Scooter theorie Rotterdam

In één dag slagen voor je scooter theorie in Rotterdam!

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Binnen 1 dag je scooter theoriecertificaat halen

Het halen van je CBR scooter theorie certificaat is een belangrijke stap voordat je praktijkexamen mag doen. Toch is het leren van de theorie voor sommigen best een ding. Waarom moeilijk doen als je bij ons zekerweten kunt slagen? Onze dagcursus scooter theorie in Rotterdam heeft namelijk het allerhoogste slagingspercentage; en dat voor 99 Euro (exclusief CBR examenkosten).
Wij bieden je een steengoede cursus in de ochtend. Je krijgt les van ervaren docenten die precies weten wat er op het CBR scooter theorie examen gevraagd wordt. Op dezelfde dag doe je ook examen bij het CBR.

Waarom werkt jullie cursus zo goed?

Wij bieden al heel wat jaren theorie trainingen voor auto, motor en scooter. We kennen de CBR examens door-en-door. Onze docenten weten precies wat er gevraagd gaat worden. Ook weten ze welke fouten kandidaten veelal maken.

Een van de meest voorkomende moeilijke vragen gaat over het herkennen van verschillende soorten wegmarkeringen en borden en het begrijpen van hun betekenis. Er zijn honderden wegmarkeringen en borden om te onthouden, en sommige van hen hebben meerdere betekenissen, afhankelijk van de context. Alle zaken worden besproken en uitgelegd in begrijpelijke taal. Soms gebruiken de docenten slimme trucjes om moeilijke regels te onthouden. Handig, want zo onthoud jij de regels voor altijd!

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Online scooter theorie oefenen

Een van de beste manieren om je voor te bereiden op het CBR scooter theorie examen is door online oefenen. Het is geen verplichting, maar een beetje oefenen werkt zeker positief. Wij beschikken over een eigen platform. Een online oefenomgeving gevuld met honderden oefenvragen (met uitleg!), echte CBR proefexamens en een e-book. Alle vragen lijken op die van het CBR scooter theorie examen. Als je je inschrijft voor onze cursus scooter theorie Rotterdam, krijg je een eigen inlog!

Inschrijven voor de cursus scooter theorie Rotterdam

Wil je meedoen met de training scooter theorie in Rotterdam? Schrijf je dan in. Het werkt vrij eenvoudig. De training kost 99 Euro. Daarbij komen nog je CBR examenkosten. Je kunt zelf een examen bij het CBR regelen en bij ons alleen de trainging volgen. Je kunt ons ook machtigen zodat wij het examen regelen. Wij bieden twee soorten:

  1. Standaard examen scootertheorie. Bijkomende kosten: 41 Euro.
    Het standaard examen is voor bijna iedereen de beste keuze. Er zijn vele vrije momenten beschikbaar; zo kun je snel terecht voor je scootertheorie examen.
  2. Verlengd examen, met extra tijd. Bijkomende kosten: 53 Euro
    Als je een taalachterstand hebt of een dyslexieverklaring is dit examen een goede keuze.

Je krijgt 15 minuten extra de tijd om je examen te maken en de vragen worden voorgelezen. Verlengde scooter theorie examens zijn beperkt verkrijgbaar.

Inschrijven

Wat moet ik meenemen naar de theorie les?

Na inschrijving voor de cursus scooter theorie Rotterdam krijg je een bevestigingsmail. Ook krijg je te zien waar je moet zijn, hoe laat je er moet zijn en wat je moet meenemen. 1 ding is echt belangrijk: vergeet je ID niet. Zonder geldige identificatie kun je geen examen doen.  En neem wat eten en drinken mee. De les duurt veelal tot 14.00 uur. Er zijn voldoende pauzes tussendoor. In de middag gaan we met de groep naar het CBR. Wil je meer weten? Kijk dan eens onder aan deze pagina bij onze veel gestelde vragen.

Maar je mag natuurlijk ook ff een appje sturen.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen