web analytics
Auto theoriecursus in Utrecht

Auto theoriecursus in Utrecht

De eerstvolgende cursussen in Utrecht

DatumAantal Plek 
Dinsdag 19 SeptemberVOL
Woensdag 20 September3INSCHRIJVEN
Maandag 25 September4INSCHRIJVEN
Donderdag 28 September6INSCHRIJVEN
Maandag 2 Oktober4INSCHRIJVEN
Maandag 9 Oktober5INSCHRIJVEN
Maandag 16 Oktober4INSCHRIJVEN
Dinsdag 17 Oktober4INSCHRIJVEN
Een latere datumINSCHRIJVEN

Slaag met onze eendaagse theoriecursus in Utrecht

Het liefst toer je in je eigen auto rond door Utrecht en omgeving. Maar voor het zover is, moet je wel eerst slagen voor je theorie-examen. Met onze eendaagse theoriecursus Utrecht gaat dat zeker lukken. Dus wanneer meld jij je aan bij 123-theorie.nl?

Slaag binnen 1 dag voor je theorie

Leren voor je theorie kan best lastig zijn. De saaie theorieboeken of cd-roms maken het er niet veel beter op. Daarom pakt 123-theorie.nl het anders aan. Bij ons volg je gewoon een eendaagse auto theoriecursus in Utrecht. In de ochtend krijg je les, en 's middags ga je meteen op voor het officiële CBR examen. Te snel? Nee hoor! We hebben namelijk een effectieve lesmethode ontwikkeld waardoor maar liefst 95% van de cursisten al bij de eerste poging slaagt.

De perfecte voorbereiding op je examen

Sinds het CBR in 2015 het theorie-examen heeft vernieuwd, komen veel kandidaten voor problemen te staan. Gelukkig bereidt 123-theorie.nl je goed voor op het examen. Dat komt omdat de auto theoriecursus in Utrecht 100% examengericht is. Zo leren we je bijvoorbeeld handige trucs en ezelsbruggetjes. Deze geven je genoeg houvast tijdens je examen. Daarnaast leggen onze professionele docenten de stof altijd op een duidelijke manier uit. En snap je iets niet? Dan leggen we het gewoon nog een keer uit.

Kies voor onze auto theoriecursus in Utrecht

Bij 123-theorie.nl vinden we het belangrijk dat iedereen voor het examen kan slagen. Daarom profiteer je bij ons van optimale begeleiding. Dat betekent dat ook cursisten met faalangst, ADHD of dyslexie 100% kunnen slagen. Dus wil jij binnenkort je theorie-examen afleggen? Kies dan voor de eendaagse theoriecursus van 123-theorie.nl. Succes gegarandeerd!