Scooter theorie Groningen

In één dag slagen voor je scooter theorie in Groningen!

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Theorieles en -examen op 1 dag

Het behalen van je CBR scooter theorie certificaat is een belangrijke stap. Om de allerhoogste slagingskans te hebben, is het belangrijk dat je de verkeersregels kent en weet hoe het examen in elkaar zit. Wil je nu in 1x slagen voor je scooter theorie in Groningen? Kies dan voor onze dagcursus. Je krijgt les in de ochtend van goede docenten. In de middag doe je examen bij het CBR. Je krijgt toegang tot een eigen leeromgeving met heel veel oefenvragen, een e-book en echte CBR examens om te oefenen. Onze training kost nu 99 Euro. Eventuele CBR examenkosten komen daar nog bij.

CBR examen scooter theorie Groningen

Schrijf je je in voor onze theoriecursus en heb je zelf nog geen CBR examen gereserveerd? Dan doen wij dit voor je! Voor het scooter theorie examen kun je kiezen uit twee examensoorten, namelijk het standaard (normale) examen en het examen met extra tijd.

  • Het standaard CBR examen voor scooter theorie| Examenkosten: 41 Euro.
    Het standaard examen is het normale examen en voor bijna iedereen geschikt. Je kunt snel terecht.
  • Het verlengde examen | Examenkosten: 53 Euro
    Het CBR scooter theorie examen met extra tijd is de beste keuze als je dyslectisch bent. Het examen wordt voorgelezen en je krijgt 15 minuten extra de tijd.

Heb je zelf een examenplek gereserveerd? Dan kun je gewoon meedoen met onze training. Tijdens het CBR scooter theorie examen worden er veel verschillende vragen gesteld en soms is het taalgebruik gewoon ouderwets. Onze docenten zorgen ervoor dat ook jij er klaar voor bent.

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Dagcursus scooter theorie

Een succesvolle dagcursus scooter theorie in Groningen begint met de voorbereiding. Is het inschrijven gelukt? Dan krijg je snel toegang tot ons online platform. Daar kun je alvast kijken welke regels je kent en wat je nog moet oefenen. Probeer ook eens een CBR proefexamen! Als je dingen niet snapt, schrijf ze dan even op. Tijdens de dagcursus kun je al je vragen stellen.

Op de dag zelf, verwachten we je vroeg. Soms al om 07.15 uur. Je krijgt les van een ervaren docent en word je optimaal voorbereid op het examen. Je leert onder andere over verkeersregels, verkeersborden en situaties die je onderweg kunt tegenkomen. Het taalgebruik van onze docent is helder en soms gebruikt hij handige trucjes om moeilijke vragen te onthouden. De les duurt tot ongeveer 14.00 uur. Er zijn genoeg pauzemomenten dus neem wat eten en drinken mee. In de middag gaan we met z’n allen naar het CBR.

Het halen van je scooter theoriecertificaat

Onze scooter theorie locatie in Groningen is dicht bij het CBR. Vergeet je reserveringsnummer en ID niet, beide heb je nodig om examen te doen. Bij het CBR meld je je aan en wacht je tot je aan de beurt bent.

Als je wordt opgeroepen mag je naar binnen. Je bent er klaar voor. Bij de computer typ je je reserveringsnummer in en druk je op start. Vanaf dat moment heb je 30 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Er zijn 50 vragen en 2 testvragen. In totaal moet je 44 goede antwoorden geven. Dan ben je geslaagd voor je scooter theorie Groningen. Je ziet trouwens meteen of het je gelukt is.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen