Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden!

Hieronder vind je de veel gestelde vragen met daarbijhorend antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons bereiken via de telefoon, whatsapp, facebook of e-mail.

Algemeen

Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.

Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.

Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.

Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.

De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!

De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Cursus informatie

Helaas geven wij op dit moment de cursus alleen in het Nederlands.

Dit kan je bij het aanmelden direct aangeven. Let op: het examen kost wel €12,- meer.

Nee, wij reserveren geen individuele examens. Dit kan je zelf via MijnCBR reserveren of je kan het aan je eigen rijschool vragen.

Dit kan zeker! Je kunt dit bij het aanmelden meteen aangeven. Na het aanmelden zullen wij contact met je opnemen om een geschikte cursus aan jouw examen te koppelen. Je betaalt uiteraard niet meer voor het CBR theorie examen maar enkel voor de theoriecursus.

Het CBR theorie examen wordt zal na je aanmelding door ons gereserveerd worden. Als je zelf al een examen hebt, kun je natuurlijk ook nog meedoen met de cursus!

Dit kan kosteloos zolang er nog geen CBR examen voor je gereserveerd is. Neem contact op met onze klantenservice via 0850601230 of door een whatsapp te sturen naar 0629999962.

Wanneer je gezakt bent, krijg je van ons een mailtje. Klik in deze mail op: een nieuwe cursus inplannen. De korting wordt automatisch verrekend.

Voordat wij voor jou een theorie-examen kunnen aanvragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging op mijn.cbr.nl met je DigiD. Dit geldt voor theorie-examens vanaf 1 maart 2021.

Kijk op: https://www.123-theorie.nl/stappenplan-rijschool-machtigen/ voor het stappenplan om ons te machtigen.

Betalingen

Helaas is het niet mogelijk om contant te betalen. Vanwege COVID-19 maatregelen nemen wij op dit moment geen contant geld aan.

Wij hebben een tijdelijke actie waarbij de theoriecursus €99,- kost. Dit is exclusief €37,- CBR examenkosten (standaard examen). De totale kosten inclusief het CBR examen bedragen €136

Reviews: Cursisten houden van ons!

Facebook reviews

3789 keer beoordeeld op Facebook.com

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen