Slaag supersnel voor je theorie met onze spoed theoriecursus

Autorijden is hartstikke leuk en geeft je veel zelfstandigheid. Voor het zover is dat je alleen een auto mag besturen, heb je echter nog een paar hindernissen te nemen. Een daarvan is het theorie-examen. Zonder dat je hiervoor slaagt, kun je namelijk niet afrijden. Waarschijnlijk heb jij net als veel andere toekomstige automobilisten geen zin om dagenlang te studeren op alle verkeersregels. 123-theorie.nl heeft de oplossing voor je: een spoed theoriecursus voor je autorijbewijs!

Spoedcursus theorie; leren in de ochtend, geslaagd in de middag

Met onze spoedcursus theorie heb je in 1 dag het felbegeerde certificaat dat jouw weg vrijmaakt naar het praktijkexamen. Zonder dat je al je vrije tijd moet besteden aan blokken. Op de examen dag beginnen wij om 7 uur ’s morgens met het doornemen van de examenstof. Doordat onze spoed theoriecursus puur gericht is op het examen, heb je zo snel genoeg kennis om te slagen. ’s Middags brengen we je naar het CBR, waarvoor wij al een plekje in het examenlokaal voor je hebben gereserveerd.

100% kans om te slagen bij onze spoed theorie cursus!

Volg je onze spoedcursus theorie, dan ben je 100% voorbereid op het examen. Sterker nog: 95% procent van onze cursisten van de spoed theoriecursus slaagt direct de eerste keer. Zelfs degenen met faalangst, dyslexie of ADHD leggen de test via ons met goed resultaat af. Onze docenten hebben namelijk veel ervaring met mensen die het moeilijk vinden om te leren of een examen af te leggen.

Dus hoor je bij die groep? Meld je dan zeker aan bij de spoed theoriecursus van 123-theorie.nl. Bovendien kun je op diverse locaties door heel Nederland en op verschillende data meedoen. Waar en wanneer, kun je gewoon aangeven via het inschrijfformulier voor de spoedcursus autotheorie.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier, toch hulp nodig? Bel 085 060 1230

Reviews: Cursisten houden van ons!

Facebook reviews

3789 keer beoordeeld op Facebook.com

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen