Scooter theorie Maastricht

Slaag in één keer voor je CBR Scooter theorie-examen in Maastricht.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Cursus scooter theorie Maastricht

Als je scooter wilt rijden moet je eerst je theorie certificaat halen. Dit kan als je 15.5 jaar oud bent. Het officiële examen doe je bij het CBR. Hiervoor moet je eerst goed oefenen. Dit kun je zelf doen maar het volgen van een training is beter. 123-theorie verzorgt trainingen door het hele land, al vele jaren. Wil je in 1 dag slagen voor je scooter theorie Maastricht? Dan kies je voor onze dagcursus.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Waarom een training volgen en niet zelf oefenen?

Natuurlijk kun je zelf oefenen. Alleen weten we dat het best lastig is om aan de juiste informatie en oefenstof te komen. Het scooter theorie examen wordt afgenomen door het CBR. Het taalgebruik is ouderwets en de vragen en regels zijn lastig. Tijdens onze training scooter theorie Maastricht krijg je in 1 ochtend alle informatie die je nodig hebt om te slagen voor het scootertheorie-examen. Het voordeel van onze dagcursus is:

  • Dat je directe begeleiding krijgt van onze docenten
  • Dat je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen
  • Dat wij precies weten wat er gevraagd zal worden tijdens het examen
  • Dat je binnen 1 dag klaar bent
  • Dat je via ons online kan oefenen en proefexamens kan doen
  • Dat onze training maar 99 euro kost
  • Dat wij alles regelen, van oefenstof tot examen

Inschrijven

Wat kost de cursus scooter theorie Maastricht?

Nu 99 Euro. Inbegrepen is alle lesstof, digitale oefenstof, online proefexamens en eventueel vervoer naar het CBR (maar vaak kunnen we lopen). De kosten voor het CBR examen komen daar nog bij. Dit kun je zelf regelen of wij kunnen dit doen. Er zijn twee soorten examens; het standaard examen en het verlengde examen met extra tijd.

  • Standaard examen: 41 Euro
  • Verlengd examen: 53 Euro

Het examen met extra tijd is bedoeld voor kandidaten met specifieke behoeften, zoals bij flinke leerstoornissen, erge concentratieproblemen of dyslexie. Je krijgt 15 minuten extra tijd om de vragen te beantwoorden. En de vragen kunnen voorgelezen worden door de computer. Let wel op, er zijn veel minder verlengde examens beschikbaar en standaard examens zijn eigenlijk voor 99.9% van alle deelnemers geschikt!

Inschrijven

Training in de ochtend, examen in de middag

Na het inschrijven ontvang je alle informatie die je nodig hebt. Waar je moet zijn, hoe laat je er moet zijn en wat je mee moet nemen. Je krijgt ook een inlog van de oefen omgeving. Oefenen is niet verplicht maar het zal je kans van slagen vergroten. De hele ochtend krijg je les. We houden pauzes dus neem wat eten en drinken mee. In de middag gaan we met z’n allen naar het CBR. Daar moet je wachten tot je aan de beurt bent voor je theorie examen. Die zal plaatsvinden achter een computer en precies zo zijn als je hebt geoefend. Wedden dat je in 1x slaagt voor je scooter theorie Maastricht!

Wist je dat….

Het scooter theorie examen eigenlijk het CBR brommertheorie-examen heet? Het gaat beide om hetzelfde examen dat vereist is voor het behalen van een bromfiets- of scooter theorie certificaat. Het examen omvat dezelfde verkeersregels en verkeers-inzichtvragen, ongeacht of je een bromfiets of een scooter wilt besturen. De termen “brommertheorie-examen” en “scootertheorie-examen” worden soms door elkaar gebruikt, maar ze verwijzen naar hetzelfde examen bij het CBR. En als je ‘m behaald hebt, is het scooter theorie certificaat 1.5 jaar geldig. Dus genoeg tijd om je rijbewijs voor je scooter te halen.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen