Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

CBR theorie aanvragen

Snel examen doen? Wij regelen het graag voor je!

Kies je cursus

Doorgaan

Les en examen op 1 dag

Ook snel je auto of motor theorie halen? Dat kan. Naast de theorieles is het belangrijk een examenplek te reserveren. Je kunt zelf je CBR theorie aanvragen maar je kunt het ook aan ons overlaten. Online, via Mijn CBR kun je zelf een aanvraag doen of ons toestemming geven om een reservering te maken. Dat heet machtigen. Hoe dat werkt, zullen we je hieronder uitleggen. Heb je zelf, of via ons een examenplek gereserveerd? Dan vindt jouw theorieles en het examen op dezelfde dag plaats. Onze theorietraining kost € 99,-. Al het leermateriaal, oefenstof en vervoer naar het CBR is inbegrepen. De CBR examenkosten à € 37,- voor een standaard examen zijn niet inbegrepen.

Inschrijven

Zelf aanvragen of 123-theorie machtigen?

Beide opties zijn prima! Je kunt online kiezen uit verschillende examentypen. Bijvoorbeeld een regulier, ook wel standaard examen. Dit examentype is geschikt voor 99,9% van de deelnemers. Heb je nu flinke dyslexie? Dan kan een verlengd theorie-examen met extra tijd geschikt zijn. Een dergelijk examen is wel iets duurder:

  • Standaard examen: € 37,-
  • Verlengd examen: € 59,-

Ook zijn er minder plekken beschikbaar als het gaat om het aanvragen van een CBR theorie examen met extra tijd.

Vind je het prettig dat wij het examen CBR theorie aanvragen? Geen probleem. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en het is snel geregeld. Wel hebben wij toestemming van je nodig. Die toestemming geef je via een machtiging. Dit kan gewoon online via Mijn CBR en duurt een minuut. Welke stappen je precies moet nemen, hebben we je voor je genoteerd. Kijk maar eens bij “machtigen”.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

CBR theorie aanvragen gelukt?

Heb je je ingeschreven voor een motor of auto theoriecursus en is je examen gereserveerd? Perfect! Na het aanvragen van het CBR theorie examen plannen we de theorietraining op dezelfde dag. Vanzelfsprekend sturen we je hierover een bericht. Ook geven we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je alle leerstof die aan bod komt. Ook kun je alvast wat oefenvragen proberen of enkele proefexamens doen. Geen verplichting, maar vele kandidaten vinden het fijn om van tevoren de leerstof door te nemen.

Ook sturen we je alle details met betrekking tot de cursusdag. Hoe laat we je verwachten en waar.

Vergeet die dag je ID-bewijs niet…..en je goede humeur! We verwachten je namelijk al vroeg op onze leslocatie

Inschrijven

De cursusdag

Of je nu komt voor de cursus autotheorie of motortheorie; alle lessen starten vroeg. Meestal verwachten we je rond 07.00 uur zodat iedereen om 7.15 klaar zit om te beginnen. Onze docenten hebben er zin in, jij ook? Je zult merken dat de sfeer goed is. Onze docenten zijn ervaren, serieus en hebben een gezonde dosis humor. Tijdens de lesochtend is er voldoende aandacht om al je vragen te beantwoorden.

De theorieles is examengericht. Dit betekent dat we vooral aandacht besteden aan de onderwerpen die je zult terugzien tijdens het examen. We behandelen alle vraagsoorten en bieden houvast bij moeilijke onderwerpen. De kennis die je bij ons opdoet in 1 ochtend zal je voor altijd bij blijven.
Onze motortheorie dagcursus is rond 11.30 afgelopen.

De auto theoriecursus duurt veelal tot 14.00 uur. In de middag vertrekken we met de groep naar het CBR. Vergeet je ID en reserveringsnummer niet. Bij het CBR aangekomen wacht je even tot je aan de beurt bent. Het standaard examen duurt 30 minuten en je ziet direct of je bent geslaagd.

Heb je nu nog vragen over onze theoriecursus of wil je meer weten over je CBR theorie aanvragen? Bel, mail of app ons, we helpen je graag!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen