBR examen met 15 minuten extra tijd (+€53,-). Die laatste heeft echter alleen zin als je flinke dyslexie hebt, of een taalachterstand.

Inschrijven

Hoe ziet een cursusdag motor theorie Groningen eruit?

De training motor theorie Groningen begint vroeg, om 7.00 uur. De exacte tijd geven we aan in de mail die je ontvangt na het inschrijven. De hele ochtend krijg je les, meestal tot een uur of 11.30. Natuurlijk met pauzes tussendoor. De lesstof is examengericht. Het ziet er dus precies hetzelfde uit als het CBR examen. Dezelfde vraagsoorten, hetzelfde taalgebruik. Onze docenten leggen duidelijk uit wat je moet weten. Op een eenvoudige manier die je goed kunt onthouden.

Inschrijven

Oefen online motor theorie cursus

Hopelijk heb je van tevoren al geoefend via ons online oefenplatform. Dat is echt een aanrader, het helpt je kans tot slagen te vergroten. Eventuele onduidelijkheden die je tijdens het oefenen bent tegengekomen, kun je vragen aan de docenten tijdens de les. Er is voldoende tijd. Rond 11.30 is de motor theorieles klaar en gaan we naar het CBR in Groningen. Deze is aan de Protonstraat 3. Vaak kunnen we lopen. Zo niet, dan regelen wij vervoer.

Ook meedoen met onze les motor theorie Groningen?

Schrijf je dan vandaag nog in. We hebben vaak op korte termijn plaats. Twijfel je nog? Kijk eens bij onze FAQ’s over onze theorieles. Of lees eens de opmerkingen van alle kandidaten die via ons het theoriebewijs gehaald hebben. En no worries, jij kunt het ook! En als je het theorie bewijs voor je motor hebt gehaald, dan is deze nog anderhalf jaar geldig. Tijd genoeg om je rijbewijs te halen.

Inschrijven

Wat kan ik verwachten bij het CBR

Als we bij het CBR Groningen aankomen voor je motor theorie-examen, kun je het volgende verwachten:

  1. Melden: Bij binnenkomst meld je je bij de receptie of de aanmeldzuil. Daar laat je je bevestigingsmail of reserveringsnummer zien.
  2. Identificatie: Je moet je legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs).
  3. Spullen opbergen: Je moet je spullen, zoals telefoon, sleutels en tassen, in een kluisje opbergen. Deze kluisjes zijn beschikbaar op de examenlocatie en zijn gratis.
  4. Instructies: Voordat je het examen start, krijg je een aantal instructies te horen en kun je een oefen opdracht maken om te wennen.
  5. Examen: Het standaard examen motor theorie bestaat uit 50 vragen die je binnen 30 minuten moet beantwoorden. Het examen wordt afgenomen op een computer. Na het examen krijg je direct de uitslag te zien op het scherm van de computer.
  6. Uitslag: Als je geslaagd bent, ontvang je een uitslagformulier waarmee je een praktijkexamen kunt aanvragen. Als je gezakt bent, krijg je een uitslagformulier waarop staat aangegeven welke onderdelen je onvoldoende hebt gemaakt.

 

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen