web analytics
CBR Amsterdam

Auto theoriecursus in Amsterdam

De eerstvolgende cursussen in Amsterdam

DatumAantal Plek 
Maandag 9 Oktober6INSCHRIJVEN
Vrijdag 13 Oktober6INSCHRIJVEN
Woensdag 18 Oktober6INSCHRIJVEN
Maandag 23 Oktober6INSCHRIJVEN
Donderdag 26 Oktober6INSCHRIJVEN
Maandag 6 November6INSCHRIJVEN
Een latere datumINSCHRIJVEN

Theoriecursus Amsterdam, jij slaagt, binnen 1 dag!

Vraag het aan je ouders, ooms, tantes of ieder ander die al een rijbewijs heeft: het CBR theorie- examen is een hoge drempel die je moet nemen voor het felbegeerde papiertje. Ze zullen je vast vertellen hoe ze hebben moeten zwoegen en misschien zelfs een paar keer zakten. Gelukkig hoef jij daar niet bang voor te zijn. Met onze theoriecursus in Amsterdam kun jij in één dag alle kennis vergaren die je nodig hebt om te slagen voor het theorie-examen.

Ervaren docenten theorie cursus Amsterdam

Wij bieden namelijk een methode waar iedereen, ja echt iedereen, de auto theoriecursus in Amsterdam met succes kan volgen. Zelfs als je moeite hebt met lezen door dyslexie, je moeilijk kunt concentreren door ADHD of als een berg tegen het examen opziet door faalangst: onze ervaren docenten helpen je er doorheen. Sterker nog, bij ons slaag je voor 100% voor je theorie-examen!

Theorie les in de ochtend, examen in de middag

Daarbij hoef je tijdens de theoriecursus in Amsterdam niet dagen te leren, maar is een halve dag genoeg. In de ochtend krijg je instructie en in de middag volgt het examen. Wij regelen het van A-Z! Er is bovendien nog een fijn voordeel: je hoeft geen boeken of cd-roms aan te schaffen, want wij geven je een training die volledig op het examen gericht is. Daarbij leer je ook meteen de strikvragen te herkennen die je tegen kunt komen.

Auto theoriecursus Amsterdam, no problem!

Dus luister niet naar de horrorverhalen over het theorie-examen van degenen in je kennissenkring die al een rijbewijs hebben. Met onze methode heb je je theorie gewoon binnen een dag. Wil je meer weten? Bel ons dan gerust op. Of schrijf je meteen in voor een auto theoriecursus in Amsterdam. Zo heb je snel genoeg kennis om te slagen voor het theorie-examen. Je certificaat is 1.5 jaar geldig! Genoeg tijd om je rijbewijs te halen en door de binnenstad te cruisen!