Scooter theorie Zwolle

Slaag in één keer voor je CBR Scooter theorie-examen in Zwolle.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Theorieles in de ochtend, examen in de middag

Wil je graag op je scooter door Zwolle rijden? Dan moet je eerst je theorie halen, voordat je met rijlessen mag beginnen. Dus, ben je 15.5 jaar en wil je je scooter theorie Zwolle halen? Dan kies je voor onze dagcursus. Je krijgt les in de ochtend van onze docenten en doet scooter theorie examen in de middag. Onze lessen zitten slim in elkaar en onze docenten hebben veel ervaring. Bijna iedereen slaagt in 1x na onze cursus.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Wat kost de scooter theorie cursus?

Onze cursus kost €99,-. Lesmateriaal, oefenmateriaal enz.…alles is inbegrepen, behalve je CBR scooter theorie examen (ook wel theorie-examen bromfiets). Je kunt zelf een examen bij het CBR reserveren en bij ons alleen de cursus volgen. Je kunt je ook inschrijven voor onze cursus scooter theorie Zwolle en ons het examen laten reserveren. Wel zo makkelijk en wij regelen alles. Je kunt kiezen uit twee examensoorten:

  • Een standaard examen (+€41,-)
  • Een verlengd examen (+€53,-)

Een standaard examen is een normaal examen. Een verlengd examen is voor kandidaten met een taalachterstand of dyslexie. Je krijgt 15 minuten extra tijd en de vragen kunnen worden voorgelezen door de computer.

Inschrijven

Wat is het CBR?

Het CBR is het Centraal Bureau voor Rijvaardigheidsbewijzen. Het is de instantie in Nederland die alle rijexamens afneemt en het rijbewijs afgeeft. Niet alleen voor brommer en scooter, ook voor de auto, motor en vrachtwagen. Het CBR heeft veel vestigingen, door heel Nederland. Het maakt niet uit waar je examen doet, overal is het scooter theorie examen hetzelfde. Kies je voor een dagcursus scooter theorie in Zwolle? Dan gaan we ook naar het CBR examencentrum in Zwolle aan de Branderweg 15. Ons leslokaal is vlak in de buurt.

Inschrijven

Inschrijven scooter theorie Zwolle

Is het gelukt met inschrijven? Dan ontvang je een bevestiging via mail. In de mail zie je precies

  • Wanneer jouw scooter theorie cursus is,
  • Wat het adres is van de leslocatie,
  • Hoe laat je er moet zijn,
  • Wat je mee moet nemen.

Ook ontvang je een inlog voor onze online oefenomgeving. Ideaal! Zo kun je vooraf al online oefenen met je scooter theorie. Dat verhoogt de kans van slagen enorm! Onze oefenomgeving heeft heel veel oefenvragen, met uitleg. Verder zie je alle verkeersregels en kun je proefexamens maken. Het is geen verplichting maar het werkt echt veel beter als je online je theorie oefent.

Inschrijven

De theorieles

In de ochtend krijg je theorieles van onze docenten. Zij hebben veel ervaring en weten precies wat er gevraagd zal worden tijdens het examen. Moeilijke woorden leggen ze uit. Ze leren je trucjes om bepaalde dingen te onthouden. En heb je faalangst? Geen probleem! Onze docenten helpen je.
Al ons oefenmateriaal en lesmateriaal lijkt trouwens precies op het CBR examen. Zo weet je van tevoren al hoe vragen eruit zien en hoe je moet antwoorden. Er is genoeg tijd om vragen te stellen. Ook houden we pauzes dus neem wat eten en drinken mee.

CBR examen scooter theorie Zwolle

In de middag gaan we met z’n allen naar het CBR. Vaak kunnen we lopen. Zo niet, dan regelen we het vervoer. Bij het CBR meld je je aan en wacht je tot je aan de beurt bent. Als je aan de beurt bent word je ID nagekeken en krijg je een plek. Het scooter theorie examen bij het CBR bestaat uit 50 vragen.

Het standaard examen scooter theorie Zwolle duurt 30 minuten. Het verlengde examen 45 minuten. Je zit achter een computer. Weet je een vraag niet? Dan kun je ‘m overslaan en later nog even doorlezen. Je mag maximaal 6 fouten maken. Dus van de 50 vragen moet je er 44 of meer goed beantwoorden. Aan het einde van het examen krijg je meteen de uitslag te zien. Als je geslaagd bent, kun je direct je theoriecertificaat aanvragen. Het scooter theorie certificaat is 1.5 jaar geldig. En je mag vanaf 16 jaar praktijk examen doen voor scooter en brommer. Dus, schrijf je vandaag nog in voor je scooter theorie Zwolle en slaag in 1 keer!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen