Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden!

Hieronder vind je de veel gestelde vragen met daarbijhorend antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons bereiken via de telefoon, whatsapp, facebook of e-mail.

Algemeen

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.

Een scooter rijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook het CBR examen afleggen.

Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.

Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd die je kan bestuderen. Eventuele vragen kan je tijdens de cursus stellen hierover.

Al onze cursussen beginnen rond 07:15. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 14:00 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. De cursus inclusief het CBR examen is uiterlijk rond 16:00 afgelopen.

De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theorie certificaat 1,5 jaar geldig.

Cursus informatie

Helaas geven wij alleen in het Nederlands de auto theorie cursus.

Dit kan je bij het aanmelden direct aangeven. Let op het examen kost wel €12,- meer.

Nee, wij reserveren geen individuele examens. Dit kan je zelf via MijnCBR reserveren of je kan het aan je eigen rijschool vragen.

Dit kan zeer zeker! Na het aanmelden zullen wij contact met je hierover opnemen om alles door te bespreken. Je betaald uiteraard niet meer voor het CBR theorie examen maar enkel de theorie cursus.

Het CBR theorie examen wordt zal na je aanmelding door ons gereserveerd worden.

Ja dat kan zeer zeker! Neem contact op met onze klantenservice.

Dit kan zolang er nog geen CBR examen voor je geserveerd is. Neem contact op met onze klantenservice.

Via je persoonlijke dashboard pagina kan je dit eenvoudig doen. Klik op een nieuwe cursus inplannen, de korting wordt automatisch verrekend.

Voordat wij voor jou een theorie-examen kunnen aanvragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging op mijn.cbr.nl met je DigiD. Dit geldt voor theorie-examens vanaf 1 maart 2021.

Kijk https://www.123-theorie.nl/stappenplan-rijschool-machtigen/ hier voor de stappenplan om ons te machtigen.

Betalingen

Helaas is het niet mogelijk om contant te betalen. Vanwege COVID-19 maatregelen nemen wij op dit moment geen contant geld aan.

Wij hebben een tijdelijke actie waarbij de theoriecursus €99,- kost. Dit is exclusief €37,- CBR examenkosten(standaard examen) . De totale kosten inclusief het CBR examen bedraagt €136

Reviews: Cursisten houden van ons!

Facebook reviews

3789 keer beoordeeld op Facebook.com

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen