Scooter theorie Amsterdam

In één dag slagen voor je scooter theorie in Amsterdam!

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Je CBR scootertheorie halen in 1 dag

Voordat je met je scooter de weg op mag moet je eerst het scooter theoriecertificaat behalen. Hiervoor moet je het scooter theorie examen afleggen bij het CBR. Tijdens het examen moet je laten zien dat je alle kennis hebt over de verkeersregels, wetten en verkeersborden. Wil jij in 1 keer het CBR theorie examen halen? Kies dan voor onze dagcursus scooter theorie Amsterdam!

Want wees eerlijk; In een grote stad als Amsterdam is het ideaal om je voort te bewegen op een scooter. Met een scooter kan je overal op een makkelijke manier komen, je kan straten inrijden waar je met de auto niet doorheen mag en je hoeft je ook niet rot te zoeken naar een parkeerplek. Dus neem geen risico en kies voor de beste dagcursus scooter theorie in Nederland!

Verschillende typen examens

Voor het mogen halen van de scooter theorie moet je minimaal 15,5 jaar oud zijn. Deze leeftijd moet je ook in ieder geval hebben om mee te kunnen doen met de dagcursus scooter theorie Amsterdam. Voor onze dagcursus betaal je slechts €99,-. De kosten voor het CBR examen komen daar nog bij. Je kunt zelf een examen reserveren bij het CBR of wij kunnen het voor je regelen. Bij ons kun je kiezen uit twee soorten:

  • Het standaard scooter theorie examen. Dit is het meest gekozen examen. Dit examen kent de kortste wachttijd en de meeste beschikbare plekken. Het standaard examen kost €41,-.
  • Het scooter theorie examen met extra tijd. Bij dit examen krijg je 15 minuten meer tijd om het examen te maken. Ook kan je ervoor kiezen alle vragen voor te laten lezen door een computerstem. Het examen met extra tijd is perfect wanneer je een taalachterstand of dyslexie hebt. Het examen met extra tijd kost €53,-.

Het CBR biedt zelf overigens nog andere opties, zoals het scooter theorie examen met een tolk. Wanneer je het examen in een andere taal wilt doen is dit mogelijk met een tolk. Je moet zelf een tolk regelen. Ook wanneer je gebruik wilt maken van een gebarentolk kan je voor dit examen kiezen. Ook de gebarentolk dien je zelf te regelen. Het examen met tolk kost €99,-.

Het scooter theorie examen met individuele begeleiding. Bij dit examen zit je samen met een medewerker van het CBR in een ruimte. De medewerker leest alle vragen voor. Dit examen is geschikt voor deelnemers met autisme, faalangst of een andere aandoening. Het examen met individuele begeleiding kost €99,-.

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Online scooter theorie oefenen

Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een bevestiging per mail. Hierin staat het adres van de cursuslocatie, de datum van jouw gekozen cursus en de aanvangstijd. Houd er rekening mee dat wij de dag meestal rond 07.15 beginnen dus dat je een keertje vroeg uit de veren moet.

In dezelfde mail ontvang je van ons een code waarmee je kan inloggen in onze speciale leeromgeving. In dit platvorm kan je alvast de scootertheorie oefenen. Je vindt hier honderden oefenvragen inclusief uitleg, echte CBR oefenexamens en een compleet E-book. Oefenen voor de scootertheorie is niet verplicht maar natuurlijk wel handig. En door onze speciale leeromgeving hebben we het oefenen wel heel makkelijk voor je gemaakt!

Theorieles in de ochtend, examen in de middag

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen leren wij jou alle scooter theorie aan tijdens een dagcursus in Amsterdam. De hele ochtend krijg je les van een docent uit ons gezellige team en ga je aan de slag met oefenexamens. We houden regelmatig pauze tijdens de les, ook na de les is er een pauzemoment waarin je even kan chillen en eten voordat het examen begint. In de middag gaan we met elkaar naar het CBR waar je het scooter theorie examen gaat afleggen.

Al onze docenten hebben één en hetzelfde doel voor ogen: blije en geslaagde kandidaten. En dat doel wordt zo goed als altijd behaald. Met humor, fijne energie en op een chille manier wordt alle scooter theorie op de beste manier uitgelegd. Ze loodsen je door de stof heen en helpen je uitstekend voor te bereiden op het examen. Voor het stellen van vragen is alle ruimte. Zie je erg op tegen het examen of is theorie leren niet echt jouw talent? Je hoeft je hierover echt geen zorgen te maken, onze docenten hebben hier veel ervaring mee en weten jou op je gemak te stellen. Na de theorieles begrijp jij alle scooter theorie als de beste én zit alles stevig in jouw hoofd.

Tijdens het CBR examen krijg je vragen over verschillende soorten verkeersborden, voorrangsregels op bijvoorbeeld kruispunten en rotondes, snelheidslimieten, verkeerssignalen, wetten en verkeersregels. Wanneer de afstand tussen de cursuslocatie en het CBR iets te ver is om te lopen brengen wij je naar het CBR en na het examen weer terug naar de cursuslocatie. Ook zorgen wij voor al het lesmateriaal. Jij hoeft dus helemaal niets te regelen! Het enige waar je aan moet denken is het meenemen van je ID kaart of paspoort. Dit is zeer belangrijk want zonder geldig ID mag je niet deelnemen aan het examen.

Inschrijven

CBR examen scooter theorie Amsterdam

Aangekomen bij het CBR in Amsterdam, gelegen aan de Naritaweg 150, meld je je aan. Je toetst jouw reserveringsnummer in bij de aanmeldzuil en checkt je gegevens. Voor het examen laat je je ID bewijs zien aan een medewerker van het CBR. Voor je spullen zoals jas en tas zijn lockers aanwezig, je mag namelijk geen spullen mee naar binnen nemen tijdens het examen. Dan is het eventjes geduld hebben tot je aan de beurt bent.

 

Voor het examen neem je plaats achter een computer. Als je dit prettig vindt kan je gebruik maken van oordopjes, deze hangen in een houder aan de muur bij binnenkomst. Het examen bestaat uit 50 vragen en 2 testvragen. 44 vragen moeten door jou correct worden beantwoord. Wanneer dit is gelukt ben je geslaagd voor je scooter theorie in Amsterdam!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen