web analytics
38%

Het vernieuwde theorie-examen voor het autorijbewijs blijkt zo moeilijk te zijn dat kandidaten massaal zakken. Het derde kwartaal van 2015 wist slechts 38% met succes de test af te ronden. Een historisch dieptepunt.

100%

Met onze lesmethode zorgen wij ervoor dat iedereen kan slagen voor het auto theorie examen! Heb je Faalangst, Dyslectie of ADHD geen zorgen! Onze professionele docenten zorgen ervoor dat je goed begeleid wordt naar het cbr theorie examen toe. Zodat je het felbegeerde papiertje kan behalen en zo naar je praktijkexamen toe kan gaan. Wij willen alleen maar blije gezichten zien, want daar doen wij het voor!

95% VAN ONZE CURSISTEN HAALT HET EXAMEN IN KEER!

Bij 123-theorie leren wij je het o zo moeilijke CBR auto theorie examen binnen 1 dag! Onze professionele docenten geven op een simpele maar effectieve manier les door middel van ezelsbruggetjes en voorbeelden uit het dagelijks leven waardoor alles net iets makkelijker te onthouden is. Tevens bereiden wij je 100% CBR examen gericht voor. Dat houdt in dat je ook tips en trics krijgt over de instinkertjes bij het CBR auto theorie examen! Op deze manier kan je bijna niet zakken!

Hoe ziet zo een theoriecursus dag eruit eigenlijk? Hoe schrijf ik me in? Dit zijn een van de veelgestelde vragen die wij dagelijks te horen krijgen.

Om te beginnen moet je via het inschrijfformulier van 123-theorie.nl aanmelden. Je kiest je gewenste locatie uit en de datum die jouw het beste uitkomt. Hierna krijg je vrijwel direct een bevestigingsmail. Een paar dagen voor de dagcursus auto theorie krijg je een e-mail met daarin wat oefeningen om je nog beter voor te bereiden. Tevens ontvang je alle informatie over de cursus zelf, wanneer de cursus is, hoe laat de cursus begint etc. Je hoeft voor de rest helemaal niets meer te regelen. Wij zorgen ervoor dat het theorie examen bij het CBR ook gereserveerd wordt.

Op de cursus dag zelf wordt je rond 07.00 uur verwacht en geven de docenten tot 13.30 ~ 14.00 uur les. Dit is afhankelijk van de groep en locatie. Hierna worden de cursisten naar het CBR gebracht. Na een ochtend/middag te hebben gehad is het tijd om het examen af te nemen! Spannend maar wij weten vrijwel zeker dat iedereen slaagt! Wil je dit ook meemaken? Of heb je vragen? Stel ze gerust of neem contact op!


Ik heb faalangst, kan ik dan alsnog slagen voor mijn auto theorie cursus?

De dagcursus auto theorie is geschikt voor iedereen. Wij geloven in onze methode van lesgeven door deskundige docenten en de manier waarop de lessen gegeven worden. Hierdoor is het ook mogelijk dat cursisten met faalangst ook gewoon 100% slagen!

Mijn data staat er niet bij kan ik me alsnog inschrijven voor de theorie cursus?

Niet alle data staat op onze website, mocht je niet een locatie of datum zien waarop je kan neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat je ingepland wordt.

Hoelang is mijn auto theorie certificaat geldig?

Het certificaat is 1,5 jaar geldig vanaf het moment dat je het examen hebt behaald.

WAAROM 123-THEORIE.NL?

Heb je moeite met leren voor je auto theorie examen? Geen paniek! Volg onze dagcursus auto theorie en slaag gegarandeerd voor je autotheorie! Wij hebben een dagcursus auto theorie ontwikkeld met rij instructeurs die 100% aansluit op het CBR theorie examen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat je probleemloos slaagt voor het examen!

100% SLAGEN

Meer dan 20000 cursisten geslaagd voor het theorie examen!

LOCATIES & DATA

Wij geven in het hele land de dagcursus auto theorie. Kijk bij cursus data voor alle locaties en data.

SLAGEN IN 1 DAG

Niet dagen lang leren, maar binnen 1 ochtend/middag je theorie in de pocket!

GEEN BOEKEN

Geen onnodige boeken of cd-rom's maar 100% examengericht training om de auto theorie onder de knie te krijgen!

ERVARINGEN EN BEOORDELINGENVRAGEN? BEL ONS 085 060 1230