Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

CBR theorie aanvragen

Snel examen doen? Wij regelen het graag voor je!

Kies je cursus

Doorgaan

Les en examen op 1 dag

Ook snel je auto of motor theorie halen? Dat kan. Naast de theorieles is het belangrijk een examenplek te reserveren. Je kunt zelf je CBR theorie aanvragen maar je kunt het ook aan ons overlaten. Online, via Mijn CBR kun je zelf een aanvraag doen of ons toestemming geven om een reservering te maken. Dat heet machtigen. Hoe dat werkt, zullen we je hieronder uitleggen. Heb je zelf, of via ons een examenplek gereserveerd? Dan vindt jouw theorieles en het examen op dezelfde dag plaats. Onze theorietraining kost € 99,-. Al het leermateriaal, oefenstof en vervoer naar het CBR is inbegrepen. De CBR examenkosten à € 37,- voor een standaard examen zijn niet inbegrepen.

Inschrijven

Zelf aanvragen of 123-theorie machtigen?

Beide opties zijn prima! Je kunt online kiezen uit verschillende examentypen. Bijvoorbeeld een regulier, ook wel standaard examen. Dit examentype is geschikt voor 99,9% van de deelnemers. Heb je nu flinke dyslexie? Dan kan een verlengd theorie-examen met extra tijd geschikt zijn. Een dergelijk examen is wel iets duurder:

  • Standaard examen: € 37,-
  • Verlengd examen: € 59,-

Ook zijn er minder plekken beschikbaar als het gaat om het aanvragen van een CBR theorie examen met extra tijd.

Vind je het prettig dat wij het examen CBR theorie aanvragen? Geen probleem. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en het is snel geregeld. Wel hebben wij toestemming van je nodig. Die toestemming geef je via een machtiging. Dit kan gewoon online via Mijn CBR en duurt een minuut. Welke stappen je precies moet nemen, hebben we je voor je genoteerd. Kijk maar eens bij “machtigen”.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Annemijn Velde

Een aanrader om te doen. Gaat op een goed vlot tempo, waardoor de informatie goed blijft hangen. Alleen de nodige informatie krijg je, waardoor je het gemakkelijk onthoudt. Ook al zit je in een klas, je krijgt de kans al je vragen te stellen.

Zwolle, 10 oktober 2022

👍  Alida Schoester

Na 7 keer gezakt toch maar gekozen voor een dagcursus. Bij 123 ben ik heel goed geholpen door Matthijs en Aggie. Ik ging met heel veel zelfvertrouwen bij het CBR in Utrecht naar binnen en ben eindelijk geslaagd!

Utrecht, 10 oktober 2022

👍  Nessim Kachoura

Ik heb me motor theorie gedaan bij 123theorie ik ben blij dat ik daar terecht ben gekomen top hulp❤️

Rotterdam, 5 oktober 2022

👍  Guusje Mackenbach

Super fijne cursus, alle vragen behandeld wat erg fijn is. Leuke, grappige spontane mensen die het uitleggen en lekker snel :))

Eindhoven, 7 oktober 2022

CBR theorie aanvragen gelukt?

Heb je je ingeschreven voor een motor of auto theoriecursus en is je examen gereserveerd? Perfect! Na het aanvragen van het CBR theorie examen plannen we de theorietraining op dezelfde dag. Vanzelfsprekend sturen we je hierover een bericht. Ook geven we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je alle leerstof die aan bod komt. Ook kun je alvast wat oefenvragen proberen of enkele proefexamens doen. Geen verplichting, maar vele kandidaten vinden het fijn om van tevoren de leerstof door te nemen.

Ook sturen we je alle details met betrekking tot de cursusdag. Hoe laat we je verwachten en waar.

Vergeet die dag je ID-bewijs niet…..en je goede humeur! We verwachten je namelijk al vroeg op onze leslocatie

Inschrijven

De cursusdag

Of je nu komt voor de cursus autotheorie of motortheorie; alle lessen starten vroeg. Meestal verwachten we je rond 07.00 uur zodat iedereen om 7.15 klaar zit om te beginnen. Onze docenten hebben er zin in, jij ook? Je zult merken dat de sfeer goed is. Onze docenten zijn ervaren, serieus en hebben een gezonde dosis humor. Tijdens de lesochtend is er voldoende aandacht om al je vragen te beantwoorden.

De theorieles is examengericht. Dit betekent dat we vooral aandacht besteden aan de onderwerpen die je zult terugzien tijdens het examen. We behandelen alle vraagsoorten en bieden houvast bij moeilijke onderwerpen. De kennis die je bij ons opdoet in 1 ochtend zal je voor altijd bij blijven.
Onze motortheorie dagcursus is rond 11.30 afgelopen.

De auto theoriecursus duurt veelal tot 14.00 uur. In de middag vertrekken we met de groep naar het CBR. Vergeet je ID en reserveringsnummer niet. Bij het CBR aangekomen wacht je even tot je aan de beurt bent. Het standaard examen duurt 30 minuten en je ziet direct of je bent geslaagd.

Heb je nu nog vragen over onze theoriecursus of wil je meer weten over je CBR theorie aanvragen? Bel, mail of app ons, we helpen je graag!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op slagen?
Als je goed Nederlands spreekt en je doet goed mee tijdens de les, slaag je normaal gesproken dezelfde dag nog. We kunnen het natuurlijk niet keihard beloven, want wij mogen niet met je mee naar binnen om het examen te maken. De antwoorden invullen moet je uiteindelijk zelf doen. Wij zorgen ervoor dat je al die antwoorden weet, omdat je soortgelijke vragen geoefend hebt tijdens de les. Mocht je het door de zenuwen toch niet halen, dan mag je bij ons herkansen met een mooie korting.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Wij gaan je op de cursus alles van A tot Z uitleggen. Om je extra te helpen krijg je meteen na je aanmelding toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Dit zit al bij je dagcursus inbegrepen! Zo wordt de kans om in 1 dag te slagen extra groot! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe kom ik na de cursus bij het CBR?
Als het CBR op loopafstand is, wandel je samen met de docent naar het CBR. Je kunt dan natuurlijk nog even je laatste vragen stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, zorgen wij dat er ruim op tijd een taxi klaarstaat naar het CBR. De taxi zit bij de dagcursus inbegrepen!
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan examen doen?
Op de dag van het examen moet je een geldig legitimatiebewijs hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Als je dit niet hebt, mag je geen examen doen bij het CBR. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Wat is het adres van de cursus?
Wij geven les in 18 steden in Nederland. Onze leslocaties zijn altijd in de buurt van het CBR en zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het adres voor jouw cursus krijg je direct van ons via de mail als we je examen hebben gereserveerd.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Onze cursus is heel geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat de lastige vragen en moeilijke woorden en zinnen van het examen op een simpele manier uitgelegd worden. Hierdoor weet jij na de cursus precies hoe je de examenvragen moet lezen.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst. De docent gaat zelfs met je mee naar het CBR, om jouw laatste vragen te beantwoorden en zenuwen weg te nemen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen