Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Motor theorie Amsterdam

Leer op een efficiënte en verantwoorde manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €37

Kies je cursus

Doorgaan

Ben je op zoek naar een goede training motor theorie in Amsterdam? Onze dagcursus met (of zonder) examen is al jaren een groot succes en we hebben vele plekken beschikbaar. De theoriecursus vindt plaats in de ochtend. Daar leer je alles wat je nodig hebt om een positief resultaat te behalen. Aan het begin van de middag vertrekken we met de cursisten naar het CBR voor het motor theorie examen. Je hoort direct of je geslaagd bent!

Is een dagcursus wel goed?
Zeker weten! Ons slagingspercentage is niet voor niets meer dan 95%! De cursus motor theorie zit slim in elkaar en is volledig CBR examen gericht. Dat wil zeggen dat onze aanpak gelijk is aan de vraagstellingen en methoden zoals je die te zien krijgt tijdens het examen. Verder beschikken we over zeer ervaren docenten, modern lesmateriaal en echte proefexamens. De kennis die je bij ons opdoet zal je helpen je motor theorie examen in Amsterdam te behalen en je verder nog jaren bij blijven.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

CBR motor theorie examen soorten

Voordat je aan de motor theorie cursus in Amsterdam kunt deelnemen moet je je inschrijven. Dit kan vanaf een leeftijd van 17 jaar. Bij het inschrijven kun je aangeven welk soort examen je wenst. Je hebt de keuze uit:

  • Standaard CBR motor theorie examen
    Dit is een regulier examen om je motor theorie certificaat te behalen. Kosten: 37 Euro.
  • Verlengd CBR motor theorie examen
    Dit examen is gelijk aan het reguliere examen maar met 15 minuten extra tijd. Een goede keuze als je een dyslexie diagnose hebt. Kosten: 49 Euro.

Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR in Amsterdam? Geen probleem. Je kunt gewoon deelnemen aan de cursus. Na de inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. Daarin staat alle info. Waar je moet zijn, hoe laat we je verwachten en wat je mee moet nemen. Ook krijg je toegang tot digitale lesstof en proefexamens. Van tevoren oefenen is geen noodzaak maar voor velen wel fijn.

Inschrijven

Hoe ziet de motortheorie dag eruit?

In de bevestigingsmail die je na inschrijving hebt gekregen zie je de aanvangstijd. Veelal verwachten we je om 07.00 uur op onze theorie locatie in Amsterdam. De gehele ochtend gebruiken we je om je alle kennis te bieden die je nodig hebt. Je kunt de volgende tijdsindeling aanhouden:

  • 07.00 – 11.30 Training motortheorie
  • Vanaf 12.30 Gezamenlijk naar het CBR voor motor theorie examen (vervoer inbegrepen)

Tussendoor is er voldoende gelegenheid om wat te eten en te drinken. In de middag vertrekken we gezamenlijk naar het CBR. Je examenplek heb je via ons of zelf al gereserveerd. Vergeet je geldige ID niet! Daar aangekomen, meld je je aan en is het wachten tot je aan de beurt bent.

Inschrijven

Motor theorie examen

Ben je aan de beurt? Dan word je ID nogmaals gecontroleerd en krijg je een tafelnummer toegewezen. Je kunt ook gebruik maken van oordopjes die bij binnenkomst van de zaal aan de muur hangen. Je zoekt je tafel en voert het reserveringsnummer in. Zodra je op start klikt, begint je motor theorie examen. Voor het standaard examen heb je 30 minuten de tijd, voor het verlengde examen 45 minuten. Het motor theorie examen telt 50 vragen en 2 testvragen. In totaal moet je 44 vragen, of meer, goed beantwoorden. Wedden dat je geslaagd bent? Je motor theorie certificaat is 1.5 jaar geldig; genoeg tijd om nog wat motorrijlessen te volgen en je praktijkexamen te voltooien!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen