FAQ

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden!

Hieronder vind je de veel gestelde vragen met daarbijhorend antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons bereiken via de telefoon, whatsapp, facebook of e-mail.

Algemeen

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.

Een scooter rijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook het CBR examen afleggen.

Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.

Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd die je kan bestuderen. Eventuele vragen kan je tijdens de cursus stellen hierover.

Al onze cursussen beginnen rond 07:00. Tijdens de cursus krijg je een aantal korte pauzes. Rond 14:00 uur vertrekken we naar het CBR om het theorie-examen af te leggen. De cursus inclusief het CBR examen is uiterlijk rond 15.40 afgelopen.

De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theorie certificaat 1,5 jaar geldig.

Cursus informatie

Helaas geven wij alleen in het Nederlands de auto theorie cursus.

Dit kan zeer zeker, neem hierover contact met onze klantenservice via 085 060 1230.

Dit kan zeer zeker, neem hierover contact met onze klantenservice via 085 060 1230.

Dit kan zeer zeker! Na het aanmelden zullen wij contact met je hierover opnemen om alles door te bespreken. Je betaald uiteraard niet meer voor het CBR theorie examen maar enkel de theorie cursus.

Het CBR theorie examen wordt zal na je aanmelding door ons gereserveerd worden.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo spoedig mogelijk ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan direct contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.

Op het moment dat je nog niet je account hebt bevestigd is dit nog mogelijk. Zodra je account bevestigd hebt en of al betaald hebt is dit niet meer mogelijk. Omdat het CBR examen niet meer gewijzigd kan worden.

Via je persoonlijke dashboard pagina kan je dit eenvoudig doen. Klik op een nieuwe cursus inplannen, de korting wordt automatisch verrekend.

Betalingen

Het is mogelijk om contant te betalen voor de cursus. Na je aanmelding vragen wij je wel om een aanbetaling voor het CBR examen te voldoen. Wij kunnen hierna het CBR examen reserveren voor je. Het restant kan je contant bij aanvang van de cursus betalen.

Dat kan inderdaad direct op onze bankrekening, vermeld bij het overmaken altijd je reserveringsnummer deze kan je vinden in de bevestigingsmail. Ons rekeningnummer is: NL38 INGB 0007 912 499 ten name van 123-theorie.nl

Wij hebben een tijdelijke actie waarbij de theoriecursus €99,- kost. Dit is exclusief €33,- CBR examenkosten. De totale kosten inclusief het CBR examen bedraagt €132,-

Dagcursus auto theorie

Binnen 1 dag je auto theorie examen halen? Dat kan bij ons! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het theorie examen kan halen! Heb je dyslectie, faalangst of ADHD? Geen paniek, wij zorgen er gewoon voor dat je 100% voorbeid bent op het examen!

Plan direct zelf je cursus

Meld je vandaag nog aan, momenteel loopt er een tijdelijke actie. Voor €99,- kan jij ons theorie cursus volgen en slagen voor je theorie examen! Wacht niet langer en schrijf je direct in!

Inschrijven Bekijk Cursusdata