web analytics
Auto theoriecursus in Enschede

Auto theoriecursus in Enschede


Dit zijn de eerstvolgende auto theorie cursussen in Enschede

DatumAantal Plek 
Vrijdag 6 Oktober3INSCHRIJVEN
Maandag 9 Oktober6INSCHRIJVEN
Dinsdag 24 Oktober6INSCHRIJVEN
Vrijdag 27 Oktober6INSCHRIJVEN
Een latere datumINSCHRIJVEN

Theoriecursus Enschede en CBR examen op 1 dag!

Woon je in de provincie Overijssel en breekt het zweet je uit als je alleen al nadenkt over een theoriecursus Enschede? Volg dan de dagcursus autotheorie van 123 theorie. Wij leren je op een begrijpelijke en relaxe manier datgene wat je écht moet weten bij je examen. Gewoon simpel te begrijpen lesstof en tips & trucs waarbij ook jij gewoon binnen één dag je autotheorie haalt.
Je krijgt op één en dezelfde dag de theoriestof onder de knie, gevolgd door het officiële CBR-examen. Je kunt rekenen op deskundige begeleiding en 100% slagingskans. Kijk maar eens naar alle reacties van meiden en jongens die je zijn voorgegaan! Wil je profiteren van ons actietarief? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de eerstvolgende theoriecursus Enschede of andere locatie bij jou in de buurt.

Onze theorieles Enschede is geschikt voor jou!

Is leren niet je ding? Misschien al eens eerder gezakt voor je auto theorie of mega last van concentratieproblemen? Chill! Onze theorieles zit zo slim in elkaar dat ook jij het snapt- en kan onthouden! Onze docenten richten zich volledig op de praktijk. Je leert alleen datgene dat echt wordt gevraagd op het theorie-examen en ook de zogenaamde ‘instinkers’ worden besproken. Bovendien hebben onze trainers veel ervaring met het ondersteunen en coachen van kandidaten met taalproblemen of faalangst. Je zult tijdens je theorieles in Enschede veel tips, trucjes en handige ezelsbruggetjes leren. En je slagingskans? 100% natuurlijk!
Oké, hoe werkt zo’n dagcursus autotheorie dan? Heel simpel. Je schrijft je allereerst in voor een dagcursus autotheorie in Enschede, of een andere stad in Nederland. Wij zorgen voor:
1) Een steengoede cursus in de ochtend en deel van de middag
2) Een lekker lunchpakketje
3) Vervoer van de cursuslocatie naar het CBR
4) Je eigen plekje bij het CBR
Jij hoeft alleen maar te zorgen voor een goed humeur. Dus niet doorzakken de avond van te voren want we verwachten je al om 07.00 uur voor de theorieles in Enschede. De cursus duurt tot ongeveer 13:30 à 14.00 uur. Na deze spoedcursus begrijp je de verkeersregels en ben je klaar voor het examen. Doe je ding, en 45 minuten later ben ook jij in het bezit van je auto theorie certificaat!

Online aanmelden voor de theoriecursus in Enschede

Spreekt onze cursus je aan? Heb je de verhalen gelezen van iedereen die je is voorgegaan? Ben je overtuigd! Schrijf je dan nu in voor een theoriecursus in Enschede. Na inschrijving ontvang je een mail waarin alle informatie staat over je dagcursus auto theorie.

123-theorie door heel Nederland

Wil je ook je theorie halen maar woon je niet in Enschede? Wat dacht je van een auto theoriecursus in Goes, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zwolle, Arnhem, Deventer, Eindhoven en Breda.