Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Auto theorie 100% slagingskans

Kies je cursus

Doorgaan

Is slagen voor je theorie examen voor jou een probleem? Dat is helemaal nergens voor nodig. 123-theorie.nl biedt jou 100 procent slagingskans voor je autotheorie. Hoe wij dit doen? Wij weten precies hoe we jou moeten begeleiden. Ook als je gewoon zenuwachtig bent, faalangst hebt, dyslexie of ADHD.

Professionele begeleidingsprogramma’s

Als geen ander weten wij dat het lezen van teksten niet voor iedereen even makkelijk is. Concentratie vormt voor veel mensen een probleem. Hiervoor ontwikkelden wij onze professionele begeleidingsprogramma’s. Dit maakt onze kreet ‘auto theorie 100 slagingskans’ bepaald niet inhoudsloos. Wij durven je dit te garanderen, omdat wij dit kunnen waarmaken met jou.

Inschrijven

Origineel en 100% examengericht

Je begrijpt het inderdaad goed: wij garanderen dat jij je theoriecursus en CBR examen op dezelfde dag haalt met 100 % slagingskans! Tijdens onze dagcursus word je 100% examengericht opgeleid door onze professionals. Je leert dus geen stof uit een boek of van een cd-rom. In plaats hiervan wordt jou de kennis met handige trucjes en ezelsbruggetjes bijgebracht. Natuurlijk is bij de cursus ook het vervoer naar het CBR inbegrepen.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Cursussen door heel Nederland

Natuurlijk gaan wij er met onze slogan ‘auto theorie 100 slagingskans’ voor de volle 100 procent van uit, dat jij in één keer je examen haalt. Mocht dit onverhoopt toch anders lopen, neem dan contact op met onze klantenservice. We bieden je dan een korting aan voor je volgende poging.

Wij geven onze cursussen verspreid door heel Nederland. Zo vind je ons in de Randstad, maar ook in Brabant en in Groningen staan onze professionals voor je klaar. Nog niet helemaal zeker van je zaak? Bel dan ons info-nummer of stuur een e-mail. Heb jij besloten dat je er helemaal voor gaat, schrijf je dan gelijk in op onze website!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen