web analytics
Auto theoriecursus in Goes

Auto theoriecursus in Goes

Met onze theoriecursus in Goes heb je binnen één dag je auto-theoriecertificaat op zak

Heb jij ook zo’n zin om straks auto met je auto door Zuid-Beveland te rijden, maar moet je je theorie nog halen? Wij van 123-theorie.nl maken je het graag gemakkelijk. Wat dacht je van een theoriecursus in Goes, waarbij je binnen 1 dag slaagt?
Onze voordelige, dagcursus autotheorie, met professionele begeleiding biedt maar liefst 100% slagingskans. Je wordt in één ochtend klaargestoomd voor het officiële CBR-examen aan de hand van eenvoudig te begrijpen lesstof. Voor je het weet heb je het felbegeerde theoriepapiertje in je zak. Dus, woon je in Zeeland? Kies dan voor een theoriecursus in Goes van 123-theorie.nl!

Simpel, effectief en bewezen effect

Bij ons hoeft je niet in dikke leerboeken te duiken of uitgebreide cd-roms te bekijken. Onze simpele en effectieve lesmethode is praktijkgericht. Onze docenten leren je datgene wat er echt gevraagd wordt tijdens je theorie examen in Goes. Het onthouden van ezelsbruggetjes, tips en trucs en de bekende instinkers tijdens het theorie-examen van het CBR komen ook aan bod.
Deze methode is bijzonder succesvol; ruim 20.000 kandidaten gingen je al voor bij 123-theorie. En, 95% daarvan haalde na onze auto theorie cursus het examen in één keer! Landelijk gezien ligt het slagingscijfer nog niet eens op de helft. En mocht je onverhoopt je autotheorie niet meteen halen, mag je de eerstvolgende eendaagse theoriecursus in Goes of andere plaats in Nederland bij ons gratis volgen.

Wat kun je verwachten tijdens onze eendaagse theorieles Goes?

Heb je je ingeschreven voor eendaagse auto theorieles Goes? Dan regelen wij alles, van A-Z, inclusief je plekje bij het CBR. Jij moet zorgen voor een goede wekker. De cursusdag autotheorie begint namelijk vroeg! Dus gooi een kop koffie achterover en werk een broodje naar binnen, want we starten om zeven uur ’s ochtends. De leuke en ervaren docenten van 123-theorie.nl geven je tot half twee à twee uur ’s middags les. Even bikkelen, maar goed vol te houden. Je ontvangt tijdens je theorieles in Goes ook nog eens een lunchpakket. Na de lunch wordt je door ons naar de examenlocatie van het CBR gebracht.

Auto theoriecursus Goes, oók bij faalangst, ADHD of dyslexie

Wij helpen iedereen aan het auto-theoriecertificaat. Oók als je last hebt van faalangst of te kampen hebt met dyslexie of ADHD. Onze docenten zijn getraind om ook leerlingen met taalproblemen professioneel te begeleiden naar het theorie-examen. Inschrijven is eenvoudig. De verschillende data van auto theoriecursussen in Goes en het aantal vrije plaatsen zijn in één oogopslag te zien. Je ontvangt na je inschrijving een e-mail, waar alle info in staat. Wacht niet te snel met inschrijven want je profiteert nu van een aantrekkelijke actietarief!