Motor theorie Almere

Slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen in Almere.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Eendaagse cursus motor theorie Almere

Een motorrijbewijs geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, maar het behalen ervan vraagt best wat inspanning en voorbereiding. Een belangrijk onderdeel van het behalen van het motorrijbewijs is het slagen voor het CBR theorie-examen.

Gelukkig kun je met de eendaagse motor theoriecursus in Almere van 123-theorie in één dag alles leren wat je nodig hebt om dit examen met succes af te leggen. Zonder al teveel gedoe en inspanning. Je volgt bij ons theorieles in de ochtend en gaat het CBR theorie-examen afleggen in de middag. Onze leuke en ervaren docenten bereiden jou op de beste manier voor op het CBR theorie-examen, na de cursusdag zal jij zeker weten geslaagd zijn!

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven en kosten motor theoriecursus en CBR theorie-examen

Onze theoriecursus kost slechts €99,- Euro. De kosten van het CBR examen komen hier nog apart bij en hangen af van het type examen waar jij aan mee wilt doen. Je kunt zelf een examen aanvragen bij het CBR maar als je het helemaal makkelijk wilt hebben kan je dit ook aan ons overlaten. Je hoeft ons bij je inschrijving alleen maar te machtigen en vervolgens kan jij achterover gaan leunen, wij regelen dan namelijk alles voor je! Je moet natuurlijk wel even aangeven voor welk van de twee examens die wij aanbieden jij kiest:

  • Het standaard motor theorie-examen. Dit examen geeft jou 30 minuten de tijd om 50 vragen juist te beantwoorden. Het standaard examen is het meest gekozen examen, het is dan ook voor bijna iedereen de beste optie. De kosten van dit examen bedragen €41,-.
  • Het verlengd motor theorie-examen. Dit examen geeft jou 45 minuten de tijd om 50 vragen juist te beantwoorden. Je kan kiezen voor een verlengd examen wanneer je te maken hebt met dyslexie of een flinke taalachterstand en daardoor de extra tijd goed kunt gebruiken. De kosten van dit examen bedragen €53,-.

Nadat jij je hebt ingeschreven ontvang je van ons een mail met de bevestiging. Hierin staat alle benodigde informatie die jij moet weten voor onze motor theoriecursus Almere. Ook ontvang je in deze mail een inlogcode voor onze digitale leeromgeving. Via dit oefenplatform kan je alvast kennis maken met verschillende vraagstellingen, het taalgebruik en natuurlijk de motor theorie. Het is zeker geen must om in te loggen en te oefenen op ons platform maar het zorgt natuurlijk wel voor een nog grotere kans tot slagen.

Inschrijven

De locatie en de docenten

De eendaagse motor theoriecursus in Almere wordt gegeven op een centrale locatie in Almere. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Dus ook als je net buiten Almere woont is onze motor theoriecursus prima bereikbaar voor jou.

We raden je aan om de avond voor de cursusdag vroeg je bed in te kruipen, de dag begint namelijk al om 07.00. De eindtijd van de motor theorieles Almere is ongeveer 11.30.

De motor theorieles wordt gegeven door goed opgeleide docenten die je alle ins en outs van de verkeersregels en wetten bijbrengen. Alle informatie die je nodig hebt om te kunnen slagen voor het CBR motor theorie-examen krijg je van ons, zoals verkeersregels en wetten, verkeersborden en verkeerslichten, voorrangsregels, bijzondere situaties op de weg en praktische tips en adviezen.

De docenten hebben jarenlange ervaring in het lesgeven en weten de informatie op een begrijpelijke manier uit te leggen. Om de stof nog duidelijker voor jou te maken worden praktische voorbeelden gebruikt tijdens de theorieles. Natuurlijk is er tijdens de les alle ruimte voor het stellen van vragen of het bespreken van onduidelijkheden. Na de klassikale theorieles krijg je van de docent proefexamens om mee te oefenen, zodat je kunt zien of je alle stof goed hebt begrepen. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk om alle stof goed te kennen voor het examen maar ook om straks met je motor veilig de weg op te kunnen.

Inschrijven

Waar kan je allemaal op rekenen bij de motor theoriecursus Almere?

Wanneer je kiest voor de 123-theorie motor theoriecursus Almere kun je rekenen op:

  • Een team van hele fijne, relaxte en goed opgeleide docenten
  • Een goede sfeer tijdens de theorieles
  • Alle ruimte om vragen te stellen of extra uitleg te krijgen
  • Voldoende pauzes om wat te kunnen eten en drinken en te ontspannen
  • Al het benodigde lesmateriaal
  • Vervoersservice van en naar het CBR, indien dit nodig is
  • Flinke tijdbesparing. Binnen 1 dag heb je én de theorie geleerd én ben je geslaagd voor het motor theorie-examen
  • Een uiterst grote kans om in 1x te slagen

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen